Filtrera Hotell

Pris: 84-8585 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Phuket

Hitta de bästa hotellen i Phuket, Thailand för dig!
Visar 16-30 av 212 hotell i Phuket. Inga hotell har filtrerats bort!
från 221kr.

3rd Street Cafe & Guesthouse är ett hotellboende som finns nära Big Buddha och inte långt ifrån sevärdheterna Kata Beach och Dino Park Mini Golf. Detta boende är ett 3-stjärnigt hotell och är ett synnerligen billigt val med en kostnad på 221 kronor per natt för ett rum.

från 225kr.

Hotellet Mei Zhou Phuket Hotel ligger inte mer än en liten bit bort från sevärdheterna Bubba Diving Phuket, Xtrem Aventures och Phuket Town. Hotellet har en 3-stjärnig klass och hör till de mest billiga valen ni kan få tag på i staden.

från 225kr.

Ricos Bungalows Kata, ett hotell som anses vara mycket billigt och har sådana bekvämligheterna som anses vara grundläggande. Detta boende finner du utmed Kata Road Kata som är belägen nära Kata Noi-stranden och med en standard på tre stjärnor.

från 234kr.

Det mycket billiga hotellet Boat Lagoon Resort har bekvämligheter som bl.a. bar, gym och massagebehandling. Detta hotell har en standard på 3 stjärnor och ni påträffar det nära Boat Lagoon marina längs gatan Moo Thepkasattri Rd. T. Kohkaew A. Muang.

från 243kr.

Detta 3-stjärniga hotell är mycket billigt och finns nära Splash Jungle Water Park där hotellrummen har det enklaste. Detta hotells namn är Airport Overnight Hotel och det går att beställa ett rum från 243 kronor per natt.

från 262kr.

Manohra Cozy Village är ett hotell beläget nära Big Buddha och inte långt ifrån sevärdheterna Kata Beach och Dino Park Mini Golf. Hotellet har en trestjärnig klass och med ett pris från 262 kronor per rum är det ett riktigt förmånligt hotell.

från 262kr.

Med en trestjärnig standard finner du rum från 262 kronor på hotellet Metropole Hotel Phuket. Detta hotell ligger nära Robinson varuhus i Phuket och det anses vara oerhört billigt.

från 270kr.

Med ett kort avstånd till flera omtyckta restauranger i Phuket är det billiga Sino House Phuket Hotel and Apartment ett attraktivt hotell. Det är i Phuket (Phukets gamla stadskärna) som ni stöter på detta 3-stjärniga hotell med priser från 270 kr.

från 279kr.

Hotellet The Best House Phuket har en trestjärnig standard och hotellrum till en kostnad från 279 kronor och uppåt. Detta boende är billigt och ni finner det nära Big Buddha i Phuket.

från 279kr.

Nära Big Buddha hittar du detta trestjärniga och billiga hotell med rum furnerade med till exempel värdeförvaringsbox, minibar och luftkonditionering. Boendets namn är Honey Resort och det är möjligt att lägga beslag på ett rum för 279 SEK per dygn.

från 281kr.

Det tvåstjärniga hotellet Rama Kata Beach Hotel tycks vara prisvärt och ligger en bit ifrån attraktionerna Kata Beach och Dino Park Mini Golf. Du stöter på detta boende längs Soi Green Drink Water Patak Road Muang nära Big Buddha.

från 281kr.

Det billiga hotellet Ratana Apart Hotel kostar från 281 SEK per natt och har faciliteter som bl.a. pool (utomhus), torrbastu och massagebehandling. Det är nära Chalong piren i Phuket som ni finner detta 3-stjärniga boende.

från 281kr.

Hotellet A2 Resort Phuket har standardbekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Hotellet är oerhört billigt och rummen är försedda med standardutrustning och med tillträde till safebox.

från 281kr.

Nära Kata Noi-stranden finner du hotellet Kata Beach Studio som har en trestjärnig standard. Detta hotell ligger på vägen Khoktanod Rd. Kata Beach T.Karon Muang och det hör till de mest förmånliga hotellen i staden.

från 281kr.

Med ett gångavstånd till en hel del populära matställen i Phuket är det billiga Tropical Resort ett attraktivt hotell. Det är nära Kata Noi-stranden som du påträffar detta 3-stjärniga hotell med priser från 281 kr per rum.

Alternativa resmål...

Om Phuket

Phuket är svenskarnas absoluta favoritö i Thailand, och inte är det väl konstigt att vi älskar denna underbara plats så mycket, här finns ju allt man kan önska sig. Phuket lämpar sig lika bra för den som reser med vänner, familj eller på romantisk resa med pojkvännen.

Här finns möjlighet till både fest och shopping, naturupplevelser och bara lugna dagar på någon utav öns otroligt högklassiga stränder.

Lite beroende av vad du är ute efter på din resa till Phuket finns det en del olika ställen att välja mellan. Den som är ute efter festande bör till exempel åka till Patong medan den som vill ha en lite lugnare semester kan besöka Surin Beach eller Khao Kard.

Det är den västra sidan utav ön som täcks utav turister vilket gör att det finns stora orörda naturområden på de andra delarna av ön som är väl värda en upptäcktsfärd. Det finns även en hel del andra roliga aktiviteter på Phuket, vad sägs till exempel om Elefantsafari? Eller en tur till öns zoo där du kan titta på djurshower eller bara förundras över djurparkens hundratals olika djur. Som på alla populära turistorter finns här gott om hotell, som dessutom är riktigt billiga. För de allra flesta hotellen behöver du inte betala mer än ungefär 300 kronor per natt. Naturligtvis finns det även lite lyxigare hotell, men även de upplevs som billiga att boka och priset går sällan särskilt långt över 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Phuket

Karta över Phuket med hotell