Filtrera Hotell

Pris: 120-1356 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Dresden

Hitta de bästa hotellen i Dresden, Tyskland för dig!
Visar 16-30 av 55 hotell i Dresden. Inga hotell har filtrerats bort!
från 417kr.

Quality Hotel Dresden West är ett billigt hotell med faciliteter som pub, bastu och gym. Detta boende är trestjärnigt och ni springer på det längs gatan Zschoner Ring i Wilsdruff (Kesselsdorf).

från 443kr.

Med en trestjärnig klass är detta ett utmärkt hotell inte långt ifrån efterfrågade sevärdheter som Gröna valvet och Semper Opera House (Semperoper). Från 443 kronor kan du få ett rum på det billiga L Hotel Dresden Altstadt nära Zwingerpalatset i Dresden.

från 446kr.

Detta hotell ligger nära Luckner-parken, har tre stjärnor och hotellets rum har enbart standardutrustning. På Kim Hotel im Park går det att beställa rum för 446 kronor.

från 451kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Prinz Eugen har endast grundläggande faciliteter. Hotellrummen är furnerade med det mest huvudsakliga men med värdeförvaringsbox.

från 459kr.

Det mysiga hotellet Hotel Artushof har en klass på 4 stjärnor och är ett självklart alternativ för en kärleksfull weekend. Från 459 SEK per natt kan ni boka rum för och hotellet finnes nära Grosser Garten i Dresden.

från 460kr.

Med ett litet gångavstånd till omtyckta turistattraktioner som Zwinger och Frauenkirche, Dresden kanske hotellet Ibis Dresden Koenigstein ett bra alternativ. Detta hotell är 3-stjärnigt och du stöter på det i Dresden intill gatan Prager Strasse.

från 460kr.

Med bekvämligheter som är det mest huvudsakliga är Ibis Dresden Bastei ett fräscht boende med hotellrum från 460 kr. Detta hotell har en trestjärnig hotellstandard och ligger nära Dresdens slott.

från 460kr.

Från Ibis Dresden Lilienstein har ni nära till ett stort antal välbesökta turistattraktioner som till exempel Zwinger och Frauenkirche, Dresden. Detta trestjärniga hotell hittar ni på gatan Prager Strasse i Dresden.

från 478kr.

Med ett litet gångavstånd till efterfrågade turistattraktioner som Zwinger och Frauenkirche, Dresden kanske hotellet Hotel Am Terrassenufer ett läckert alternativ. Detta boende ligger vid vägen Terrassenufer i Dresden och har en klass på tre stjärnor.

från 488kr.

Ett beundrat spa-hotell är Kim Hotel Dresden som ni stöter på nära Luckner-parken och har flera tillfredställda gäster sedan förut. Boendet har en standard på 4 stjärnor och hotellets pris hör till det mittersta prissegmentet.

från 492kr.

DORMERO Hotel Königshof Dresden är ett kärleksfullt och romantiskt hotell med fyra stjärnor i hotellstandard. Rummen har en avgift från 492 kronor för en romantisk atmosfär och detta boende finns nära Grosser Garten i Dresden.

från 492kr.

NH Dresden är ett fyrstjärnigt hotell som bedöms vara prisvärt och är beläget i närheten av sevärdheter som Military History Museum och Kunsthofpassage. Detta boende finns i Dresden (Neustadt) längs med vägen Hansastr..

från 492kr.

Mercure Dresden Elbpromenade, ett hotell som är utrustat med bekvämligheter som exempelvis restaurang, torrbastu och pub. Det är nära Neue Messe Dresden och på vägen Hamburger Strasse som du hittar detta trestjärniga boende.

från 493kr.

Många populära matställen i Dresden hittas inom ett kort gångavstånd till hotellet Holiday Inn Express Dresden City Centre. Det är nära Dresdens slott som du påträffar detta trestjärniga hotell med ett pris från 493 svenska kronor.

från 493kr.

Hotel Villa Weltemühle Dresden är ett romantiskt spahotell med avkopplande faciliteter som bastu, spa och massage. Spahotellet har fyra stjärnor i standard och du hittar det på landet vid gatan Merbitzer Straße.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Dresden

Karta över Dresden med hotell