Filtrera Hotell

Pris: 94-2126 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Budapest

Hitta de bästa hotellen i Budapest, Ungern för dig!
Visar 76-90 av 154 hotell i Budapest. Inga hotell har filtrerats bort!
från 355kr.

Med ett kort gångavstånd till en mängd populära matställen i Budapest är det billiga Soho Boutique Hotel ett lämpligt hotell. Rummen har priser från 355 kronor och det är nära Magyar Állami Operaház som du ni finner detta 4-stjärniga hotell.

från 359kr.

Från Mercure Budapest Korona Hotel har ni nära till en mängd populära attraktioner som t.ex. Great / Central Synagogue (Nagy Zsinagoga) och Danube. Detta hotell har en hotellstandard på fyra stjärnor och ni påträffar det längs med gatan Kecskemeti utca i Budapest.

från 362kr.

På Hotel Walzer & Restaurant hittar du hotellrum från 362 kronor per natt och en hotellstandard på tre stjärnor. Hotellet ligger nära Budai Vár i Budapest.

från 364kr.

Det populära hotellet Bo18 Hotel Superior ligger nära Ungerns nationalmuseum. Hotellet är 3-stjärnigt och med ett pris på 364 kronor per natt vilket bedöms som en vanlig prisnivå.

från 364kr.

Ni har inte långt till flera välbesökta attraktioner som Castle Hill (Varhegy) och Fisherman's Bastion (Halaszbastya) från hotellet Hotel Castle Garden. Detta fyrstjärniga hotell ligger på gatan Lovas u. i Budapest.

från 369kr.

Star City Hotel är ett hotell med tre stjärnor i betyg nära Arena Plaza Shopping Mall. Boendet finnes vid vägen Istvan Utca och är varken dyrt eller billigt med ett pris på 369kr för ett hotellrum och natt.

från 376kr.

Ett populärt hotell som mottagit ett superomdöme är Ibis Budapest Centrum som är stationerat nära Ungerns nationalmuseum. Det populära boendet har tre stjärnor i standard och priset för ett hotellrum bedöms inte vara speciellt dyrt i jämförelse med andra hotell i Budapest.

från 376kr.

City Hotel Pilvax är ett hotell med de huvudsakliga faciliteterna. Detta hotell har en klass på 3 stjärnor och ni hittar det nära Ungerns nationalmuseum vid gatan Pilvax.

från 382kr.

Hotellet Hotel Budapest har bastu, bar och restaurang tillgängligt för sina gäster. Boendet anses vara billigt för sin standard och hotellets rum har exempelvis minibar, värdeförvaringsbox och AC.

från 387kr.

City Gardens är ett populärt hotell med 3 stjärnor och väldigt många belåtna hotellgäster. Detta boende är byggt nära Magyar Állami Operaház vid O street i Budapest.

från 389kr.

Rubin Wellness & Conference Hotel finnes på gatan Utca Dayka Gabor u. , är anpassat för bolag och har en standard på fyra stjärnor. Större konferensrum och kemtvätt av kläder är exempel på företagsbekvämligheter och rummen kostar från 389 svenska kronor.

från 390kr.

Hotellet Opera Garden Hotel & Apartments är byggt inom gångavstånd till åtskilliga topprestauranger i Budapest. Det är nära Magyar Állami Operaház som detta fyrstjärniga hotell hittas med hotellrum från 390 kronor och uppåt.

från 391kr.

Detta 4-stjärniga hotell är beläget nära de populära sevärdheterna Great / Central Synagogue (Nagy Zsinagoga) och Hungarian State Opera House (Magyar Allami Operahaz). Atrium Fashion Hotel finns nära Ungerns nationalmuseum i Budapest och är ett boende där hotellrummen har ett pris från 391 kr.

från 397kr.

Best Western Hotel Hungaria är ett hotell som är utrustat med bekvämligheter som bl.a. bastu, pub och restaurang. Detta hotell är 4-stjärnigt och du finner det längs med Rakoczi nära Arena Plaza Shopping Mall.

från 404kr.

Promenade City Hotel är ett populärt hotell med en standard på 3 stjärnor och otroligt många nöjda hotellgäster. Det är nära Rudas fürd? vid gatan Vaci Street som du stöter på detta boende i Budapest.

Alternativa resmål...

Om Budapest

Budapest är Ungerns huvudstad och ett populärt turistmål. Staden är och har länge varit väldigt rik på kultur och idag speglas det i att det finns väldigt mycket att se och uppleva här. Budapest har även väldigt mycket mysiga restauranger och serveringar och priserna är i överlag lägre än vad de är i Sverige, vilket inbjuder till såväl lyxiga måltider ute som shopping och andra nöjen.

Eftersom Budapest i allmänhet är en billig stad jämfört med storstäder i övriga Europa är även boendet till bra pris. Här kan du bo mitt i stadens centrala delar med närhet till sevärdheter av bästa slag från så lite som 300 kronor per natt i dubbelrum. Det finns även billiga hotell i utkanten av staden, skillnaden i pris är inte nödvändigtvis speciellt stor, men det kan vara ett bra alternativ om ni vill ha lugn och ro och inte störas av t.ex. buller.

Hotellkarta för Budapest

Karta över Budapest med hotell