Filtrera Hotell

Pris: 281-1215 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Patong Beach

Hitta de bästa hotellen i Patong Beach, Thailand för dig!
Visar 16-17 av 17 hotell i Patong Beach. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1010kr.

Vill ni koppla av med gym, massagebehandling och spa? I så fall kan spahotellet Holiday Inn Resort Phuket vara lösningen. Du påträffar detta fyrstjärniga spahotell nära Bangla Night Street vid gatan Thaweewong Road Patong Beach.

från 1215kr.

Absolute Bangla Suites är ett hotell med en prislapp från 1215 kr per dygn och där du kan ta del av faciliteter som pool utomhus, bar och restaurang. Boendet har en 4-stjärnig hotellstandard och finnes nära Patong Beach.

Alternativa resmål...

Om Patong Beach

Patong Beach har länge varit det populäraste resmålet på ön Phuket i Thiland. Hit reser den som vill ha en fartfylld semester i det exotiska paradiset.

I Patong Beach finns det mesta man kan önska sig, massor med shopping, en underbar strand, många olika utflykter och framförallt ett riktigt stort utbud av nattliv. Det är helt enkelt väldigt svårt att bli rastlös i Patong Beach.

Om du mot all förmodan skulle tröttna på Patong är det inte alls svårt att ta sig härifrån till andra stränder runt om på Phuket. Det är bara att ta bussen till Phuket Town och därifrån välja en annan buss till en annan strand.

Högsäsongen på Phuket, och i hela Thailand är runt omkring december till april och då kommer det en hel del turister hit.

Om du också planerar att komma hit under just den tiden så kan det vara klokt att vara ute i god tid med att boka hotell. Som tur är finns det en hel del hotell att välja mellan. Priserna är lite högre här än i många andra delar av Phuket, men om man tänker på vad man får för pengarna så är det ändå väldigt billigt. Här finns enorma lyxhotell och liten enklare hotell att boka, allt för just din smak och plånbok. Priserna kan variera något otroligt men de billigaste hotellen kostar ungefär 200 kronor per natt.

Hotellkarta för Patong Beach

Karta över Patong Beach med hotell