Filtrera Hotell

Pris: 120-1356 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Dresden

Hitta de bästa hotellen i Dresden, Tyskland för dig!
Visar 46-55 av 55 hotell i Dresden. Inga hotell har filtrerats bort!
från 779kr.

Bo förtrollande vackert under ert resande i Dresden på det femstjärniga hotellet Suitess - An der Frauenkirche. Hotellet påträffas nära Albertinum i Dresden och ni kan boka ett rum på hotellet från 779 kronor per natt.

från 826kr.

Längs med Ringstr. stöter du på lyxhotellet Radisson Blu Gewandhaus Hotel placerat nära Frauenkirche. Med gym, torrbastu och lyxiga bekvämligheter blir standarden toppklassig.

från 827kr.

Innside by Meliá Dresden är ett populärt hotell med en standard på 4 stjärnor och otroligt många tacksamma gäster. Det är ett boende som finns nära Albertinum på vägen Salzgasse i Dresden.

från 827kr.

Det omtyckta lyxhotellet NH Dresden Altmarkt har fyrstjärnig klass och har fått beundransvärt vitsord. Detta boende finner ni vid vägen An der Kreuzkirche nära Frauenkirche i Dresden.

från 829kr.

Bo drömlikt under ditt resande i Dresden på det fyrstjärniga hotellet Steigenberger Hotel de Saxe. Det är nära Frauenkirche i Dresden som du stöter på hotellet och där ni kan få hotellrum från 829 kronor.

från 849kr.

På The Westin Bellevue, Dresden kan ni relaxa med underbara spa-faciliteter som torrbastu, spa och massage. Det är nära Semper-operan vid vägen Grosse Meissner Str. som du finner detta fyrstjärniga spahotell.

från 857kr.

Det omtyckta spahotellet Maritim Hotel Dresden har fyrstjärnig standard och har erhållits beundransvärt omdöme av hotellgäster som övernattat. Boendet finnes nära Semper-operan längs med vägen Devreintstraße Ostra Ufer i Dresden.

från 867kr.

Spahotellet Hilton Dresden har avkopplande bekvämligheter som bastu, spa och hälsoklubb. Ni hittar detta fyrstjärniga spahotell nära Frauenkirche på An der Frauenkirche.

från 1132kr.

Förnya romansen i Dresden med det romantiska och 5-stjärniga boendet Relais & Chateaux Hotel Bülow Palais. Från 1132 kr per natt kan du boka hotellrum för och hotellet ligger nära Semper-operan i Dresden.

från 1356kr.

Hotel Taschenbergpalais Kempinski Dresden är ett populärt spahotell med en standard på 5 stjärnor och många belåtna hotellgäster. Det är ett hotell som är beläget nära De gamla mästarnas bildgalleri vid gatan Taschenberg i Dresden.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Dresden

Karta över Dresden med hotell