Filtrera Hotell

Pris: 129-772 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Nürnberg

Hitta de bästa hotellen i Nürnberg, Tyskland för dig!
Visar 1-15 av 27 hotell i Nürnberg. Inga hotell har filtrerats bort!
från 129kr.

På det mycket billiga hotellet A&O Nürnberg Hauptbahnhof får ni tillträde till bekvämligheter som är det mest väsentliga till en kostnad från 129 SEK. Detta boende har en 2-stjärnig standard och finns nära St. Lorenz-kyrkan i Nürnberg.

från 304kr.

Med en 4-stjärnig hotellstandard är detta ett mycket bra hotell inte långt ifrån välbesökta attraktioner som Kaiserburg Nurnberg (Nuremberg Castle) och St. Lorenz Church (St. Lorenz Kirche). Med rum från 304 kr är Azimut Hotel Nürnberg mycket billigt med en schyst placering nära Nürnbergs slott.

från 304kr.

Det 3-stjärniga hotellet INVITE Hotel Nuernberg City är stationerat nära Tyska järnvägsmuseet i Nürnberg. Detta hotell är byggt vid vägen Landgrabenstr. och är ett oerhört prisvärt boende med ett pris på 304 kr per natt för ett rum.

från 368kr.

Leonardo Hotel Nürnberg är ett trestjärnigt hotell som tycks vara prisvärt och ligger inte långt ifrån sevärdheterna Nuremberg Palace of Justice (Justizpalast) och St. Lorenz Church (St. Lorenz Kirche). Hotellet hittas utmed Zufuhrstr. nära Tyska järnvägsmuseet.

från 376kr.

Nära Nürnbergs justitiepalats är hotellet Derag Livinghotel Maximilian placerat och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Nuremberg Palace of Justice (Justizpalast) och Albrecht Durer House. Hotellet har en fyrstjärnig standard och är ett väldigt billigt alternativ med en kostnad på 376 kronor per rum.

från 406kr.

Sorat Agneshof Nuernberg är ett trestjärnigt hotell i Nürnberg nära St. Sebaldus-kyrkan. Det är vid Agnesgasse som boendet är beläget och är ett prisvärt alternativ i Nürnberg.

från 443kr.

Det företagsanpassade hotellet Park Inn by Radisson Nuremberg har tre stjärnor i hotellstandard och påträffas vid gatan Sandstr.. Du kan bli en gäst från 443 kronor per dygn och det finns till exempel kemtvätt och konferenssal att använda.

från 446kr.

Detta trestjärniga hotell är billigt och påträffas nära Tyska järnvägsmuseet där rummen har bl.a. luftkonditionering, minibar och Internetanslutning. InterCityHotel Nuernberg är namnet på detta boende och det går att få ett rum på hotellet för 446 kr under lågsäsong.

från 451kr.

Ni har nära till flera populära turistattraktioner som Nuremberg Palace of Justice (Justizpalast) och St. Lorenz Church (St. Lorenz Kirche) från hotellet ibis Nuernberg City am Plaerrer. Detta hotell är tvåstjärnigt och ni finner det i Nürnberg intill gatan Steinbuehler Str..

från 459kr.

Ibis Nuernberg Altstadt, ett hotell med två stjärnor i betyg nära St. Lorenz-kyrkan. Detta hotell finns på vägen Koenigstr. och får bedömas som ett billigt boende med rum från 459kr.

från 460kr.

Det är från priset 460 kronor och uppåt som ni finner på det trestjärniga hotellet acomhotel nürnberg. Det lite mer påkostade boendet hittar du i Nürnberg (Nordstadt).

från 468kr.

Med ett litet avstånd till välbesökta attraktioner som Nuremberg Palace of Justice (Justizpalast) och Kaiserburg Nurnberg (Nuremberg Castle) kanske hotellet Hotel am Jakobsmarkt ett läckert alternativ. Det är i Nürnberg längs med vägen Schottengasse som ni hittar detta 3-stjärniga boende.

från 492kr.

I Nürnberg (Oststadt) är hotellet Woehrdersee Hotel Mercure Nuernberg City byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna St. Lorenz Church (St. Lorenz Kirche) och Frauenkirche. Det är ett fyrstjärnigt hotell och kostnaden för ett rum betraktas ej vara dyrt jämfört med andra hotell i staden.

från 492kr.

På hotellet Congress Hotel Mercure Nürnberg an der Messe får du uppleva en standard på 4 stjärnor och rum från 492 SEK per natt. Hotellet är väldigt billigt och ni påträffar det i Nürnberg (Sudoststadt).

från 492kr.

Ibis Nuernberg Hauptbahnhof är ett hotell i Nürnberg med åtskilliga omtyckta restauranger inom gångavstånd. Det är nära St. Lorenz-kyrkan som detta 2-stjärniga hotell finns med hotellrum från 492 svenska kronor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Nürnberg

Karta över Nürnberg med hotell