Filtrera Hotell

Pris: 84-8585 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Phuket

Hitta de bästa hotellen i Phuket, Thailand för dig!
Visar 61-75 av 212 hotell i Phuket. Inga hotell har filtrerats bort!
från 468kr.

Nära turistattraktionerna Dino Park Mini Golf och Kata Beach påträffas ett 3-stjärnigt spahotell vid namn Diamond Cottage Resort & Spa som är enkelt utan att glömma kvalitén. Boendet påträffas nära Big Buddha längs med gatan Karon Rd Karon Beach.Karon.Muang.

från 468kr.

Boomerang Village Resort är ett billigt hotell med bekvämligheter som restaurang, massagebehandling och pool (utomhus). Det är nära Big Buddha och vid gatan Patak Rd Soi Kata som du stöter på detta trestjärniga boende.

från 468kr.

Ganska nära sevärdheterna Dino Park Mini Golf och Karon Beach stöter du på Grand Sunset Hotel, ett trestjärnigt hotell som är enkelt utan att avvisa kvalitén. Detta boende hittas utmed Karon Rd. Karon Beach Muang nära Big Buddha.

från 471kr.

Det väldigt billiga hotellet Baan Karon View har endast de mest grundläggande faciliteterna som bland annat gym. Detta boende springer du på längs med Soi Patak Karon Beach som går nära Simon Cabaret och har en standard på 4 stjärnor.

från 486kr.

Stranden i Phuket finnes inte långt ifrån Kantary Bay Hotel, Phuket. Strandhotellet har en standard på fyra stjärnor, ligger vid gatan Mu Sakdidej Road Cape Panwa och har en kostnad från 486 SEK.

från 486kr.

Ett stenkast till ett bad i havet bjuder Kamala Beach Resort a Sunprime Resort på som finns precis intill stranden i Phuket. Det är på Moo # Kamala Beach Kathu som ni hittar detta solvänliga hotell med 4 stjärnor och till en kostnad från 486 kr.

från 486kr.

Nära Kata Noi-stranden är hotellet Orchidacea Resort placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Phuket Big Buddha och Kata Beach. Med en standard på tre stjärnor betraktas detta hotell vara rätt billigt.

från 488kr.

Water Front Suites Phuket by Centara är ett trestjärnigt hotell med träningsanläggning som ger chansen till att träna under tiden du är i Phuket. Utrustningen i hotellrummen är bl.a. TV (Lokala kanaler), luftkonditionering och minibar, och de har ett pris från 488 svenska kronor per dygn.

från 491kr.

Detta hotell har 3 stjärnor, påträffas i Phuket (Chalong, Phuket, Thailand) och har rum utrustade med till exempel värdeförvaring, luftkonditionering och Internetanslutning. Det går att boka hotellrum för 491 SEK på hotellet Chalong Villa Resort and Spa.

från 505kr.

Detta är ett hotell med en standard på tre stjärnor nära Kata Noi-stranden och rum med standardutrustning du kan tros behöva för vistelsen. På Natalie Resort är det möjligt att boka ett hotellrum från 505 kr som billigast.

från 505kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som finns nära Dino Park Mini Golf med rum som är utrustade med det vanligaste. Det går att beställa rum för 505 SEK per natt på hotellet Rattana Beach Hotel.

från 511kr.

Centara Kata Resort Phuket är ett prisvärt fyrstjärnigt spa-hotell en bit ifrån sevärdheter som Kata Beach och Don's Gym. Hotellet hittas längs Ked Kwan Road T Karon Muan nära Dino Park Mini Golf.

från 520kr.

Hotellet Phuket Heritage Hotel har en trestjärnig klass och hotellrum till ett pris från 520 SEK. Boendet finns nära Dino Park Mini Golf i Phuket och det tros vara rätt så bra i pris.

från 524kr.

Faciliteter som massagebehandling, torrbastu och pub finner ni på hotellet Kata Minta. Detta hotell har 3 stjärnor i klass och ni hittar det utmed Moo Patak Road Kata Beach A.Muang nära Kata Noi-stranden.

från 524kr.

Badstranden i Phuket är byggt nära Karona Resort & Spa. Detta boende är trestjärnigt och ligger vid gatan Soi Karon Soi Karon med en kostnad från 524 kr för en natt.

Alternativa resmål...

Om Phuket

Phuket är svenskarnas absoluta favoritö i Thailand, och inte är det väl konstigt att vi älskar denna underbara plats så mycket, här finns ju allt man kan önska sig. Phuket lämpar sig lika bra för den som reser med vänner, familj eller på romantisk resa med pojkvännen.

Här finns möjlighet till både fest och shopping, naturupplevelser och bara lugna dagar på någon utav öns otroligt högklassiga stränder.

Lite beroende av vad du är ute efter på din resa till Phuket finns det en del olika ställen att välja mellan. Den som är ute efter festande bör till exempel åka till Patong medan den som vill ha en lite lugnare semester kan besöka Surin Beach eller Khao Kard.

Det är den västra sidan utav ön som täcks utav turister vilket gör att det finns stora orörda naturområden på de andra delarna av ön som är väl värda en upptäcktsfärd. Det finns även en hel del andra roliga aktiviteter på Phuket, vad sägs till exempel om Elefantsafari? Eller en tur till öns zoo där du kan titta på djurshower eller bara förundras över djurparkens hundratals olika djur. Som på alla populära turistorter finns här gott om hotell, som dessutom är riktigt billiga. För de allra flesta hotellen behöver du inte betala mer än ungefär 300 kronor per natt. Naturligtvis finns det även lite lyxigare hotell, men även de upplevs som billiga att boka och priset går sällan särskilt långt över 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Phuket

Karta över Phuket med hotell