Filtrera Hotell

Pris: 83-3850 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Prag

Hitta de bästa hotellen i Prag, Tjeckien för dig!
Visar 16-30 av 295 hotell i Prag. Inga hotell har filtrerats bort!
från 203kr.

Hotel U Ceske Koruny är ett trestjärnigt hotell i Prag (Reporyje). Det är vid Nad Namestim som boendet påträffas och hör till de billigaste boendena du kan hitta i Prag.

från 205kr.

Hotellet Hotel U Hvezdy är beläget i Prag (Prague 6) med en 3- standard. Du hittar detta boendet byggt vid Belohorska och är definitivt bland de boende i Prag som är snällast mot reskassan.

från 209kr.

Nära TV-tornet Zizkov är hotellet Theatrino byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna State Opera och Prague TV Tower. Med en standard på 3 stjärnor bedöms detta hotell vara väldigt billigt.

från 211kr.

Med ett kort avstånd till flera populära matställen i Prag är det extremt billiga Claris Hotel ett tilltalande hotell. Det är nära Prag-operan som ni påträffar detta trestjärniga boende med en kostad från 211 SEK per rum.

från 211kr.

Med bekvämligheter som är standardutrustning är Iris Congress Hotel ett fint och väldigt billigt boende med rum från 211 kronor. Det är nära Synot Tip-arenan i Prag som ni hittar detta fyrstjärniga hotell.

från 211kr.

Wellness Hotel Step är ett trestjärnigt hotell i Prag nära O2 Arena. Ni finner detta boendet byggt på Malletova och är ett synnerligen prisvärt alternativ med en kostnad på 211 kr per natt för ett rum.

från 211kr.

Hotellet Hotel Aron har vanliga faciliteter tillgängligt för sina gäster. Boendet är väldigt billigt och rummen är utrustade med det enklaste.

från 223kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Taurus tycks vara prisvärt och ligger ganska nära attraktionerna State Opera och Prague TV Tower. Du finner boendet längs med vägen Vinohradska nära TV-tornet Zizkov.

från 225kr.

Trestjärniga hotellet Hotel Svornost hittar du i Prag (Aloisov) i Prag. Det är längs Novozamecka som ni stöter på detta boende och det hör till de mest förmånliga.

från 226kr.

På Hotel Vitkov finner du pub, restaurang och massagebehandling och en standard på 3 stjärnor. Detta hotell är mycket billigt och rummen är försedda med det vanligaste.

från 229kr.

En kort promenad från Denisa Hotel hittar du de välbesökta attraktionerna St. Vitus Cathedral (Chram svateho Vita) och Prague Castle (Prazsky hrad). Det är i Prag längs med vägen Narodni Obrany som du stöter på detta fyrstjärniga hotell.

från 229kr.

Det mycket billiga hotellet Hotel Fortuna City har faciliteter som t.ex. massage, restaurang och pub. Boendet har en klass på tre stjärnor och ni påträffar det i Prag (Vinohrady) längs med gatan Becvarova.

från 229kr.

Aida Hotel är ett trestjärnigt hotell i Prag med standardbekvämligheter. Detta boende är mycket billigt och rummen är rustade med det mest nödvändiga men med minibar.

från 232kr.

Nästan ett stenkast från attraktionerna Frank Gehry's "Fred & Ginger" House och St Cyril and St Methodius Cathedral finnner du hotellet Hotel Andel som ligger i Prag (Smichov). Detta hotell är synnerligen billigt och med en klass på 3 stjärnor.

från 235kr.

Hotellet Seifert Hotel har standardfaciliteter tillgängligt för sina gäster. Hotellet är oerhört billigt och rummen är furnerade med det vanligaste.

Alternativa resmål...

Om Prag

Prag är Tjeckiens huvudstad där du som turist och besökare möter en annorlunda värld. Prag har en otroligt intressant historia bara från de senaste hundra åren vilken har satt en tydlig prägel på staden. Här kan du uppleva häftiga och gripande museer, kultur i form av musik, dans och teater, samt shopping i mängder. Ett annat mycket känt kännetecken för just Prag och Tjeckien är ölen. Här är den nämligen inte bara god – den är billig också! I enighet med mycket annat som också är både bra och billig.

I Prag är det mycket billigt att bo hotell jämfört med vad det kostar i tillexempel Sverige. Du kan nämligen bo mitt i de centralaste delarna av stan på ett hotell med tre stjärnor för ungefär 300 kronor per natt för ett dubbelrum. Vill du bo ännu billigare kan du göra det en liten bit utanför centrum åt olika håll. Där ute kan du komma ner till priser som ligger mellan 100 och 200 kronor för en natt i dubbelrum på ett hotell med två till tre stjärnor.

De låga priserna på hotellen i Prag gör att du som besökare har mer pengar att spendera på annat. Det gör att din vistelse kan vara längre eller bli mer berikad. Men de gör också att du kan unna dig en högre standard på boendet än vad du hade gjort i vanliga fall i en annan europeisk stad.

Hotellkarta för Prag

Karta över Prag med hotell