Filtrera Hotell

Pris: 84-8585 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Phuket

Hitta de bästa hotellen i Phuket, Thailand för dig!
Visar 91-105 av 212 hotell i Phuket. Inga hotell har filtrerats bort!
från 598kr.

På Baan Karonburi Resort har du nära till flera populära restauranger i Phuket. Det är nära Big Buddha som ni hittar detta trestjärniga hotell med ett pris från 598 SEK.

från 599kr.

Med ett gångavstånd till flera populära restauranger i Phuket är Surintra Boutique Resort ett lämpligt hotell. Detta boende har tre stjärnor i hotellstandard och påträffas nära Surin Beach med en kostad från 599 kronor.

från 617kr.

Naiharn Garden Resort & Spa är ett trestjärnigt hotell inte långt ifrån sevärdheter som Rawai Beach och Phrompthep Cape. Du hittar detta hotell längs med gatan Moo. Viset Road Soi.Saiyuan nära Promthep udden.

från 617kr.

Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach är ett spahotell med lugna bekvämligheter som spa, hälsoklubb och massagebehandling. Det är nära Phuket Fantasea Cultural Theme Park vid Moo Cheung Thalay Thalang som ni påträffar detta fyrstjärniga spahotell.

från 636kr.

Mycket nära till ett bad i havet bjuder Sunwing Resort - Kamala Beach på som påträffas nära stranden i Phuket. Det är längs med gatan moo Kamala Beach Kathu som ni hittar detta solvänliga boende med 4 stjärnor och till en kostnad från 636 kronor per hotellrum.

från 644kr.

Nära Kata Noi-stranden är hotellet Foto Hotel placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Phuket Big Buddha och Kata Beach. Hotellet är ett fyrstjärnigt hotell och är varken dyrt eller billigt med ett pris på 644kr för ett natt.

från 656kr.

Nära Mission Hills golfbana hittar du lyxhotellet Mission Hills Phuket Golf Resort & Spa, byggt vid Moo Pa khlok Amphur Thalang. Med pool utomhus, spa och flotta faciliteter blir vistelsen toppklassig.

från 660kr.

Perennial Resort är ett boende med ett pris från 660 svenska kronor per dygn och där du kan ta del av faciliteter som är förväntade för ett boende. Ni hittar hotellet nära Splash Jungle Water Park i Phuket med en standard på 3 stjärnor.

från 674kr.

Inte långt ifrån sevärdheterna Dino Park Mini Golf och Karon Beach finnner du hotellet Baumancasa Beach Resort som är beläget nära Big Buddha. Med en standard på tre stjärnor bedöms detta hotell vara enkelt utan att förkasta kvalitén.

från 679kr.

På Karon Sea Sands Resort & Spa kan ni relaxa med ljuvliga spaaktiviteter som gym, torrbastu och spa. Ni hittar detta 3-stjärniga spahotell nära Dino Park Mini Golf vid gatan Karon Beach Road Karon.

från 688kr.

Centara Karon Resort Phuket är ett spahotell med harmoniska bekvämligheter som spaanläggning, torrbastu och massagebehandling. Det är längs med Patak Road Karon Beach Muang nära Dino Park Mini Golf som ni stöter på detta fyrstjärniga spahotell.

från 692kr.

Håll dig i form under din vistelse i Phuket med gymmet på det 3-stjärniga Print Kamala Resort. Exempel på utrustning i rummen på hotellet är standardutrustning, och kostnaden ligger från 692 kronor och uppåt.

från 699kr.

Mycket nära till ett dopp bjuder Cloud19 Beach Retreat på som hittas nära sandstranden i Phuket. Detta boende har ett pris från 699 SEK och ni stöter på det 4-stjärniga boendet på vägen Moo Bor Rae Ao Yon Road T. Wichit A. Munag.

från 699kr.

Nära Dino Park Mini Golf hittar du hotellet Sugar Palm Karon Resort vilket har en trestjärnig standard. Detta hotell finnes vid Patak Road Karon Beach Muang och det tillhör en normal prisgrupp för boenden i Phuket.

från 704kr.

Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa påträffas inte långt ifrån badstranden i Phuket med bra utgångspunkt för att bada. Det fyrstjärniga boendet påträffas längs med vägen Moo Tumbon Cheung Thalay med en kostnad från 704 svenska kronor.

Alternativa resmål...

Om Phuket

Phuket är svenskarnas absoluta favoritö i Thailand, och inte är det väl konstigt att vi älskar denna underbara plats så mycket, här finns ju allt man kan önska sig. Phuket lämpar sig lika bra för den som reser med vänner, familj eller på romantisk resa med pojkvännen.

Här finns möjlighet till både fest och shopping, naturupplevelser och bara lugna dagar på någon utav öns otroligt högklassiga stränder.

Lite beroende av vad du är ute efter på din resa till Phuket finns det en del olika ställen att välja mellan. Den som är ute efter festande bör till exempel åka till Patong medan den som vill ha en lite lugnare semester kan besöka Surin Beach eller Khao Kard.

Det är den västra sidan utav ön som täcks utav turister vilket gör att det finns stora orörda naturområden på de andra delarna av ön som är väl värda en upptäcktsfärd. Det finns även en hel del andra roliga aktiviteter på Phuket, vad sägs till exempel om Elefantsafari? Eller en tur till öns zoo där du kan titta på djurshower eller bara förundras över djurparkens hundratals olika djur. Som på alla populära turistorter finns här gott om hotell, som dessutom är riktigt billiga. För de allra flesta hotellen behöver du inte betala mer än ungefär 300 kronor per natt. Naturligtvis finns det även lite lyxigare hotell, men även de upplevs som billiga att boka och priset går sällan särskilt långt över 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Phuket

Karta över Phuket med hotell