Filtrera Hotell

Pris: 94-2126 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Budapest

Hitta de bästa hotellen i Budapest, Ungern för dig!
Visar 16-30 av 154 hotell i Budapest. Inga hotell har filtrerats bort!
från 192kr.

Hotel Fortuna är ett trestjärnigt hotell i Budapest med standardfaciliteter. Hotellet anses vara mycket billigt och hotellets rum har det vanligaste.

från 198kr.

Med ett kort gångavstånd till flera populära matställen i Budapest är det billiga Budapest City Central ett lämpligt hotell. Det är nära Ungerns nationalmuseum som du påträffar detta trestjärniga boende med en kostad från 198 kr.

från 199kr.

På Silver Hotel Budapest City Center bor man billigt och har väldigt nära till en mängd omtyckta restauranger i Budapest. Hotellet har 3 stjärnor i klass och är stationerat nära Magyar Állami Operaház med en kostad från 199 kr.

från 199kr.

Flera omtyckta restauranger i Budapest påträffas nära det billiga hotellet K9 Residence. Hotellet har enkel klass och ligger nära Szent István Bazilika med ett pris från 199 SEK per natt.

från 205kr.

Ni har ett stenkast bort till en hel del välbesökta turistattraktioner som Buda Castle - Royal Palace (Kiralyi Palota) och Castle Hill (Varhegy) från hotellet Hotel Charles. Det är i Budapest vid vägen Ut Hegyalja som du stöter på detta trestjärniga hotell.

från 206kr.

En mängd populära matställen i Budapest påträffas inom ett gångavstånd till det billiga hotellet Boathotel Fortuna. Detta boende har tre stjärnor i klass och du hittar det i Budapest (Centrum) med en kostad från 206 SEK för ett rum.

från 213kr.

Det 4-stjärniga hotellet Casa Sol Hotel - Apartments har faciliteter som restaurang, pub och massage. Detta boende är väldigt billigt och rummen är furnerade med standardutrustning.

från 222kr.

Danube och Great / Central Synagogue (Nagy Zsinagoga) är populära attraktioner som du hittar inte långt ifrån detta trestjärniga hotell. Från 222 SEK kan ni få hotellrum på det billiga Budapest Museum Central nära Ungerns nationalmuseum i Budapest.

från 227kr.

På Boulevard City Pension and Apartments finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på tre stjärnor. Hotellet är billigt och rummen är rustade med det mest viktiga.

från 234kr.

Om bekvämligheter som massage, bastu och bar är en stor önskan så kan Hotel Amadeus vara det billigt hotellet för dig med ett pris från 234 SEK per natt. Det är i Budapest (Zuglo) som du hittar detta trestjärniga hotell.

från 234kr.

Hotel Swing City har en standard på tre stjärnor och en träningsanläggning att träna i under ditt besök i Budapest. Utrustningen i de billiga rummen på hotellet är till exempel minibar, värdeförvaring och AC, och de har ett pris från 234 SEK.

från 235kr.

Nära Hungexpo Budapest Fair Center hittar du hotellet Expo Congress Hotel som har en fyrstjärnig standard. Detta hotell är beläget på Expo ter (Albertirsai ut ) och är ett överkomligt hotell med rum från 235 kr.

från 235kr.

Med komfortabel övernattning och en standard på 3 stjärnor har du bara ett kort gångavstånd till de omtyckta attraktionerna Hungarian State Opera House (Magyar Allami Operahaz) och St. Stephen's Basilica (Szent Istvan Bazilika). Locust Tree Apartments är ett billigt hotell nära Magyar Állami Operaház i Budapest med priser från 235 kr som lägst.

från 240kr.

Från 240 kr kan ni få ett hotellrum på Korona Hotel Panzio, ett billigt hotell med bekvämligheter som pub, massagebehandling och restaurang. Detta hotell har tre stjärnor som standard och finns nära Budapests kongresscenter.

från 240kr.

Detta trestjärniga hotell är billigt och finnes nära Ungerns nationalmuseum där hotellets rum har standardutrustning. Inn Side Hotel Kalvin House är namnet på hotellet och det är möjligt att boka ett hotellrum för 240 kr när det inte är högsäsong.

Alternativa resmål...

Om Budapest

Budapest är Ungerns huvudstad och ett populärt turistmål. Staden är och har länge varit väldigt rik på kultur och idag speglas det i att det finns väldigt mycket att se och uppleva här. Budapest har även väldigt mycket mysiga restauranger och serveringar och priserna är i överlag lägre än vad de är i Sverige, vilket inbjuder till såväl lyxiga måltider ute som shopping och andra nöjen.

Eftersom Budapest i allmänhet är en billig stad jämfört med storstäder i övriga Europa är även boendet till bra pris. Här kan du bo mitt i stadens centrala delar med närhet till sevärdheter av bästa slag från så lite som 300 kronor per natt i dubbelrum. Det finns även billiga hotell i utkanten av staden, skillnaden i pris är inte nödvändigtvis speciellt stor, men det kan vara ett bra alternativ om ni vill ha lugn och ro och inte störas av t.ex. buller.

Hotellkarta för Budapest

Karta över Budapest med hotell