Filtrera Hotell

Pris: 167-900 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rostock

Hitta de bästa hotellen i Rostock, Tyskland för dig!
Visar 1-14 av 14 hotell i Rostock. Inga hotell har filtrerats bort!
från 167kr.

Hotellet Gästehaus Lütten Klein har de mest väsentliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Detta hotell anses vara billigare än många andra boende och hotellets rum har det enklaste.

från 351kr.

Ganska nära attraktionerna Sankt Marien Kirche och Eisbrecher Stephan Jantzen im Stadthafen Rostock stöter du på ibis Rostock am Stadthafen, ett tvåstjärnigt hotell som är rätt så okomplicerat. Hotellet ligger längs Warnowufer nära New Market.

från 354kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel-Restaurant Elbotel har rum till en kostnad från 354 svenska kronor. Det är nära Rostocks konstmuseum som ni stöter på hotellet och det är billigt.

från 531kr.

Hotel Belvedere är ett 3-stjärnigt hotell som bedöms vara prisvärt och ligger inte långt ifrån sevärdheter som Warnemunde Beach och Alte Strom. Detta boende ligger längs med Am Strom nära Warnemunde-stranden.

från 533kr.

InterCityHotel Rostock är ett 3-stjärnigt hotell som anses vara prisvärt och är beläget i närheten av sevärdheter som Kulturhistorisches Museum och Sankt Marien Kirche. Detta hotell finns längs Herweghstr. nära Stadshuset.

från 560kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Die kleine Sonne är ett prisvärt hotell som enbart ligger en bit bort ifrån sevärdheterna Kulturhistorisches Museum och Sankt Marien Kirche. Du stöter på detta hotell längs med vägen Steinstr. nära Stadshuset.

från 578kr.

Från 578 kr kan du få ett hotellrum på Hotel Godewind, ett väldigt billigt boende med faciliteter som bar, hälsoklubb och pool inomhus. Hotellet har en standard på fyra stjärnor och påträffas i stadens centrum i Rostock.

från 617kr.

På Kurparkhotel Warnemuende kan du varva ned med underbara spa-faciliteter som spaanläggning, massagebehandling och torrbastu. Det är på vägen Kurhausstr. nära Warnemunde-stranden som ni stöter på detta 4-stjärniga spahotell.

från 617kr.

Pentahotel Rostock är ett populärt hotell med en standard på fyra stjärnor och otroligt många belåtna gäster. Det är nära New Market på gatan Schwaansche Str. som du hittar detta mycket billiga hotell i Rostock.

från 618kr.

På TRIHotel - Am Schweizer Wald finner du bar, pool inomhus och bastu och en standard på 4 stjärnor. Detta boendes rum är rustade med det enklaste.

från 744kr.

Det lyxiga och glamorösa hotellet Radisson Blu Hotel, Rostock ligger längs med vägen Lange Strasse , nära New Market. Lyxhotellet har till exempel företagscenter och hälsoklubb tillgängligt för sina hotellgäster.

från 773kr.

Önskar du vila upp dig med spaanläggning, torrbastu och hälsoklubb? I så fall kan spahotellet Yachthafenresidenz Hohe Duene vara lösningen. Det är nära Warnemunde-stranden vid gatan Am Yachthafen Warnemuende som ni finner detta fyrstjärniga spahotell.

från 820kr.

Återuppliva kärleken i Rostock med det sagolika och femstjärniga boendet Hotel Neptun. Det är nära Warnemunde-stranden i Rostock som du hittar hotellet och där ni kan boka hotellrum från 820 svenska kronor.

från 900kr.

Det 4-stjärniga och populära lyxhotellet Steigenberger Hotel Sonne är väl omtyckt av tidigare gäster. Det är nära Stadshuset vid gatan Neuer Markt som ni finner detta boende i Rostock.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Rostock

Karta över Rostock med hotell