Filtrera Hotell

Pris: 220-3222 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Chicago

Hitta de bästa hotellen i Chicago, USA för dig!
Visar 1-15 av 142 hotell i Chicago. Inga hotell har filtrerats bort!
från 220kr.

Hostelling International Chicago - Chicago Hostel är ett populärt hotell med en stjärna och väldigt många tacksamma gäster. Hotellet är mycket billigt och ni hittar det på East Congress Parkway nära Art Institute of Chicago.

från 355kr.

Detta är ett mycket billigt hotell med en standard på två stjärnor i en förort och hotellrum med standardutrustning du kan tros ha behov av. Boendets namn är Rodeway Inn & Suites och det är möjligt att få tag på ett rum för 355 kronor per natt.

från 445kr.

Ett populärt hotell som mottagit ett superomdöme är Central Loop Hotel som finnes nära Skydeck Ledge. Klassen är trestjärnig för detta hotell och hör till de förmånligaste boendena.

från 445kr.

Club Quarters, Central Loop är ett trestjärnigt hotell som tycks vara prisvärt och ligger inte långt ifrån attraktioner som Art Institute of Chicago och Millennium Park. Det är på vägen West Adams Street nära Skydeck Ledge som du finner detta hotell.

från 452kr.

En mängd populära restauranger i Chicago ligger inom ett gångavstånd till det extremt billiga hotellet Chicago Getaway Hostel. Hotellrummen har priser från 452 svenska kronor och det är i Chicago (Lincoln Park) som ni du finner detta enstjärniga hotell.

från 484kr.

Det mycket billigahotellet Inn of Chicago, an Ascend Hotel Collection Member påträffas inom kort avstånd till en hel del toppkrogar i Chicago. Hotellrummen kostar från 484 kronor per natt och det är nära Hancock Tower som ni hittar detta trestjärniga boende.

från 484kr.

Hotellet ChinaTown Hotel SRO LTD finner du i Chicago (Chinatown) med en standard på en stjärna. Du hittar detta boendet på vägen West Place och med ett pris från 484 kr per natt är det definitivt inte ett kostsamt val.

från 497kr.

Det företagsanpassade hotellet Holiday Inn Express Hotel & Suites Chicago O'Hare har 3 stjärnor i klass och är stationerat vid vägen Mannheim Rd. Hotellrummen har en kostnad från 497 kr och på hotellet hittar du bl.a. företagsanpassade tjänster som konferenssal och företagscenter.

från 499kr.

Om ni vill ha ett populärt hotell som fått fina omdöme av tidigare gäster så kan möjligtvis det tvåstjärniga Days Inn Chicago vara något för er. Det är vid West Diversey Parkway Corner Diversey Clark Broadway i Chicago (Lincoln Park) som ni finner detta väldigt billiga hotell.

från 510kr.

En mängd omtyckta restauranger i Chicago påträffas nära det billiga hotellet Inn at Lincoln Park. Rummen kostar från 510 kr per natt och det är i Chicago (Lincoln Park) som ni hittar detta tvåstjärniga boende.

från 510kr.

En hel del populära matställen i Chicago är byggt inom ett kort avstånd till det mycket billiga hotellet Club Quarters, Wacker at Michigan. Hotellet har 3 stjärnor i klass och ni hittar det nära Millennium Park med ett pris från 510 SEK för en natt.

från 510kr.

Nära Millennium Park stöter ni på det omtyckta hotellet River Hotel som erhållit ett väldigt fint omdöme av tidigare hotellresenärer. Det populära hotellet har 3 stjärnor i standard och är bland de billigaste alternativen ni kan finna i Chicago.

från 516kr.

Nära Donald E. Stephens Convention Center ligger detta trestjärniga och mycket billiga hotell med rum försedda med det enklaste. På Holiday Inn O'Hare kan du beställa rum från 516 riksdaler.

från 516kr.

Crowne Plaza Hotel Chicago O'Hare är ett trestjärnigt hotell som är populärt för affärsrörelser och finns intill N River Rd. Du kan bli gäst från 516 kr per natt och det finns bl.a. större konferensrum och kemtvätt av kläder att boka.

från 516kr.

Detta tvåstjärniga hotell finnes ganska nära de efterfrågade turistattraktionerna Millennium Park och Cloud Gate. Red Roof Inn Chicago Downtown Magnificent Mile ligger nära Hancock Tower i Chicago och är ett billigt hotell där hotellrummen kostar från 516 kr per dygn.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Chicago

Karta över Chicago med hotell