Filtrera Hotell

Pris: 84-8585 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Phuket

Hitta de bästa hotellen i Phuket, Thailand för dig!
Visar 76-90 av 212 hotell i Phuket. Inga hotell har filtrerats bort!
från 528kr.

Gymmet på det fyrstjärniga The Old Phuket - Karon Beach Resort ger dig ett suveränt tillfälle att träna kondition under ditt besök i Phuket. Utrustningen i de mycket billiga rummen på hotellet är t.ex. värdeförvaringsbox, AC och Internet, och de har priser från 528 svenska kronor per dygn.

från 531kr.

Pacific Club Resort är ett spahotell med lugna faciliteter som torrbastu, spaanläggning och pool utomhus. Ni hittar detta 4-stjärniga spahotell nära Simon Cabaret längs med Patak Soi Karon Beach.

från 538kr.

Med en trestjärnig standard hittar ni rum från 538 kronor på strand-hotellet Woraburi Phuket Resort & Spa. Boendet påträffas nära Big Buddha i Phuket och det bedöms vara relativt billigt.

från 542kr.

Precis intill beachen i Phuket finnes Piraya Resort & Spa som är bra för er som snabbt önskar gå ut och sola. Hotellet har ett pris från 542 kronor och du påträffar det fyrstjärniga hotellet vid Moo Mai Khao Beach.

från 542kr.

Inte långt ifrån stranden i Phuket stöter ni på Amora Beach Resort Phuket som är perfekt för dig som väldigt snabbt önskar kunna gå ut och koppla av. Det fyrstjärniga hotellet finns på vägen Moo Bang Tao Beach Srisoontorn Road Cherngtalay med ett pris från 542 svenska kronor.

från 542kr.

I Kathu (Kamala) stöter du på detta hotell som är trestjärnigt och där hotellrummen är försedda med t.ex. Internet, pentry och AC. På The Club Residence går det att boka ett rum från 542 kronor som billigast.

från 555kr.

All Seasons Naiharn Phuket är ett 3-stjärnigt hotell med faciliteter som massage, restaurang och pool utomhus. Detta boende är rätt bra i pris och rummen är försedda med det mest viktiga.

från 557kr.

Detta 3-stjärniga hotell är stationerat nära stranden där hotellrummen har det vanligaste. På Nai Yang Beach Hotel går det att beställa ett hotellrum från 557 kronor som billigast.

från 561kr.

Aquamarine Resort & Villa är beläget precis intill sandstranden i Phuket med perfekt plats för sol och bad. Det 4-stjärniga hotellet ligger på gatan Moo Kamala Beach A. Kathu med ett pris från 561 svenska kronor.

från 561kr.

Nära Big Buddha och nära sevärdheterna Dino Park Mini Golf och Karon Beach ligger The Phulin Resort. Detta hotell är tämligen billigt och med en standard på 3 stjärnor.

från 561kr.

En liten bit bort från sevärdheterna Kata Beach och Phuket Big Buddha finner du Mussee Kata Boutique, ett 3-stjärnigt hotell som är vardagligt utan att slarva med kvalitén. Det är nära Kata Noi-stranden längs med vägen Kata Road Karon som hotellet finns.

från 561kr.

Hotellet Kasalong Phuket Resort har endast de viktigaste faciliteterna som exempelvis restaurang. Detta hotell har 3 stjärnor i standard och du finner det vid Moo Tambon Sakhu nära Splash Jungle Water Park.

från 566kr.

Panwa Beach Resort Phuket är ett kärleksfullt och romantiskt hotell med fyra stjärnor i hotellstandard. Det är nära Cape Panwa i Phuket som ni finner boendet och där ni kan boka rum från 566 kronor.

från 570kr.

För bra strandläge i Phuket kan Phuket Island View Hotel som är stationerat nära badstranden vara ett möjligt hotell. Detta hotell är trestjärnigt och finns på Karon Road Muang med ett pris från 570 kronor för en övernattning.

från 589kr.

Hotellet Baan Krating Phuket Resort är inte bland de billigaste och har de vanliga faciliteterna. Detta hotell har tre stjärnor i klass och du stöter på det vid vägen Moo Wiset Road Rawai Ao Sane Beach nära Promthep udden.

Alternativa resmål...

Om Phuket

Phuket är svenskarnas absoluta favoritö i Thailand, och inte är det väl konstigt att vi älskar denna underbara plats så mycket, här finns ju allt man kan önska sig. Phuket lämpar sig lika bra för den som reser med vänner, familj eller på romantisk resa med pojkvännen.

Här finns möjlighet till både fest och shopping, naturupplevelser och bara lugna dagar på någon utav öns otroligt högklassiga stränder.

Lite beroende av vad du är ute efter på din resa till Phuket finns det en del olika ställen att välja mellan. Den som är ute efter festande bör till exempel åka till Patong medan den som vill ha en lite lugnare semester kan besöka Surin Beach eller Khao Kard.

Det är den västra sidan utav ön som täcks utav turister vilket gör att det finns stora orörda naturområden på de andra delarna av ön som är väl värda en upptäcktsfärd. Det finns även en hel del andra roliga aktiviteter på Phuket, vad sägs till exempel om Elefantsafari? Eller en tur till öns zoo där du kan titta på djurshower eller bara förundras över djurparkens hundratals olika djur. Som på alla populära turistorter finns här gott om hotell, som dessutom är riktigt billiga. För de allra flesta hotellen behöver du inte betala mer än ungefär 300 kronor per natt. Naturligtvis finns det även lite lyxigare hotell, men även de upplevs som billiga att boka och priset går sällan särskilt långt över 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Phuket

Karta över Phuket med hotell