Filtrera Hotell

Pris: 94-2126 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Budapest

Hitta de bästa hotellen i Budapest, Ungern för dig!
Visar 31-45 av 154 hotell i Budapest. Inga hotell har filtrerats bort!
från 241kr.

Hotellet Hotel Mediterran finnes endast en liten bit bort från sevärdheterna Margaret Island (Margitsziget), Budapest Congress & World Trade Center och Budapest Zoo & Botanical Garden. Detta hotell är billigt och har en standard på fyra stjärnor.

från 246kr.

Intill vägen Benczur str. finnes det företagsanpassade hotellet Hotel Benczur med en standard på tre stjärnor. Hotellrummen har en kostnad från 246 SEK och exempel på faciliteter för affärsresenärer är rum för konferens och konferenssal.

från 248kr.

Hotellet Aquamarina Hotel har vanliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Detta boende anses vara billigt och hotellets rum har det vanligaste.

från 251kr.

Hotellet Park Inn by Radisson Budapest har en fyrstjärnig klass och rum på hotellet till en kostnad från 251 svenska kronor. Det mycket billiga hotellet hittar ni nära Aquincum i Budapest.

från 255kr.

Hyfsat nära sevärdheterna TRAP Team Race Against Puzzles och Museum of Transport (Kozlekedesi Muzeum) hittar du hotellet Golden Park Hotel som är beläget nära Arena Plaza Shopping Mall. Med boendets standard på tre stjärnor anses boendet vara billigt.

från 255kr.

Corvin Hotel är ett billigt hotell med faciliteter som restaurang, pub och massage. Hotellet hittar du utmed vägen Utca Angyal som går i Budapest (Centrum) och med en standard på tre stjärnor.

från 255kr.

Detta väldigt billiga hotell ligger nära Hungexpo Budapest Fair Center, har 4 stjärnor och hotellets rum har bara det mest väsentliga. ACHAT Premium Hotel Budapest är namnet på detta boende och du kan beställa ett rum för 255 kronor när det är lågsäsong.

från 261kr.

Canada Hotel Budapest är ett 3-stjärnigt boende med en kostnad från 261 kronor per rum. Detta boende är billigt och ni finner det nära Nationalteatern i Budapest.

från 262kr.

City Hotel Ring är ett hotell med 3 stjärnor och standardfaciliteter för hotellets gäster. Detta boende är jämförelsevis bra i pris och rummen är furnerade med det enklaste.

från 267kr.

Burg Hotel är ett trestjärnigt hotell med ett pris från 267 svenska kronor per dygn. Det är nära Halászbástya i Budapest som du finner boendet och det är rätt bra i pris.

från 274kr.

Hotellet Alfa Art Hotel har restaurang, bar och torrbastu tillgängligt för sina gäster. Boendet är någorlunda billigt och rummen är rustade med bl.a. minibar, AC och safebox.

från 276kr.

Opera Residence har ett väldigt schyst läge med ett gångavstånd till de välbesökta sevärdheterna Parliament (Orszaghaz) och St. Stephen's Basilica (Szent Istvan Bazilika). Detta trestjärniga hotell påträffar ni på vägen O Street i Budapest.

från 283kr.

En hel del omtyckta restauranger i Budapest påträffas inom ett kort avstånd till det billiga hotellet King's Hotel. Det är nära Magyar Állami Operaház som detta trestjärniga boende finns med rum från 283 svenska kronor.

från 292kr.

Fisherman's Bastion (Halaszbastya) och Castle Hill (Varhegy) är välbesökta sevärdheter som ni stöter på ett stenkast detta fyrstjärniga logi. Mercure Budapest Buda Hotel är beläget nära Halászbástya i Budapest och är ett extremt billigt boende där hotellets rum kostar från 292 kronor per natt.

från 292kr.

Det 3-stjärniga hotellet Mercure Budapest Duna Hotel har standardbekvämligheter. Hotellrummen är försedda med bl.a. luftkonditionering, TV (Lokala kanaler) och värdeförvaring.

Alternativa resmål...

Om Budapest

Budapest är Ungerns huvudstad och ett populärt turistmål. Staden är och har länge varit väldigt rik på kultur och idag speglas det i att det finns väldigt mycket att se och uppleva här. Budapest har även väldigt mycket mysiga restauranger och serveringar och priserna är i överlag lägre än vad de är i Sverige, vilket inbjuder till såväl lyxiga måltider ute som shopping och andra nöjen.

Eftersom Budapest i allmänhet är en billig stad jämfört med storstäder i övriga Europa är även boendet till bra pris. Här kan du bo mitt i stadens centrala delar med närhet till sevärdheter av bästa slag från så lite som 300 kronor per natt i dubbelrum. Det finns även billiga hotell i utkanten av staden, skillnaden i pris är inte nödvändigtvis speciellt stor, men det kan vara ett bra alternativ om ni vill ha lugn och ro och inte störas av t.ex. buller.

Hotellkarta för Budapest

Karta över Budapest med hotell