Filtrera Hotell

Pris: 63-3317 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Berlin

Hitta de bästa hotellen i Berlin, Tyskland för dig!
Visar 91-105 av 309 hotell i Berlin. Inga hotell har filtrerats bort!
från 414kr.

Hotel ibis Styles Berlin Alexanderplatz (ex all seasons) är ett hotell beläget nära Alexanderplatz och nära sevärdheterna Pergamon Museum och Museumsinsel (Museum Island). Hotellet är tämligen billigt och har en standard på tre stjärnor.

från 417kr.

På Mercure Hotel Berlin Mitte finner du standardbekvämligheterna och en standard på tre stjärnor. Detta boende anses vara ganska billigt och hotellets rum har det vanligaste.

från 418kr.

Från Titanic Comfort Hotel Berlin Mitte har du en bit bort till ett stort antal välbesökta attraktioner som exempelvis Gendarmenmarkt och Museumsinsel (Museum Island). Det är i Berlin intill Elisabeth Mara Strasse som du påträffar detta 3-stjärniga logi.

från 422kr.

Med bekvämligheter som är det enklaste är Gold Hotel am Wismarplatz ett bra boende med hotellrum från 422 svenska kronor och uppåt. Detta boende har tre stjärnor som hotellstandard och ligger i Berlin (Friedrichshain).

från 426kr.

Med ett litet gångavstånd till populära attraktioner som Zoologischer Garten (Berlin Zoo) och Kaiser Wilhelm Memorial Church kanske hotellet Hotel Astoria am Kurfuerstendamm ett läckert alternativ. Boendet har en klass på tre stjärnor och du hittar det intill gatan Fasanenstr. i Berlin.

från 426kr.

Hotel City Gallery Berlin är ett hotell med de huvudsakliga bekvämligheterna. Hotellet påträffar du längs med gatan Jenaer Strasse som ligger i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf) och har en standard på tre stjärnor.

från 429kr.

Dorint Airport-Hotel Berlin-Tegel är ett trestjärnigt hotell anpassat för affärsrörelser och finns längs gatan Gotthardstr.. Hotellrummen kostar från 429 SEK per natt och exempel på faciliteter för affärsresenärer är bolagscenter och rum för konferens.

från 429kr.

Detta trestjärniga boende är stationerat hyfsat nära de populära sevärdheterna Zoologischer Garten (Berlin Zoo) och Kaiser Wilhelm Memorial Church. Från 429 kronor kan du få ett rum på Berliner Hof Hotel nära Kejsar Wilhelms minneskyrka i Berlin.

från 429kr.

Med ett prisvärt hotell och en standard på 4 stjärnor har du inte långt till de omtyckta attraktionerna Zoologischer Garten (Berlin Zoo) och Kaiser Wilhelm Memorial Church. Ivbergs Hotel Premium är ett extremt billigt hotell i Berlin (Mitte) med en kostnad från 429 svenska kronor och uppåt.

från 434kr.

Detta är ett hotell med en standard på 3 stjärnor i Berlin (Charlottenburg-Wilmersdorf) och hotellrum med det mest huvudsakliga du kan tänkas behöva för vistelsen. ApartCity Serviced Apartments är hotellets namn och du kan boka hotellrum för 434 SEK per rum.

från 437kr.

Det är från priset 437 svenska kronor och uppåt som ni finner på det trestjärniga hotellet Hotel Gat Point Charlie. Detta boende finnes nära Checkpoint Charlie Museum i Berlin och det anses vara jämförelsevis bra i pris.

från 438kr.

Med ett litet avstånd till omtyckta attraktioner som Zoologischer Garten (Berlin Zoo) och Kaiser Wilhelm Memorial Church kanske hotellet AMC Apartments ett bra alternativ. Detta 3-stjärniga hotell finner ni på gatan Joachimstaler Str. i Berlin.

från 441kr.

Välbesökta turistattraktioner som Brandenburg Gate (Brandenburger Tor) och Pergamon Museum ligger inte långt borta från boendet Hotel Augustinenhof. Det är i Berlin intill Auguststrasse som du hittar detta trestjärniga logi.

från 444kr.

Hotellet Hotel Castell am Kurfürstendamm är placerat enbart en bit från sevärdheterna Story of Berlin, Zoologischer Garten (Berlin Zoo) och Kaiser Wilhelm Memorial Church. Med en standard på 3 stjärnor betraktas detta hotell vara någorlunda bra i pris.

från 447kr.

InterCityHotel Berlin Ostbahnhof är ett trestjärnigt hotell som tycks vara prisvärt och är beläget nära sevärdheter som East Side Gallery och Computerspielemuseum. Det är i Berlin (Friedrichshain) längs med gatan Am Ostbahnhof som detta boende ligger.

Alternativa resmål...

Om Berlin

Berlin är Tysklands huvudstad och en de populäraste och modernaste städerna i Europa. Stadens centrum är mycket stort, eller väldigt uppdelat, beroende på hur man väljer att se på saken. Ett tips till dig som besökare är dock att använda dig av någon form av offentlig transportmedel när du tar dig runt i staden. I Berlin kan du upptäcka allt från konst till historia, allt från klassisk kultur till ett av Europas bästa nattliv. Här finns många museer och minnesmärken som påminner och berättar om andra världskriget och förintelsen. Men staden bjuder också på modern kultur, graffiti i mängder, god och spännande mat samt shopping och häftigt mode.

I Berlin kan du hitta billigt boende på hotell med lägre standard för 300-500 kronor per natt både inne i stadens centralare delar t.ex. intill Volkspark och Alexanderplatz. Annars finns det gott billiga hotell med lite högre standard en liten bit utanför centrum både åt norr och åt öst. Att bo lite utanför själva centrum är inget stort problem då Berlin har en väl fungerande kollektivtrafik som är enkel att använda.

Om ni vill bo i centrum på ett hotell som ändå håller lite högre klass finns självklart det med. Faktum är att det finns massor av hotell i olika prisklasser utspritt över hela staden. Det du istället bör tänka på när du väljer område är vad du är ute efter då staden snarare är uppdelad efter shopping, party, kultur, mm, och inte efter pris på boende på hotell.

Hotellkarta för Berlin

Karta över Berlin med hotell