Filtrera Hotell

Pris: 247-1172 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Columbus

Hitta de bästa hotellen i Columbus, USA för dig!
Visar 1-15 av 161 hotell i Columbus. Inga hotell har filtrerats bort!
från 247kr.

Hotellet Knights Inn Downtown Columbus har en enstjärnig standard och rum på hotellet till en kostnad från 247 kronor. Boendet är väldigt billigt och du stöter på det nära COSI i Columbus.

från 247kr.

Det enstjärniga hotellet Columbus North Knights Inn finner du i Columbus (Norra Columbus) i Columbus. Det är på E Dublin Granville Rd som ni påträffar detta boende och är ett väldigt billigt boende med en kostnad på 247 kr per natt för ett rum.

från 269kr.

Från 269 kronor kan du få ett hotellrum på Super 8 Motel - Columbus Airport, ett väldigt billigt hotell med bekvämligheter som är det enklaste. Detta hotell har en enstjärnig klass och finns nära Columbus State University.

från 274kr.

Knights Inn-Columbus är ett väldigt billigt hotell med de mest betydelsefulla faciliteter. Detta hotell har 2 stjärnor i klass och du hittar det vid Scarborough Blvd i ett historiskt område.

från 277kr.

I Columbus (Norra Columbus) finner du detta mycket billiga hotell som är enstjärnigt och där rummen är försedda med standardutrustning. Rodeway Inn North är namnet på hotellet och det går att få ett hotellrum för 277 kronor när det inte är högsäsong.

från 290kr.

I Columbus (Norra Columbus) finner ni detta väldigt billiga hotell som är tvåstjärnigt i standard och har rum furnerade med det vanligaste. Ni kan teckna ett rum för 290 SEK per natt på hotellet Super 8 Motel - Columbus.

från 291kr.

På hotellet Travelodge Columbus får ni bo med en standard på en stjärna och hotellrum från 291 svenska kronor och uppåt. Hotellet hittas nära COSI i Columbus och det anses vara bland de absolut billigaste hotellen i Columbus.

från 297kr.

Detta är ett väldigt billigt hotell med en standard på en stjärna nära Memorial Stadium och rum med det vanligaste ni kan avses behöva för vistelsen. Econo Lodge & Suites Historic District är hotellets namn och ni kan få ett rum för 297 kr per natt.

från 302kr.

De mest avgörande bekvämligheter hittar ni på det mycket billiga hotellet Days Inn Columbus Airport. Det är nära flygplatsen och utmed vägen Stelzer Road som ni påträffar detta trestjärniga boende.

från 303kr.

I Columbus (Norra Columbus) hittar du detta 2-stjärniga och mycket billiga hotell med hotellrum furnerade med det enklaste. Boendets namn är Days Inn Columbus North och det är möjligt att teckna ett hotellrum från 303 SEK.

från 310kr.

Detta är ett mycket billigt hotell med en standard på en stjärna i Columbus och hotellrum med det vanligaste du kan tänkas behöva. Motel 6 Columbus är namnet på detta hotell och det är möjligt att boka ett hotellrum för 310 kronor under lågsäsong.

från 316kr.

Hotellet Hawthorn Suites by Wyndham Columbus North ligger i Columbus (Norra Columbus) med en 2- standard. Detta hotell ligger på vägen Zumstein Dr och hör till de verkligen mest överkomliga.

från 323kr.

Extended Stay America Columbus - North är ett tvåstjärnigt hotell med de mest grundläggande faciliteter. Detta boende anses vara väldigt billigt och hotellets rum har det enklaste.

från 323kr.

Red Roof Inn Columbus East - Reynoldsburg är ett hotell med två stjärnor och de mest väsentliga faciliteter för hotellets gäster. Detta boende är riktigt billigt och rummen är försedda med standardutrustning.

från 323kr.

På Red Roof Inn Columbus West - Hilliard finner du standardbekvämligheterna och en standard på 2 stjärnor. Hotellrummen är furnerade med standardutrustning du kan behöva för boendet.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Columbus

Karta över Columbus med hotell