Filtrera Hotell

Pris: 88-1626 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Hamburg

Hitta de bästa hotellen i Hamburg, Tyskland för dig!
Visar 1-15 av 111 hotell i Hamburg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 88kr.

Det 2-stjärniga och populära hotellet Generator Hostel Hamburg är väl omtyckt av hotellgästerna. Det är vid vägen Steintorplatz nära Hamburger Kunsthalle som ni stöter på detta extremt billiga hotell.

från 111kr.

Inte långt ifrån kuriositeterna Hamburger Kunsthalle och Reeperbahn ligger ett tvåstjärnigt hotell vid namn A&O Hamburg City som är någorlunda okomplicerat. Det är på gatan Spaldingstrasse i Hamburg (Hammerbrook) som du hittar detta boende.

från 139kr.

På A&O Hamburg Reeperbahn bor man väldigt billigt och har inte långt till en mängd omtyckta restauranger i Hamburg. Boendet har en stjärna i hotellstandard och ni hittar det nära Fiskmarknaden med en kostad från 139 svenska kronor för ett rum.

från 180kr.

A&O Hamburg Hauptbahnhof är ett prisvärt tvåstjärnigt hotell hyffsat nära sevärdheter som Miniatur Wunderland och Hafen Hamburg. Det är på vägen Amsinckstrasse nära Mönckebergstraße som du påträffar detta boende.

från 246kr.

Hotel Arcadia Belmondo Novum Hamburg Hauptbahnhof är ett trestjärnigt hotell som tycks vara prisvärt och är beläget ganska nära sevärdheter som Hafen Hamburg och Town Hall (Rathaus). Det är nära Hamburger Kunsthalle utmed vägen Spaldingstr. som boendet hittas.

från 251kr.

Hotellet Hotel Aachener Hof Novum är mycket billigt och har de enklaste bekvämligheterna. Detta boende är tvåstjärnigt och ni springer på det längs med gatan St. Georg Straße nära Hamburger Kunsthalle.

från 251kr.

Med trestjärnig hotellstandard är detta ett helt okej boende en liten bit från efterfrågade sevärdheter som Miniatur Wunderland och Church of St. Michael (Michaeliskirche). Hotel am Holstenwall Novum Hamburg Mitte är byggt nära St. Mikaelskyrkan i Hamburg och är ett mycket billigt hotell där hotellets rum har ett pris från 251 kr per dygn.

från 267kr.

Inte långt ifrån sevärdheterna Warehouse District (Speicherstadt) och Town Hall (Rathaus) ligger Hotel Polo Novum Hamburg Zentrum, ett trestjärnigt hotell som är vardagligt utan att slarva med kvalitén. Det är nära Hamburger Kunsthalle längs vägen Adenauerallee som boendet hittas.

från 268kr.

Det mycket billiga hotellet Hotel Hagemannn Novum Hamburg Hafen har framför allt det mest grundläggande utbudet av faciliteter. Det är i Hamburg (Wilhelmsburg) och på vägen Vogelhuttendeich som ni springer på detta 3-stjärniga boende.

från 278kr.

Nära Hamburger Kunsthalle är hotellet Hotel Mercedes Hamburg byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Reeperbahn och Aussenalster. Hotellet har en 2-stjärnig standard och hör verkligen till de boende i Hamburg som är snällast mot plånboken.

från 284kr.

Hotel Eleazar Novum Hamburg City Center är ett trestjärnigt hotell med en kostnad från 284 kr per natt. Hotellet tros vara synnerligen billigt och du påträffar det nära Hamburger Kunsthalle.

från 292kr.

Detta trestjärniga boende finns ganska nära de populära sevärdheterna Warehouse District (Speicherstadt) och Town Hall (Rathaus). Hotel Kronprinz Novum am Hamburg Hauptbahnhof är ett billigt hotell nära Hamburger Kunsthalle med en kostnad från 292 SEK som billigast.

från 292kr.

Nära Hamburger Kunsthalle är hotellet Hotel Lumen am Hauptbahnhof byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Town Hall (Rathaus) och Warehouse District (Speicherstadt). Hotellet har en trestjärnig klass och hör verkligen till de boende i Hamburg som är vänligast mot plånboken.

från 296kr.

Från 296 kr kan ni få ett rum på A&O Hamburg Hammer Kirche, ett billigt boende med faciliteter som är det vanligaste. Hotellet har en klass på 2 stjärnor och är stationerat i Hamburg (Hamm).

från 302kr.

Om faciliteter som är det mest nödvändiga är en stor önskan så kan Super 8 Hamburg vara det billigt hotellet för dig med en kostnad från 302 kronor per natt. Detta hotell har två stjärnor som klass och ligger i Hamburg (Blasdell - Hamburg).

Alternativa resmål...

Om Hamburg

Hamburg är Tysklands näst största stad, det är även den stad i Europa med högst BNP per capita. Staden är mycket viktig för Tyskland, framför allt på grund av dess stora hamn. Den stora sjön Alster och dess kanalsystem går igenom Hamburg som alltså är en stad full av vatten. Faktum är att Hamburg har fler broar än Venedig och Amsterdam tillsammans.

Hamburg är världens tredje största musikal-metropol, efter New York och London, staden har överhuvudtaget ett mycket stort kulturutbud i form av teater, museer och gallerier. Men om du besöker Hamburg så är det nog nästan vackrare att stanna utomhus och njuta utav staden, ta en tur på sjön Alster eller varför inte en en picknick i någon utav stadens parker. Något som dessutom också är värt ett besök är stadens djurpark där du, till skillnad mot de flesta djurparker, blir både erbjuden och ombedd att mata djur som elefanter och giraffer.

Billiga hotell i stadens centrum finns det gott om. Priserna är mycket varierande och det går att hitta i princip vilket sorts hotell som helst, alltifrån ett billigt budgethotell för några hundralappar per natt, till ett ståtligt lyxhotell som du får betala lite mer för. Generellt är priserna på hotellen ännu lägre utanför stadens centrum.

Hotellkarta för Hamburg

Karta över Hamburg med hotell