Filtrera Hotell

Pris: 386-1151 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Lübeck

Hitta de bästa hotellen i Lübeck, Tyskland för dig!
Visar 1-10 av 10 hotell i Lübeck. Inga hotell har filtrerats bort!
från 386kr.

På hotellet Tryp by Wyndham Luebeck Aquamarin får du bo med en standard på 3 stjärnor och rum från 386 kr. Hotellet tros vara oerhört billigt och ni påträffar det i Lübeck (Centrum).

från 459kr.

Ibis Luebeck, ett prisvärt hotell med 2 stjärnor som är beläget nära turist-attraktionerna Holstentor och Marienkirche. Detta hotell finns längs Fackenburger Allee i Lübeck (Centrum).

från 543kr.

TOP CityLine Klassik Altstadt Hotel är ett populärt hotell med 3 stjärnor och väldigt många nöjda hotellgäster. Det är ett billigt hotell som finnes i Lübeck (Luebeck Old Town) på Fischergrube.

från 574kr.

Hotel Vier Jahreszeiten Lübeck är ett trestjärnigt hotell som betraktas vara prisvärt och ligger i närheten av attraktioner som Buddenbrookhaus och Marienkirche. Detta boende är beläget längs med Bei der Lohmuhle i Lübeck (Centrum).

från 667kr.

Maritim Strandhotel Travemuende är ett elegant hotell i Lübeck (Travemünde) på gatan Trelleborgallee Travemuende. Den tjusiga tillvaron ger ett bra lugn med till exempel pool inomhus och spaanläggning.

från 706kr.

Hotellet Holiday Inn Lubeck har faciliteter som t.ex. pub, gym och torrbastu. Det är i Lübeck (Centrum) och utmed gatan Travemuender Allee som ni stöter på detta trestjärniga hotell.

från 744kr.

Park Inn by Radisson Lübeck är ett hotell med fyra stjärnor och vanliga faciliteter för hotellets gäster. Hotellrummen är furnerade med det mest viktiga och med tillgång till värdeförvaring.

från 1036kr.

Atlantic Hotel Luebeck är ett omtyckt hotell med flera belåtna hotellgäster och finns i Lübeck (Centrum). Klassen för boendet ligger på fyra stjärnor och är inte precis billigt.

från 1138kr.

Det glamorösa hotellet Radisson Blu Senator Hotel ligger i Lübeck (Centrum) längs med Willy Brandt Allee. Hotellet har både pool inomhus, kemtvätt och en lyxig stämning för hotellgästerna.

från 1151kr.

Vill du relaxa med spa, massagebehandling och gym? Då kan kanske spahotellet A-ROSA Travemünde fungera. Spahotellet påträffas längs med vägen Aussenallee och det är här, i Lübeck (Travemünde) ni kan få en fridsam vistelse.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Lübeck

Karta över Lübeck med hotell