Filtrera Hotell

Pris: 217-1215 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kamala Beach

Hitta de bästa hotellen i Kamala Beach, Thailand för dig!
Visar 1-6 av 6 hotell i Kamala Beach. Inga hotell har filtrerats bort!
från 217kr.

Det trestjärniga Ratana Apart-Hotel at Kamala har hotellrum till ett pris från 217 svenska kronor och du finner det längs Moo. Kamala. Utstyrseln på hotellrummen består av till exempel AC och värdeförvaring.

från 241kr.

Längs med gatan Kamala Beach finner du det trestjärniga hotellet Clear House Resort som har rum från 241 svenska kronor per hotellrum. På hotellets rum kan ni ta del av minibar och luftkonditionering.

från 271kr.

Det trestjärniga hotellet The Club Hotel Kamala finner ni på Moo Kamala Beach och har en kostnad från 271 svenska kronor. Rummen på hotellet har exempelvis safebox och AC.

från 422kr.

På Kamala Dreams finner ni lediga hotellrum från 422 SEK, en hotellstandard på tre stjärnor och ett läge utmed and M Kamala. Rummen på Kamala Dreams är utrustade med bland annat pentry och AC.

från 849kr.

Det fyrstjärniga Hyatt Regency Phuket Resort har lediga hotellrum till ett pris från 849 kronor och du stöter på det vid Moo Tambon Kamala. Hotellrummen på hotellet har till exempel safebox, minibar och AC.

från 1215kr.

För bra strandläge i Kamala Beach kan Absolute Nakalay Beach Resort som är byggt nära badstranden vara ett bra alternativ. Strandhotellet har en standard på 4 stjärnor, är beläget på Moo Kamala Kathu och kostar från 1215 kronor och uppåt.

Alternativa resmål...

Om Kamala Beach

Kamala Beach ligger på den Thailändska ön Phuket och är ett perfekt resmål för barnfamiljer eller du som helt enkelt bara vill ha en lugn och fridfull semester. Här finns otroliga stränder med klart vatten som dessutom är riktigt långgrunda. Perfekt för dig som reser med barn men inte alltid vill vara tvungen att hålla båda ögonen på dem.

Det finns inte särskilt många uteställen i Kamala Beach men de hemtrevliga restaurangerna och de mysiga caféerna är desto fler.

Om man ändå skulle bli rastlös i denna rofyllda miljö så ligger Patong inte långt borta med sitt stora nöjesutbud. Från Kamala beach är det lätt att ta sig runt på Phuket och det går många utflyktsbussar ifrån orten. Så när du känner för lite äventyr är det bara att boka en ridtur på elefantryggen, en tur till något utav Phukets många vattenfall eller någon annan utav de många aktiviteter som Phuket erbjuder.

Kamala Beach är betydligt mindre än många andra turistorter på Phuket, detta gör också att utbudet av hotell är mer begränsat. Men det går verkligen att hitta billiga och bra hotell, det är dock bra att boka i god tid då det är stor chans att hotellen blir uppbokade under högsäsongen, december - april. Bland hotellen som finns att söka går det att välja mellan enklare bungalows eller större och lyxigare hotell. Priserna varierar en hel del, de billigaste kostar inte mer än 200 kronor per natt, medan de lite mer exklusiva hotellen kostar mer.

Hotellkarta för Kamala Beach

Karta över Kamala Beach med hotell