Filtrera Hotell

Pris: 94-2126 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Budapest

Hitta de bästa hotellen i Budapest, Ungern för dig!
Visar 151-154 av 154 hotell i Budapest. Inga hotell har filtrerats bort!
från 959kr.

Det är i stadens centrum på vägen Erzsebet krt som du finner Corinthia Hotel Budapest, ett lyxigt hotell för glamoröst boende. Den tjusiga tillvaron ger ett bra lugn med bl.a. kemtvätt och spaanläggning.

från 989kr.

Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace är ett lyxigt spahotell med lugna faciliteter som spa, gym och bastu. Det är längs med vägen Vaci utca nära Rudas fürd? som ni finner detta 5-stjärniga spahotell.

från 992kr.

Detta lyxhotell med namnet Budapest Marriott Hotel stöter ni på utmed Apaczai Csere Janos u. nära Szechenyi-bron. Den glamorösa tillvaron ger ett bra lugn med bland annat hälsoklubb och torrbastu.

från 2126kr.

Lyxhotellet Four Seasons Gresham Palace påträffas nära Szechenyi-bron på vägen Széchenyi István tér. Lyxhotellet har bland annat kemtvätt och torrbastu åtkomligt för sina gäster.

Alternativa resmål...

Om Budapest

Budapest är Ungerns huvudstad och ett populärt turistmål. Staden är och har länge varit väldigt rik på kultur och idag speglas det i att det finns väldigt mycket att se och uppleva här. Budapest har även väldigt mycket mysiga restauranger och serveringar och priserna är i överlag lägre än vad de är i Sverige, vilket inbjuder till såväl lyxiga måltider ute som shopping och andra nöjen.

Eftersom Budapest i allmänhet är en billig stad jämfört med storstäder i övriga Europa är även boendet till bra pris. Här kan du bo mitt i stadens centrala delar med närhet till sevärdheter av bästa slag från så lite som 300 kronor per natt i dubbelrum. Det finns även billiga hotell i utkanten av staden, skillnaden i pris är inte nödvändigtvis speciellt stor, men det kan vara ett bra alternativ om ni vill ha lugn och ro och inte störas av t.ex. buller.

Hotellkarta för Budapest

Karta över Budapest med hotell