Filtrera Hotell

Pris: 48-2744 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Koh Phangan

Hitta de bästa hotellen i Koh Phangan, Thailand för dig!
Visar 1-15 av 39 hotell i Koh Phangan. Inga hotell har filtrerats bort!
från 48kr.

A1 Koh Phangan Guesthouse And Hostel är ett mycket billigt hotell med de mest grundläggande faciliteter. Hotellet påträffar du längs med vägen Moo Baan Tai Thong Sala som ligger nära Ban Thai-stranden och med en standard på två stjärnor.

från 125kr.

Zoe Frenchy Resort ligger precis intill stranden i Koh Phangan med superbra läge för att bada. Hotellet har en kostnad från 125 kr och du hittar det tvåstjärniga boendet längs med Moo Bantai Thong Sala Bantai.

från 147kr.

Detta hotell Grand Sea Resort har nära till stranden i Koh Phangan. Det 3-stjärniga hotellet påträffas på vägen Moo Ao Nai Wok Beach med priser från 147 kr.

från 151kr.

Venus Resort, ett hotell med två stjärnor i betyg nära Full Moon Beach. Det är på Moo Haad Rin som du hittar detta boende och hör till de mest billiga valen du kan finna.

från 170kr.

Hotellet Blue Hill Beach Resort hittar du nära Full Moon Beach med en standard på 3 stjärnor. Det är på Moo Haad Rin Nai som boendet är beläget och hör absolut till de boende i Koh Phangan som är vänligast mot reskassan.

från 170kr.

Precis intill sandstranden i Koh Phangan stöter du på Phuwadee Resort & Spa som är bra för er som mycket kvickt önskar kunna ta plats och koppla av. Det är längs med Moo Thong Nai Pan Noi Beach som du hittar detta badvänliga boende med tre stjärnor och till ett pris från 170 kr per natt.

från 180kr.

Detta boende Baan Haad Yao Villas har ett kort avstånd till stranden i Koh Phangan. Det är på vägen Moo Haad Yao som du finner detta hotell med tre stjärnor och till en kostnad från 180 kr per rum.

från 189kr.

Malibu Beach Bungalows påträffas inte långt ifrån stranden i Koh Phangan med perfekt plats för att sola. Det är längs med gatan Moo Chaloklum Bay som ni hittar detta hotell med 2 stjärnor och till en kostnad från 189 SEK.

från 206kr.

Tharathip Resort är ett billigt hotell i Koh Phangan med en mängd populära matställen inom kort avstånd. Hotellrummen kostar från 206 SEK per natt och det är i Koh Phangan (Thong Sala) som ni du påträffar detta trestjärniga boende.

från 212kr.

Loyfa Natural Resort är ett billigt boende som kostar från 212 kronor per natt och där du kan nyttja bekvämligheter som anses nödvändiga. Hotellet har en klass på tre stjärnor och är byggt nära Haad Salad Beach i Koh Phangan.

från 225kr.

Sandstranden i Koh Phangan påträffas inte långt ifrån See Through Boutique Resort. Det är på Moo Haad Yao som ni stöter på detta boende med 3 stjärnor och till en kostnad från 225 kr per natt.

från 227kr.

Hotellet Lime n Soda Beachfront Resort har ett kort avstånd till beachen i Koh Phangan. Detta strandhotell har en standard på 2 stjärnor, ligger längs med vägen Moo Thong Sala Bantai och har en kostnad från 227 SEK och uppåt.

från 233kr.

Boendet Salad Beach Resort har inte långt till stranden i Koh Phangan. Det trestjärniga boendet finnes på gatan Moo Haad Salad med priser från 233 SEK.

från 299kr.

Power Beach Resort är ett hotell med 2 stjärnor i Koh Phangan (Thong Sala). Det är på Moo T. Ban Tai som ni hittar detta boende och är ett förmånligt hotell med hotellrum från 299 kr.

från 321kr.

För bra havsläge i Koh Phangan kan Haadson Resort som hittas inte långt ifrån stranden vara ett tänkvärt val. Det trestjärniga hotellet ligger vid gatan Moo Haad Son Haad Salad Beach med en kostnad från 321 SEK.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Koh Phangan

Karta över Koh Phangan med hotell