Filtrera Hotell

Pris: 120-1356 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Dresden

Hitta de bästa hotellen i Dresden, Tyskland för dig!
Visar 1-15 av 55 hotell i Dresden. Inga hotell har filtrerats bort!
från 120kr.

Nära Grosser Garten ligger detta mycket billiga hotell som är tvåstjärnigt i klass och där hotellrummen är inredda med det enklaste. A&O Dresden Hauptbahnhof är hotellets namn och du kan teckna hotellrum för 120 kr per natt.

från 274kr.

Hotellet Nordic Hotel Dresden är byggt i en förort med en standard på 3 stjärnor. Du finner detta boendet jämte Wachwitzer Hoehenweg och är ett mycket prisvärt hotell med ett pris på 274 kr per natt för ett rum.

från 287kr.

Detta 3-stjärniga hotell är extremt billigt och ligger nära Grosser Garten där hotellrummen har det vanligaste. På Days Inn Dresden går det att beställa hotellrum för 287 kronor.

från 289kr.

Detta är ett 4-stjärnigt hotell som är väldigt billigt och finns nära Zwingerpalatset med hotellrum som är furnerade med bl.a. minibar, Internetanslutning och AC. Boendets namn är The Royal Inn Leonardo och ni kan beställa ett hotellrum för 289 SEK per dygn.

från 305kr.

Hotellet Hotel Burgk är mycket billigt och har de mest enkla bekvämligheterna. Det är nära Zwingerpalatset och längs med vägen Burgkstr. som du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 323kr.

Det 3-stjärniga hotellet ACHAT Comfort Hotel Dresden har de mest essentiella bekvämligheter. Hotellrummen är utrustade med det enklaste du kan behöva för boendet.

från 323kr.

Nära Dresdens racingbana ligger hotellet Azimut Hotel Dresden vilket har en fyrstjärnig standard. Boendet är byggt vid vägen Huelssestrasse och hör verkligen till de hotell i Dresden som är snällast mot plånboken.

från 334kr.

Cityherberge Dresden är ett prisvärt enstjärnigt hotell nära sevärdheter som Frauenkirche, Dresden och Zwinger. Det är på vägen Lingnerallee nära Albertinum som du påträffar detta boende.

från 367kr.

Det billiga hotellet Ramada Resident Hotel Dresden har endast de viktigaste faciliteterna som tillexempel bar. Detta hotell finner du utmed gatan Bruenner Strasse som är belägen nära Statliga operan i Dresden och med en klass på 3 stjärnor.

från 382kr.

Tryp by Wyndham Dresden Neustadt är ett hotell beläget i Dresden (Neustadt) och inte långt ifrån sevärdheterna Kunsthofpassage och Military History Museum. Med en standard på 3 stjärnor betraktas detta hotell vara billigt.

från 384kr.

Landhotel Dresden är ett hotell som anses vara billigt och har sådana faciliteterna som enbart anses vara grundläggande. Detta boende finner du längs med gatan Fritz Meinhardt Strasse som går nära Dresdens racingbana och har en klass på 3 stjärnor.

från 398kr.

Det uppskattade hotellet Aparthotel Münzgasse har trestjärnig standard och har erhållits beundransvärt utlåtande. Detta hotell är billigt och du finner det på vägen Muenzgasse nära Frauenkirche i Dresden.

från 406kr.

En liten bit från Park Inn by Radisson Dresden hittar du de populära attraktionerna Frauenkirche, Dresden och Semper Opera House (Semperoper). Detta hotell är 3-stjärnigt och ni hittar det i Dresden vid gatan Melanchthonstr..

från 409kr.

Detta är ett väldigt billigt hotell med en standard på 4 stjärnor nära flygplatsen och hotellrum med standardutrustning ni kan behöva för vistelsen. Hotellets namn är Hotel Dresdner Heide och det är möjligt att beställa ett hotellrum för 409 kronor.

från 409kr.

Det extremt billiga hotellet Hotel Smetana har endast de mest grundläggande bekvämtligheterna som bl.a. torrbastu. Detta hotell har fyra stjärnor i klass och ni påträffar det utmed Schlüterstraße nära Grosser Garten.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Dresden

Karta över Dresden med hotell