Filtrera Hotell

Pris: 120-1356 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Dresden

Hitta de bästa hotellen i Dresden, Tyskland för dig!
Visar 31-45 av 55 hotell i Dresden. Inga hotell har filtrerats bort!
från 496kr.

InterCityHotel Dresden är ett populärt hotell med fyra stjärnor som fått bra betyg. Det är vid vägen Wiener Platz nära Dresdens slott som ni stöter på detta hotell.

från 499kr.

Förnya romansen i Dresden med det mysiga och 4-stjärniga hotellet Bayerischer Hof Dresden. Det är i Dresden (Neustadt) som du påträffar hotellet och där du har möjligheten att bo från 499 kr.

från 511kr.

I Dresden (Neustadt) finnes detta hotell som är 4-stjärnigt i standard och har rum utrustade med det mest viktiga. På Quality Hotel Plaza Dresden kan du beställa ett rum från 511 kr.

från 518kr.

Cityhotel Stadt Dresden är ett boende som kostar från 518 SEK per hotellrum och där ni kan ta del av faciliteter som restaurang, bar och hälsoklubb. Hotellet finner ni i Dresden (Neustadt) och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 541kr.

Aparthotel Neumarkt är ett hotell i Dresden med en mängd populära matställen inom kort avstånd. Detta boende har tre stjärnor i klass och är byggt nära Frauenkirche med priser från 541 kr per natt.

från 544kr.

Med komfortabel övernattning och en standard på fyra stjärnor har ni nära till de välbesökta turistattraktionerna Zwinger och Frauenkirche, Dresden. Aparthotel Altes Dresden är beläget nära Frauenkirche i Dresden och är ett hotell där hotellets rum har en prislapp från 544 SEK per dygn.

från 576kr.

Vid Wilhem Franke Strasse hittar ni det företagslämpade hotellet Ramada Hotel Dresden med en standard på 4 stjärnor. Kemtvätt av kläder och konferensrum är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har en kostnad från 576 svenska kronor per natt.

från 576kr.

Träna med gymmet på det fyrstjärniga art'otel dresden, by Park Plaza när du ej njuter av Dresden. Från 576 kr per dygn får man bo i rummen på hotellet som bland annat har TV (Lokala kanaler), minibar och safebox.

från 600kr.

Hotellet Hotel Elbflorenz Dresden har det mest väsentliga utbudet av bekvämligheter. Boendet hittar du längs med Rosenstr. som ligger nära Zwingerpalatset och med en klass på fyra stjärnor.

från 608kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare gäster så kan möjligtvis det 4-stjärniga Dorint Hotel Dresden vara något för er. Detta boende är stationerat nära Albertinum på gatan Grunaer Str. i Dresden.

från 617kr.

Holiday Inn Dresden finns vid gatan Stauffenbergallee A, är populärt för bolag och har en standard på fyra stjärnor. Här företagsfaciliteter som konferenssal, företagstjänster m.m. och med en kostnad från 617 SEK per dygn.

från 617kr.

Ett populärt hotell är Hotel & City Appartements Rothenburger Hof som ni stöter på i Dresden (Neustadt) och har flera tillfredställda gäster. Standarden är 4-stjärnig för detta hotell och är inte precis billigt för ett boende.

från 626kr.

Ett beundrat hotell är Pullman Dresden Newa som ni stöter på nära Dresdens slott och har flera tillfredställda gäster. Detta hotell har en standard på 4 stjärnor och tillhör inte de absolut billigaste hotellen som ni kan få tag på i staden.

från 703kr.

The Pines of Dresden Bed and Breakfast kostar från 703 kronor per rum och har bekvämligheter som är det vanligaste. Hotellet har tre stjärnor som standard och finns i ett historiskt område i Dresden.

från 773kr.

Detta flotta hotell med namnet Swissotel Dresden Am Schloss stöter ni på längs med Schlosstrasse nära Dresdens slott. Med bastu, gym och lyxiga bekvämligheter blir standarden toppklassig.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Dresden

Karta över Dresden med hotell