Filtrera Hotell

Pris: 281-1215 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Patong Beach

Hitta de bästa hotellen i Patong Beach, Thailand för dig!
Visar 1-15 av 17 hotell i Patong Beach. Inga hotell har filtrerats bort!
från 281kr.

Beachen i Patong Beach ligger nära Orchid Hotel and Spa. Detta strandhotell har en standard på 3 stjärnor, ligger på vägen Soi. (Prabaramee) Ban Kalim Patong Beach och har en kostnad från 281 kr och uppåt.

från 281kr.

De mest huvudsakliga bekvämligheter påträffar du på det mycket billiga hotellet Patong Voyage Place. Detta hotell har en klass på 2 stjärnor och du stöter på det nära Patong Beach längs gatan Sainamyen Road Patong.

från 291kr.

Det 4-stjärniga hotellet Baan Boa Resort finner du på Thaweewong Rd. Patong Amphur Kathu och har en kostnad från 291 SEK. Hotellrummen på Baan Boa Resort erbjuder bl.a. luftkonditionering, minibar och värdeförvaring.

från 360kr.

Hotellet Ibis Phuket Patong har restaurang, bar och pool utomhus tillgängligt för sina gäster. Hotellet är billigt och rummen är försedda med det vanligaste och med safebox.

från 365kr.

Coconut Village Resort är ett trestjärnigt hotell i nära Patong Beach. Det är vid Prachanukroh Rd Patong som detta boende påträffas och med en låg kostnad från 365 kr per rum.

från 430kr.

På det billiga hotellet Patong Bay Garden Resort får ni tillträde till bekvämligheter som bl.a. restaurang, torrbastu och bar till ett pris från 430 SEK. Du hittar boendet nära Patong Beach med en standard på tre stjärnor.

från 555kr.

Det fyrstjärniga hotellet Mercure Phuket Deevana är anpassat för etablissemang och ni påträffar det intill Raj U Thid Pee Rd Patong. Du kan bli boende från 555 svenska kronor per dygn och det finns t.ex. större konferensrum och företagscenter att nyttja.

från 561kr.

Tri Trang Beach Resort är ett hotell med tre stjärnor och restaurang, pub och pool utomhus för hotellets gäster. Boendets rum är rustade med det mest huvudsakliga och med AC.

från 598kr.

Önskar ni gå ner i varv med massagebehandling, spa och utomhuspool? Då kan kanske spahotellet Burasari Resort Patong vara svaret. Du stöter på detta 4-stjärniga spahotell nära Patong Beach på Ruamjai Road Patong.

från 673kr.

Vid vägen Prabaramee Rd Patong finner ni det företagsanpassade hotellet Patong Paragon Resort & Spa med en standard på fyra stjärnor. Hotellrummen har ett pris från 673 SEK per natt och på hotellet hittar du till exempel bolagsanpassade tjänster som företagscenter och kemtvätt.

från 792kr.

Inte långt ifrån badstranden i Patong Beach finner ni B-Lay Tong Phuket, MGallery Collection som är bra för er som snabbt vill komma ut och sola. Det 4-stjärniga hotellet påträffas längs med Taveewong Road Patong med ett pris från 792 kronor.

från 823kr.

Spahotellet Banthai Beach Resort & Spa har harmoniska bekvämligheter som massage, pool utomhus och bastu. Du hittar detta fyrstjärniga spahotell nära Patong Beach längs med gatan Thaveewong Rd.

från 862kr.

Novotel Phuket Resort påträffas nära sandstranden i Patong Beach med fint plats för att sola. Hotellet har en kostnad från 862 SEK och du finner det fyrstjärniga boendet längs med vägen Phrabaramee Rd Patong Beach Road Patong.

från 897kr.

Impiana Resort Patong finns nära badstranden i Patong Beach med perfekt placering för att sola. Det fyrstjärniga boendet finns vid vägen Thaweewongse Rd Patong Beach Muang med priser från 897 kr.

från 935kr.

På hotellet BYD Lofts Boutique Hotel & Serviced Apartments får du tillgång till faciliteter som t.ex. restaurang, pool utomhus och pub till en kostnad från 935 kr. Detta boende har en fyrstjärnig standard och är stationerat nära Patong Beach.

Alternativa resmål...

Om Patong Beach

Patong Beach har länge varit det populäraste resmålet på ön Phuket i Thiland. Hit reser den som vill ha en fartfylld semester i det exotiska paradiset.

I Patong Beach finns det mesta man kan önska sig, massor med shopping, en underbar strand, många olika utflykter och framförallt ett riktigt stort utbud av nattliv. Det är helt enkelt väldigt svårt att bli rastlös i Patong Beach.

Om du mot all förmodan skulle tröttna på Patong är det inte alls svårt att ta sig härifrån till andra stränder runt om på Phuket. Det är bara att ta bussen till Phuket Town och därifrån välja en annan buss till en annan strand.

Högsäsongen på Phuket, och i hela Thailand är runt omkring december till april och då kommer det en hel del turister hit.

Om du också planerar att komma hit under just den tiden så kan det vara klokt att vara ute i god tid med att boka hotell. Som tur är finns det en hel del hotell att välja mellan. Priserna är lite högre här än i många andra delar av Phuket, men om man tänker på vad man får för pengarna så är det ändå väldigt billigt. Här finns enorma lyxhotell och liten enklare hotell att boka, allt för just din smak och plånbok. Priserna kan variera något otroligt men de billigaste hotellen kostar ungefär 200 kronor per natt.

Hotellkarta för Patong Beach

Karta över Patong Beach med hotell