Filtrera Hotell

Pris: 119-991 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Leipzig

Hitta de bästa hotellen i Leipzig, Tyskland för dig!
Visar 1-15 av 35 hotell i Leipzig. Inga hotell har filtrerats bort!
från 119kr.

Med ett gångavstånd till många omtyckta matställen i Leipzig är det extremt billiga A&O Leipzig Hauptbahnhof ett lämpligt hotell. Det är nära Leipzigs universitet som ni stöter på detta 2-stjärniga hotell med ett pris från 119 SEK per rum och natt.

från 234kr.

Detta extremt billiga hotell stöter du på nära Leipzig handelsmässa, har 3 stjärnor i standard och hotellrummen har bara standardutrustning. På Novum Hotel Aviva Leipzig Messe går det att teckna ett hotellrum för 234 kronor som billigast.

från 239kr.

Nära Abtnaundorfer Park finner du detta trestjärniga och extremt billiga hotell med hotellrum utrustade med det enklaste. På City Inn Hotel Leipzig kan ni få ett rum från 239 riksdaler.

från 259kr.

Hotellet Days Inn Leipzig Messe har en trestjärnig klass och rum till en kostnad från 259 kr. Detta boende är extremt billigt och du stöter på det i Leipzig (Wiederitzsch).

från 265kr.

Om bekvämligheter som är det vanligaste är ett krav så kan astral Inn Hotel Leipzig vara det billigt hotellet för er med en kostnad från 265 svenska kronor per natt. Detta hotell har en trestjärnig hotellstandard och påträffas i Leipzig.

från 293kr.

Med bekvämligheter som är standardutrustning är Hotel Adler ett trevligt och billigt hotell med rum från 293 kronor och uppåt. Ni hittar detta hotell nära Gutenberg Galerie i Leipzig med en hotellstandard på tre stjärnor.

från 336kr.

Amadeo Hotel Leipzig är ett trestjärnigt hotell i Leipzig med standardbekvämligheter. Hotellrummen är furnerade med det mest viktiga du behöver för natten.

från 343kr.

Många populära restauranger i Leipzig hittas inom ett kort avstånd till det billiga hotellet Commundo Tagungshotel Leipzig. Hotellet har 3 stjärnor i standard och är byggt nära Red Bull Arena med ett pris från 343 kr.

från 344kr.

Det är från 344 kr och uppåt som ni hittar på det trestjärniga hotellet Regency International Leipzig. Hotellet är billigt och ni hittar det nära Red Bull Arena i Leipzig.

från 359kr.

På hotellet Hotel Plagwitzer Hof får ni bo med en standard på 2 stjärnor och rum på hotellet från 359 svenska kronor per natt. Detta boende är billigt och du påträffar det nära Red Bull Arena i Leipzig.

från 390kr.

Hotellet ACHAT Comfort Hotel Messe Leipzig är billigt och har de enklaste faciliteterna. Det är i Leipzig (Wiederitzsch) och längs med vägen Salzhandelsstrasse som ni stöter på detta trestjärniga hotell.

från 397kr.

Detta hotell är mycket billigt, har fyra stjärnor, är beläget nära Monumentet Völkerschlachtdenkmal och har hotellrum försedda med det mest viktiga. Parkhotel Diani är hotellets namn och det är möjligt att få ett rum från 397 kr per rum och natt.

från 409kr.

Hotellet Lindner Hotel Leipzig finner du nära Red Bull Arena med en fyr standard. Det är vid Hans Driesch Straße som detta boende påträffas och är ett prisvärt boende i Leipzig.

från 409kr.

Hotel Residenz Leipzig är ett trestjärnigt hotell i Leipzig nära BMW:s fabrik. Du finner detta boendet på vägen Residenzstrasse och är ett billigt hotell i Leipzig.

från 459kr.

Mercure Hotel Leipzig Am Johannisplatz är ett extremt billigt hotell i Leipzig med en hel del populära matställen inom kort gångavstånd. Hotellet har fyra stjärnor i hotellstandard och ni stöter på det nära Gutenberg Galerie med en kostad från 459 kr för en natt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Leipzig

Karta över Leipzig med hotell