Filtrera Hotell

Pris: 164-1291 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Ko Chang

Hitta de bästa hotellen i Ko Chang, Thailand för dig!
Visar 1-15 av 25 hotell i Ko Chang. Inga hotell har filtrerats bort!
från 164kr.

Hotellet Paradise Bungalows är mycket billigt och har de mest vardagliga bekvämligheterna. Hotellet hittar du utmed gatan Moo Kai Bae som är belägen nära Kai Bae Beach och har en klass på 2 stjärnor.

från 264kr.

Detta är ett extremt billigt hotell med en standard på 2 stjärnor nära Ko Chang nationalpark och hotellrum med det mest viktiga ni kan tros vara i behov av. Det är möjligt att boka ett hotellrum för 264 SEK på hotellet Kohchang Fasai Resort.

från 266kr.

Faciliteter som restaurang, hälsoklubb och massagebehandling finner du på det väldigt billiga hotellet Kacha Resort and Spa Koh Chang. Boendet har en klass på tre stjärnor och ni stöter på det nära Ko Chang nationalpark utmed Moo White Sand Beach.

från 280kr.

Beachen i Ko Chang finns nära Chang Buri Resort and Spa. Detta hotell har en kostnad från 280 svenska kronor och ni finner det 3-stjärniga boendet vid vägen Moo White Sand Beach.

från 338kr.

Håll dig i god form under vistelsen i Ko Chang med träningsanläggningen på det 3-stjärniga Koh Chang Paradise Resort. Utrustningen i de billiga rummen på hotellet är t.ex. Internet, safebox och AC, och de har priser från 338 svenska kronor.

från 340kr.

Chang Cliff Resort är ett hotell med tre stjärnor vid havet. Du hittar detta boendet byggt på vägen Moo White Sand Beach och med en låg kostnad från 340kr per natt.

från 362kr.

Ramayana Koh Chang Resort & Spa är ett trestjärnigt hotell utformat för företag och ligger vid vägen Moo Klong Prao. Rummen har en kostnad från 362 kronor och exempel på faciliteter för bolag är rum för konferens och kemtvätt av kläder.

från 389kr.

För bra strandläge i Ko Chang kan Koh Chang Resort & Spa som påträffas precis intill stranden vara ett tänkvärt alternativ. Boendet kostar från 389 kronor och du hittar det 3-stjärniga boendet på Moo.

från 472kr.

Sandstranden i Ko Chang finns inte långt ifrån Mercure Koh Chang Hideaway. Detta strandhotell har en standard på fyra stjärnor, finns längs med vägen Moo Tambol Koh Chang Amphur Koh Chang och har en kostnad från 472 kr och uppåt.

från 475kr.

För mycket bad i Ko Chang kan Aana Resort & Spa som är beläget precis intill stranden vara ett tänkvärt val. Detta boende är trestjärnigt och är stationerat på vägen Moo Banklong praow med ett pris från 475 SEK.

från 489kr.

Nära Kai Bae Beach finnes hotellet Koh Chang Cliff Beach Resort vilket har en trestjärnig standard. Detta hotell finns på vägen Moo Kai Bae Beach Koh Chang Trat och hotellets pris hör till det mellersta prisomfånget.

från 498kr.

Sandstranden i Ko Chang påträffas precis intill KC Grande Resort. Det är vid vägen Moo Ban Haad Sai Khao som ni finner detta solvänliga boende med 3 stjärnor och till ett pris från 498 svenska kronor.

från 505kr.

En hel del populära restauranger i Ko Chang ligger nära hotellet Banpu Koh Chang. Det är nära Ko Chang nationalpark som detta trestjärniga hotell ligger med rum från 505 SEK och uppåt.

från 512kr.

Noren Resort är ett 2-stjärnigt boende med ett pris från 512 SEK per rum. Det lite mer påkostade hotellet påträffar ni nära Klong Plus vattenfall i Ko Chang.

från 533kr.

Kooncharaburi Resort Spa & Sailing Club har en standard på tre stjärnor och ett gym att svettas i under vistelsen i Ko Chang. Rummen har en prislapp från 533 SEK och är utrustade med t.ex. minibar, AC och värdeförvaringsbox.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Ko Chang

Karta över Ko Chang med hotell