Filtrera Hotell

Pris: 253-2571 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Dallas

Hitta de bästa hotellen i Dallas, USA för dig!
Visar 1-15 av 142 hotell i Dallas. Inga hotell har filtrerats bort!
från 253kr.

Knights Inn Market Center är ett väldigt billigt boende som kostar från 253 kr per hotellrum och där du kan ta del av bekvämligheter som anses nödvändiga. Det är nära University of Texas Southwestern Medical School i Dallas som du hittar detta 2-stjärniga boende.

från 258kr.

De mest huvudsakliga faciliteter finner ni på det väldigt billiga hotellet Executive Inn. Det är nära Amberton University och utmed gatan E Northwest Hwy som du finner detta tvåstjärniga hotell.

från 277kr.

Med bekvämligheter som är det mest viktiga är Suburban Extended Stay Hotel - Dallas ett bra och väldigt billigt hotell med rum från 277 kronor och uppåt. Boendet har två stjärnor som standard och påträffas nära Zero Gravity Thrill Amusement Park i Dallas.

från 290kr.

Med en tvåstjärnig standard finner du rum från 290 kr på hotellet Homestead Studio Suites - Dallas - North - Park Central. Det är i Dallas (Park Central) som ni hittar detta boende och det är bland de absolut billigaste hotellen i Dallas.

från 290kr.

Hotellet Studio 6 Extended Stay har de mest väsentliga faciliteter tillgängligt för sina gäster. Hotellet anses vara bland de absolut billigaste hotellen i Dallas och hotellets rum har det mest väsentliga.

från 290kr.

I Dallas (Park Central) finner du hotellet Extended Stay America Dallas - North - Park Central vilket har en tvåstjärnig standard. Det är vid vägen Vantage Point Dr som detta boende är beläget och hör till de absolut förmånligaste.

från 290kr.

Det är från priset 290 kronor och uppåt som du finner på det 2-stjärniga hotellet Royal Inn Dallas NW. Boendet påträffas nära University of Dallas och det tycks vara billigare än många andra boende.

från 302kr.

Hotellet Ramada Ltd Dallas Tx är mycket billigt och har de enklaste faciliteterna. Detta boende finner du längs med Cedardale Dr som ligger i Dallas och med en standard på 2 stjärnor.

från 316kr.

Tvåstjärniga hotellet Suburban Extended Stay finner du nära Methodist Charlton Medical Center i Dallas. Boendet ligger på vägen Independence Dr och är ett mycket prisvärt alternativ med ett pris på 316 kr per natt.

från 316kr.

Hotellet La Quinta Inn Dallas East (I-30) hittar du i Dallas med en två standard. Det är vid vägen East R L Thornton Freeway som boendet påträffas och hör verkligen till de hotell i Dallas som är snällast mot reskassan.

från 323kr.

Detta väldigt billiga hotell är beläget i Dallas (Addison - Galleria), har 2 stjärnor och rummen har enbart det vanligaste. Homestead Dallas - North Addison - Tollway är namnet på detta boende och det går att boka ett rum på hotellet för 323 kr när det är lågsäsong.

från 323kr.

Med bekvämligheter som är det mest huvudsakliga är Galaxy Inn Dallas ett trevligt och väldigt billigt boende med rum från 323 kronor. Detta boende har en 2-stjärnig klass och ligger nära Stevens Park i Dallas.

från 323kr.

Med faciliteter som är det enklaste är Super 7 Inn Dallas ett prima och väldigt billigt hotell med hotellrum från 323 svenska kronor. Boendet påträffar ni i stadens centrum i Dallas och har en hotellstandard på 1 stjärna.

från 323kr.

Tvåstjärniga hotellet StudioPlus DFW-Farmers Branch hittar du i Dallas (Addison - Galleria) i Dallas. Det är vid Parkside Center Blvd som detta boende påträffas och det är definitivt bland de billigaste boendena i staden.

från 323kr.

Med bekvämligheter som är det mest väsentliga är Days Inn and Suites Plano Medical Center/Dallas ett fint och mycket billigt hotell med hotellrum från 323 kronor och uppåt. Boendet har en klass på 2 stjärnor och är stationerat i Dallas (Plano - Richardson).

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Dallas

Karta över Dallas med hotell