Filtrera Hotell

Pris: 124-1417 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Köln

Hitta de bästa hotellen i Köln, Tyskland för dig!
Visar 16-30 av 64 hotell i Köln. Inga hotell har filtrerats bort!
från 440kr.

Nära Wallraf-Richartz Museet ligger detta trestjärniga och billiga hotell med hotellrum inredda med det mest viktiga. Hotellets namn är Hotel am Augustinerplatz och det går att boka ett hotellrum från 440 kr per dygn.

från 443kr.

Leonardo Hotel Köln är ett fyrstjärnigt hotell utformat för affärsrörelser och är stationerat längs Waldecker Str.. Du kan bli en hotellgäst från 443 kronor och det finns exempelvis företagscenter och konferenssal att använda.

från 444kr.

Med en tvåstjärnig standard finner ni hotellrum från 444 svenska kronor på hotellet Hotel Christina. Hotellet bedöms vara jämförelsevis billigt och ni finner det i Köln (Zollstock).

från 455kr.

Ameron Hotel Ascot är ett hotell som kostar från 455 SEK per hotellrum och där du kan ta del av faciliteter som gym, bar och torrbastu. Detta hotell har en trestjärnig hotellstandard och är beläget nära Volkstheater Millowitsch i Köln.

från 455kr.

Lindner Hotel City Plaza är ett spahotell med spa, hälsoklubb och torrbastu kombinerat med en stämning som är avkopplande. Det är nära Volkstheater Millowitsch vid vägen Magnusstr. som ni finner detta fyrstjärniga spahotell.

från 457kr.

Dorint Hotel Köln Junkersdorf är ett väldigt billigt hotell med de mest vitala faciliteter. Boendet hittar du utmed Aachener Str. som ligger nära Rhein Energie Stadium och har en standard på fyra stjärnor.

från 467kr.

Detta fyrstjärniga hotell är billigt och ligger nära Rhein Energie Stadium där rummen har det vanligaste. Detta boendes namn är Mercure Hotel Koeln West och det går att teckna ett rum från 467 SEK.

från 476kr.

Holiday Inn Cologne - Am Stadtwald är ett hotell med fyra stjärnor och vanliga faciliteter för hotellets gäster. Boendet anses vara jämförelsevis bra i pris och hotellets rum har exempelvis AC, safebox och Internetanslutning.

från 492kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som ligger nära Butikerna vid City Center Porz med rum som är utrustade med standardutrustning. Du kan teckna rum för 492 kronor på hotellet Mercure Hotel Koeln Airport.

från 492kr.

Håll dig i god form under vistelsen i Köln med träningslokalen på det 4-stjärniga City Partner Bonotel. Rummen är billiga och har en prislapp från 492 svenska kronor per natt med det man förväntar sig av hotellrum.

från 492kr.

Det tvåstjärniga hotellet Ibis Koeln Airport har logi till priser från 492 SEK per natt. Boendet hittas i Köln och det anses vara rätt så billigt.

från 509kr.

Ibis Koeln Messe, ett hotell med två stjärnor i Köln (Right of Rhine - Trade Fair). Det är på Brügelmannstr som ni påträffar detta boende och med ett pris på 509 kronor per hotellrum vilket får betraktas som en human prisnivå för staden.

från 519kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Drei Konige am Dom har hotellrum till en kostnad från 519 svenska kronor och uppåt. Det är nära Köln-katedralen som du finner detta boende.

från 520kr.

Om du vill bo på ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare gäster så kan kanske det fyrstjärniga Lindner Hotel Dom Residence vara något för dig. Det är nära Köln-katedralen längs med gatan Stolkgasse An den Dominikanern som du finner detta billiga boende.

från 526kr.

På Grand City Hotel Köln Zentrum hittar du hotellrum från 526 svenska kronor per dygn och en standard på 4 stjärnor. Det billiga boendet finner du nära Köln-katedralen.

Alternativa resmål...

Om Köln

Köln är Tysklands äldsta storstad, det var faktiskt så tidigt som 50 e.k som staden grundades, detta var alltså under romarriket. Att Rom har varit närvarande i Köln det märks bland annat genom delar av den romerska stadsmuren och den romerska vattenledningen. En utav Kölns största sevärdheter är domkyrkan Kölner Dom, dess magnifika kyrktorn är hela 157 meter höga. Bygget av kyrkan började 1248 men Kölner Dom stod inte färdig förrän 632 år senare. Den som är intresserad utav gamla kyrkor har verkligen kommit till rätt stad, Köln är kyrkornas stad och att ta en promenad genom staden kan gärna kännas som att åka tillbaka i tiden. Ändå har Köln lyckats med konststycket att kombinera gammalt och nytt, dåtid och det moderna på ett otroligt avslappnat sätt.

Hotellen i Köln är både många och billiga. Medelpriset ligger på ungefär 2000 kronor per natt, men man kan hitta ännu billigare hotell som knappt kostar en tusenlapp.

Hotellkarta för Köln

Karta över Köln med hotell