Filtrera Hotell

Pris: 84-8585 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Phuket

Hitta de bästa hotellen i Phuket, Thailand för dig!
Visar 31-45 av 212 hotell i Phuket. Inga hotell har filtrerats bort!
från 281kr.

Nära sevärdheterna Phuket Town och Xtrem Aventures påträffas ett trestjärnigt hotell vid namn Pearl Hotel som är vardagligt utan att slarva med kvalitén. Det är i Phuket (Phukets gamla stadskärna) utmed gatan Montri Road T. Talad Yai Phuket Town Muang som detta hotell ligger.

från 281kr.

Blu Monkey Hostel Phuket är ett billigt hotell med de vitalaste bekvämligheterna. Hotellet har 2 stjärnor i standard och du hittar det vid gatan Hongyok Utit Road T.Talad Yai Muang nära Bangkok Hospital Phuket.

från 285kr.

Nästan ett stenkast från attraktionerna Karon Beach och Nai Harn Beach finnner du hotellet Karon Cliff Contemporary Boutique Bungalows som ligger nära Simon Cabaret. Boendet är ett tvåstjärnigt hotell och är ett prisvärt alternativ i Phuket.

från 299kr.

Hotellet Dara Hotel hittar du nära Central Festival Phuket köpcenter med en standard på 3 stjärnor. Det är på Moo Chaofa Road Vichit som detta boende påträffas och är ett alternativ i Phuket vilket klassas som förmånligt för plånboken.

från 299kr.

Karon Hillside Hotel, ett hotell som bedöms vara billigt och är försett med bekvämligheter som tillexempel restaurang, bar och pool utomhus. Det är nära Big Buddha och längs med vägen Soi Patak Karon Muang som ni finner detta trestjärniga hotell.

från 299kr.

Det 3-stjärniga hotellet C.A.P. Mansion Hotel är ett prisvärt boende som endast är beläget en liten bit från sevärdheter som Siam Niramit Phuket och Phuket Aquarium. Det är på gatan Moo Wirat Hongyok Vichit Muang nära Chinpracha House som du finner boendet.

från 316kr.

Nära Chinpracha House och nära sevärdheterna Xtrem Aventures och Bubba Diving Phuket ligger Phuket Merlin Hotel. Det är ett trestjärnigt hotell och med ett billigt pris på 316 kr per rum.

från 318kr.

På Eazy Resort bor man billigt och har nära till en hel del omtyckta restauranger i Phuket. Det är nära Kata Noi-stranden som ni hittar detta trestjärniga hotell med en pirslapp från 318 svenska kronor.

från 329kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är billigt och finns nära Big Buddha med rum som är inredda med det vanligaste. Capannina Inn är hotellets namn och det är möjligt att teckna hotellrum från 329 SEK per rum och natt.

från 331kr.

Från 331 kronor kan du få ett hotellrum på Phu-Ke-Ta Hotel, ett billigt boende med bekvämligheter som hälsoklubb, massagebehandling och restaurang. Ni hittar detta hotell nära Phuket Orchid Garden and Thai Village med en hotellstandard på tre stjärnor.

från 334kr.

Serene Resort är ett 3-stjärnigt hotell som betraktas vara prisvärt och är beläget ganska nära sevärdheterna Kata Beach och Phuket Big Buddha. Det är på gatan Kata Beach Koktanode Road Muang nära Kata Noi-stranden som du påträffar detta boende.

från 341kr.

Stranden i Phuket ligger nära Best Western Phuket Ocean Resort. Hotellet är trestjärnigt och påträffas vid Patak Road Karon Beach med en kostnad från 341 kronor för en natt.

från 346kr.

Med en 3-stjärnig standard hittar ni hotellrum från 346 kr på hotellet Andaman Seaside Resort (formerly Andaman Seaview Resort). Detta boende är billigt och ni stöter på det nära Surin Beach i Phuket.

från 350kr.

Nära Phuket Butterfly Garden and Insect World hittar du hotellet The Sky Dream Hotel Phuket som har en trestjärnig standard. Boendet finns på gatan Bypass Road Rassada och med en låg kostnad på 350 kronor per rum.

från 354kr.

Det fyrstjärniga hotellet CC's Hideaway har rum till ett pris från 354 svenska kronor. Det extremt billiga boendet påträffar du nära Big Buddha i Phuket.

Alternativa resmål...

Om Phuket

Phuket är svenskarnas absoluta favoritö i Thailand, och inte är det väl konstigt att vi älskar denna underbara plats så mycket, här finns ju allt man kan önska sig. Phuket lämpar sig lika bra för den som reser med vänner, familj eller på romantisk resa med pojkvännen.

Här finns möjlighet till både fest och shopping, naturupplevelser och bara lugna dagar på någon utav öns otroligt högklassiga stränder.

Lite beroende av vad du är ute efter på din resa till Phuket finns det en del olika ställen att välja mellan. Den som är ute efter festande bör till exempel åka till Patong medan den som vill ha en lite lugnare semester kan besöka Surin Beach eller Khao Kard.

Det är den västra sidan utav ön som täcks utav turister vilket gör att det finns stora orörda naturområden på de andra delarna av ön som är väl värda en upptäcktsfärd. Det finns även en hel del andra roliga aktiviteter på Phuket, vad sägs till exempel om Elefantsafari? Eller en tur till öns zoo där du kan titta på djurshower eller bara förundras över djurparkens hundratals olika djur. Som på alla populära turistorter finns här gott om hotell, som dessutom är riktigt billiga. För de allra flesta hotellen behöver du inte betala mer än ungefär 300 kronor per natt. Naturligtvis finns det även lite lyxigare hotell, men även de upplevs som billiga att boka och priset går sällan särskilt långt över 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Phuket

Karta över Phuket med hotell