Filtrera Hotell

Pris: 84-8585 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Phuket

Hitta de bästa hotellen i Phuket, Thailand för dig!
Visar 46-60 av 212 hotell i Phuket. Inga hotell har filtrerats bort!
från 356kr.

Sukko Cultural Spa & Wellness Resort, ett hotell med 4 stjärnor i Phuket (Chalong). Det är på Moo Chaofa (West) Rd. Vichit som du finner detta boende och hör till de billiga valen i Phuket.

från 365kr.

Om bekvämligheter som massage, pub och pool (utomhus) är ett krav så kan kanske Phuket Airport Hotel vara det billigt hotellet för er med en kostnad från 365 SEK per natt. Boendet har 2 stjärnor som klass och är stationerat nära Splash Jungle Water Park i Phuket.

från 365kr.

Det extremt billiga hotellet Chalong Chalet Resort & Longstay har en prislapp från 365 kronor per hotellrum och har faciliteter som till exempel torrbastu, restaurang och pool utomhus. Boendet har en standard på 4 stjärnor och är byggt i Phuket (Chalong).

från 365kr.

På Kata Country House bor du billigt och har inte långt till en mängd populära matställen i Phuket. Det är nära Big Buddha som detta trestjärniga hotell påträffas med hotellrum från 365 svenska kronor.

från 372kr.

Detta hotell är billigt, har två stjärnor, är byggt nära Big Buddha och har rum inredda med exempelvis AC, värdeförvaring och minibar. På The Color Kata kan ni beställa ett hotellrum för 372 kronor som billigast.

från 374kr.

The Pago Design Hotel Phuket är ett billigt boende med en prislapp från 374 SEK per natt och där du kan ta del av bekvämligheter som är de mest väsentliga. Det är nära Phuket Orchid Garden and Thai Village som ni finner detta trestjärniga boende.

från 374kr.

Det trestjärniga hotellet Tropical Garden Resort betraktas vara prisvärt och ligger nära sevärdheterna Kata Beach och Phuket Big Buddha. Du stöter på detta hotell längs med gatan Koktanode Rd Kata Beach nära Kata Noi-stranden.

från 374kr.

The Trees Club Resort är ett extremt billigt hotell med en prislapp från 374 SEK per hotellrum och där ni kan ta del av bekvämligheter som bastu, gym och pool (utomhus). Hotellet finner du i Kathu (Kamala) i Phuket och har en hotellstandard på fyra stjärnor.

från 414kr.

Det billiga hotellet Aochalong Villa & Spa har faciliteter som bl.a. utomhuspool, restaurang och bastu. Hotellet är trestjärnigt och du springer på det utmed Moo Soi Pornchalong East Chaofa Road i Phuket (Chalong, Phuket, Thailand).

från 434kr.

Med ett kort gångavstånd till flera populära matställen i Phuket är det billiga Kata Poolside Resort ett bra hotell. Det är nära Kata Noi-stranden som detta trestjärniga hotell påträffas med hotellrum från 434 kronor.

från 438kr.

Det 3-stjärniga hotellet The Beach Boutique House tycks vara prisvärt och är beläget en bit ifrån attraktionerna Kata Beach och Dino Park Mini Golf. Det är på vägen Kata Road Karon District Muang nära Big Buddha som du finner hotellet.

från 440kr.

Pier 42 Boutique Resort & Spa, ett 3-stjärnigt hotell i Phuket nära Chalong templet. Du finner detta boendet beläget vid vägen Viset Rd Moo och vilket klassas som överkomligt.

från 449kr.

På hotellet Secret Cliff Resort Phuket får du övernatta med en standard på tre stjärnor och rum på hotellet från 449 kronor per natt. Det billiga hotellet ligger nära Simon Cabaret i Phuket.

från 449kr.

Secret Cliff Villa är ett 3-stjärnigt hotell med faciliteter som restaurang, pool utomhus och bar. Detta boende är jämförelsevis bra i pris och rummen är rustade med exempelvis AC, minibar och värdeförvaring.

från 452kr.

Bangtao Village Resort är ett trestjärnigt hotell med faciliteter som bar, utomhuspool och restaurang. Hotellrummen är försedda med bl.a. minibar, värdeförvaringsbox och luftkonditionering.

Alternativa resmål...

Om Phuket

Phuket är svenskarnas absoluta favoritö i Thailand, och inte är det väl konstigt att vi älskar denna underbara plats så mycket, här finns ju allt man kan önska sig. Phuket lämpar sig lika bra för den som reser med vänner, familj eller på romantisk resa med pojkvännen.

Här finns möjlighet till både fest och shopping, naturupplevelser och bara lugna dagar på någon utav öns otroligt högklassiga stränder.

Lite beroende av vad du är ute efter på din resa till Phuket finns det en del olika ställen att välja mellan. Den som är ute efter festande bör till exempel åka till Patong medan den som vill ha en lite lugnare semester kan besöka Surin Beach eller Khao Kard.

Det är den västra sidan utav ön som täcks utav turister vilket gör att det finns stora orörda naturområden på de andra delarna av ön som är väl värda en upptäcktsfärd. Det finns även en hel del andra roliga aktiviteter på Phuket, vad sägs till exempel om Elefantsafari? Eller en tur till öns zoo där du kan titta på djurshower eller bara förundras över djurparkens hundratals olika djur. Som på alla populära turistorter finns här gott om hotell, som dessutom är riktigt billiga. För de allra flesta hotellen behöver du inte betala mer än ungefär 300 kronor per natt. Naturligtvis finns det även lite lyxigare hotell, men även de upplevs som billiga att boka och priset går sällan särskilt långt över 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Phuket

Karta över Phuket med hotell