Filtrera Hotell

Pris: 63-3317 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Berlin

Hitta de bästa hotellen i Berlin, Tyskland för dig!
Visar 16-30 av 309 hotell i Berlin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 234kr.

Det mycket billigahotellet Hotel-Pension Stuttgarter Eck finns inom kort avstånd till flera topprestauranger i Berlin. Det är i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf) som detta tvåstjärniga hotell finnes med hotellrum från 234 svenska kronor.

från 242kr.

Hotellet Georghof Hotel & Hostel Berlin är byggt i Berlin (Friedrichshain) med en standard på 3 stjärnor. Detta hotell finnes vid gatan Gurtelstr. och det är bland de mest överkomliga hotellen i staden.

från 251kr.

I Berlin (Mitte) och inte långt från sevärdheterna Grips Theater och Classic Remise Berlin hittar du Amstel House Hostel Berlin. Boendet är billigare än de flesta hotell och har en klass på två stjärnor.

från 258kr.

Detta trestjärniga hotell är mycket billigt och är byggt i Berlin (Westend) där hotellrummen har det vanligaste. Det är möjligt att beställa hotellrum för 258 SEK per dygn på hotellet Alecsa Hotel am Olympiastadion.

från 258kr.

Det extremt billiga hotellet City Inn har ett pris från 258 kronor per natt och har faciliteter som är det enklaste. Hotellet har en klass på 2 stjärnor och hittas i Berlin (Schöneberg).

från 260kr.

Hotellet Grand City Hotel Globus Berlin har bar, bastu och restaurang tillgängligt för sina gäster. Detta hotell är väldigt billigt och rummen är rustade med det mest väsentliga.

från 263kr.

Med gångavstånd till sevärdheterna Zoologischer Garten (Berlin Zoo) och Kaiser Wilhelm Memorial Church ligger ett trestjärnigt hotell vid namn Hotel Gates Novum som anses vara enkelt utan att avvisa kvalitén. Det är på vägen Knesebeckstr. nära Berlin Zoo som du finner hotellet.

från 265kr.

Hotellet SensCity Hotel Berlin Spandau har en trestjärnig klass och hotellrum från 265 kr. Detta hotell är extremt billigt och du finner det i Berlin (Spandau).

från 266kr.

Från EnergieHotel Berlin City West har du inte långt till några omtyckta attraktioner som bl.a. Zoologischer Garten (Berlin Zoo) och Story of Berlin. Det är i Berlin intill Wielandstr. som du påträffar detta trestjärniga hotell.

från 267kr.

På AGON Lichtburg bor du mycket billigt och har väldigt nära till en mängd populära restauranger i Berlin. Detta boende har tre stjärnor i klass och du stöter på det i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf) med en pirslapp från 267 SEK för ett rum.

från 273kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Berolina an der Gedaechtniskirche är byggt nära Kejsar Wilhelms minneskyrka i Berlin. Detta hotell är byggt vid gatan Rankestrasse och är ett riktigt prisvärt boende med ett pris på 273 kronor per natt.

från 274kr.

Många populära restauranger i Berlin är beläget nära det väldigt billiga hotellet Olivaer Apart Hotel am Kurfürstendamm. Boendet har tre stjärnor i klass och hittas i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf) med ett pris från 274 SEK per dygn.

från 274kr.

Med bekväm övernattning och en standard på 3 stjärnor har ni nära till de populära sevärdheterna Kaiser Wilhelm Memorial Church och Zoologischer Garten (Berlin Zoo). Metropolitan Hansa påträffas nära Kejsar Wilhelms minneskyrka i Berlin och är ett extremt billigt boende där hotellets rum har en prislapp från 274 kr.

från 274kr.

I Berlin (Friedenau) finnes hotellet Hotel Atlas Berlin som har en trestjärnig standard. Det är på Bernhardstr. som du påträffar detta boende och är ett synnerligen prisvärt val med en kostnad på 274 kronor per natt för ett rum.

från 276kr.

På Hotel CityB Novum Berlin City Centre bor ni mycket billigt och har nära till en hel del populära matställen i Berlin. Detta boende har 3 stjärnor i hotellstandard och ni hittar det i Berlin (Diplomatenviertel) med ett pris från 276 kronor för en natt.

Alternativa resmål...

Om Berlin

Berlin är Tysklands huvudstad och en de populäraste och modernaste städerna i Europa. Stadens centrum är mycket stort, eller väldigt uppdelat, beroende på hur man väljer att se på saken. Ett tips till dig som besökare är dock att använda dig av någon form av offentlig transportmedel när du tar dig runt i staden. I Berlin kan du upptäcka allt från konst till historia, allt från klassisk kultur till ett av Europas bästa nattliv. Här finns många museer och minnesmärken som påminner och berättar om andra världskriget och förintelsen. Men staden bjuder också på modern kultur, graffiti i mängder, god och spännande mat samt shopping och häftigt mode.

I Berlin kan du hitta billigt boende på hotell med lägre standard för 300-500 kronor per natt både inne i stadens centralare delar t.ex. intill Volkspark och Alexanderplatz. Annars finns det gott billiga hotell med lite högre standard en liten bit utanför centrum både åt norr och åt öst. Att bo lite utanför själva centrum är inget stort problem då Berlin har en väl fungerande kollektivtrafik som är enkel att använda.

Om ni vill bo i centrum på ett hotell som ändå håller lite högre klass finns självklart det med. Faktum är att det finns massor av hotell i olika prisklasser utspritt över hela staden. Det du istället bör tänka på när du väljer område är vad du är ute efter då staden snarare är uppdelad efter shopping, party, kultur, mm, och inte efter pris på boende på hotell.

Hotellkarta för Berlin

Karta över Berlin med hotell