Filtrera Hotell

Pris: 83-3850 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Prag

Hitta de bästa hotellen i Prag, Tjeckien för dig!
Visar 46-60 av 295 hotell i Prag. Inga hotell har filtrerats bort!
från 293kr.

På det billiga hotellet Vysehrad Hotel får du tillträde till bekvämligheter som är det vanligaste till en kostnad från 293 kr. Hotellet har en 3-stjärnig standard och ligger nära Prag-mässan.

från 293kr.

Om faciliteter som är det mest nödvändiga är ett krav så kan A&O Prag Metro Strizkov vara det billigt hotellet för er med en kostnad från 293 svenska kronor per natt. Det är i Prag (Prague 8) som ni finner detta trestjärniga hotell.

från 294kr.

Efterfrågade sevärdheter som Petrin Hill och Charles Bridge (Karluv Most) ligger väldigt nära detta trestjärniga hotell. Hotel Petr är ett billigt hotell nära Prags Nationalteater med priser från 294 kr för ett hotellrum.

från 294kr.

Waldstein Hotel är ett fyrstjärnigt boende i Prag med en mysig stuk. Rummen kostar från 294 svenska kronor för en sagolik anda och detta boende finns nära Karlbron i Prag.

från 301kr.

En liten bit från Hotel Kampa finnes de populära sevärdheterna Charles Bridge (Karluv Most) och Old Town (Stare Mesto). Det är i Prag längs med vägen Vsehrdova som ni hittar detta 4-stjärniga boende.

från 312kr.

Nära TV-tornet Zizkov är hotellet Three Crowns Hotel Prague byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Prague TV Tower och State Opera. Det är ett 4-stjärnigt hotell och hör till de billiga hotellen.

från 315kr.

En liten bit bort från sevärdheterna St Cyril and St Methodius Cathedral och Vysehrad National Cultural Monument finner du Hotel Union, ett fyrstjärnigt hotell som är bättre än många andra. Det är nära Slottet Vysehrad utmed vägen Ostrcilovo Namesti som detta boende ligger.

från 315kr.

AMEDIA Express Praha är ett trestjärnigt hotell i Prag. Hotellrummen är furnerade med det mest huvudsakliga men med TV (Lokala kanaler).

från 319kr.

I Prag (Vrsovice) stöter du på detta 3-stjärniga och billiga hotell med hotellrum utrustade med t.ex. värdeförvaring, minibar och TV (Lokala kanaler). Detta boendes namn är Hotel Mira och det går att boka ett rum för 319 kronor per natt.

från 319kr.

Fyrstjärniga hotellet Hotel Ehrlich är beläget i Prag (Zizkov) i Prag. Det är på Konevova som du finner detta boende och får bedömas som ett billigt boende i Prag med hotellrum från 319 kronor.

från 319kr.

Nära Hodkovicky Golf and Country Club stöter man på det populära hotellet Hotel Michael som mottagit ett väldigt bra omdöme av tidigare hotellresenärer. Standarden är 4-stjärnig för detta hotell och vilket anses som överkomligt för reskassan.

från 322kr.

Återuppliva romansen i Prag med det mysiga och fyrstjärniga boendet La Boutique Hotel. Det är nära Prags danshus som ni finner hotellet och där ni kan få rum på hotellet från 322 SEK och uppåt.

från 326kr.

Det trestjärniga hotellet Central Hotel Tiepolo betraktas vara prisvärt och ligger en bit ifrån sevärdheterna Petrin Tower (Rozhledna) och Petrin Hill. Hotellet finns i Prag (Smichov) längs vägen Duskova.

från 327kr.

Det mycket billiga hotellet Hotel Nabucco har faciliteter som bl.a. pub, massage och restaurang. Detta boende har 4 stjärnor i klass och ni hittar det längs med vägen Ctiradova i Prag (Vrsovice).

från 327kr.

Nära turistattraktionerna Prague City Museum och Prague TV Tower ligger ett trestjärnigt hotell vid namn Hotel Dalimil som anses vara vardagligt utan att avvisa kvalitén. Detta hotell ligger längs med Prokopovo namesti nära TV-tornet Zizkov.

Alternativa resmål...

Om Prag

Prag är Tjeckiens huvudstad där du som turist och besökare möter en annorlunda värld. Prag har en otroligt intressant historia bara från de senaste hundra åren vilken har satt en tydlig prägel på staden. Här kan du uppleva häftiga och gripande museer, kultur i form av musik, dans och teater, samt shopping i mängder. Ett annat mycket känt kännetecken för just Prag och Tjeckien är ölen. Här är den nämligen inte bara god – den är billig också! I enighet med mycket annat som också är både bra och billig.

I Prag är det mycket billigt att bo hotell jämfört med vad det kostar i tillexempel Sverige. Du kan nämligen bo mitt i de centralaste delarna av stan på ett hotell med tre stjärnor för ungefär 300 kronor per natt för ett dubbelrum. Vill du bo ännu billigare kan du göra det en liten bit utanför centrum åt olika håll. Där ute kan du komma ner till priser som ligger mellan 100 och 200 kronor för en natt i dubbelrum på ett hotell med två till tre stjärnor.

De låga priserna på hotellen i Prag gör att du som besökare har mer pengar att spendera på annat. Det gör att din vistelse kan vara längre eller bli mer berikad. Men de gör också att du kan unna dig en högre standard på boendet än vad du hade gjort i vanliga fall i en annan europeisk stad.

Hotellkarta för Prag

Karta över Prag med hotell