Filtrera Hotell

Pris: 249-1772 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Houston

Hitta de bästa hotellen i Houston, USA för dig!
Visar 1-15 av 303 hotell i Houston. Inga hotell har filtrerats bort!
från 249kr.

Venetian Inn & Suites är ett hotell som bedöms vara extremt billigt och har faciliteter som endast bedöms vara standard. Detta boende har två stjärnor i klass och du påträffar det utmed vägen N Sam Houston Pkwy E nära Greenspoint Mall.

från 258kr.

De mest avgörande bekvämligheter påträffar ni på det väldigt billiga hotellet Champions Lodge. Detta hotell har en stjärna i standard och du springer på det utmed gatan Fm Rd W nära Champions Golf Club.

från 258kr.

Detta är ett enstjärnigt hotell som är mycket billigt och är beläget nära Greenspoint Mall med hotellrum som är försedda med standardutrustning. På Knights Inn Houston North/IAH kan ni beställa rum på hotellet från 258 kronor.

från 271kr.

America's Inn Sugarland/Stafford ligger på gatan Southwest Fwy, är anpassat för firmor och har en standard på 2 stjärnor. Rummen har en kostnad från 271 kronor per dygn och på hotellet finns till exempel bolagsanpassade faciliteter som större konferensrum och kemtvätt av kläder.

från 274kr.

Detta 2-stjärniga hotell är extremt billigt och påträffas nära flygplatsen där hotellets rum har det mest väsentliga. Det är möjligt att boka ett rum för 274 kronor på hotellet Baymont Inn & Suites Houston Hobby Airport.

från 278kr.

Det väldigt billiga hotellet Crossland Houston - Northwest har en prislapp från 278 kronor per hotellrum och har bekvämligheter som är standardutrustning. Det är i Houston (Fairbanks) som du finner detta tvåstjärniga boende.

från 284kr.

Hotellet Econo Lodge har en tvåstjärnig standard och rum på hotellet från 284 kr. Detta hotell finnes i Houston (Fairbanks) och det bedöms vara billigare än de flesta hotell.

från 284kr.

America's Inn - Houston är ett mycket billigt hotell med ett pris från 284 svenska kronor per dygn och där ni får tillgång till faciliteter som är de mest väsentliga. Det är i Houston (Sydvästra Houston) som ni finner detta tvåstjärniga hotell.

från 284kr.

Detta mycket billiga hotell finner du i Houston (Nordvästra Houston), har två stjärnor och rummen har endast det mest nödvändiga. På hotellet Red Roof Inn Houston - Brookhollow går det att under lågsäsong beställa hotellrum för 284 kronor.

från 303kr.

Det företagsvänliga hotellet Baymont Inn and Suites Houston- Sam Houston Parkway har 2 stjärnor i standard och ligger vid gatan N Sam Houston Pkwy E. Här företagsfaciliteter som rum för konferens, konferenssal m.fl. och med en kostnad från 303 svenska kronor.

från 303kr.

Budget Host, Hempstead Inn, ett hotell med 2 stjärnor i Houston (Nordvästra Houston). Det är på Hempstead Hwy som du hittar detta boende och är ett oerhört billigt boende med ett pris på 303 kronor per rum.

från 310kr.

I Houston (Sydvästra Houston) hittar du detta 2-stjärniga och väldigt billiga hotell med hotellrum inredda med det vanligaste. På Symphony Inn and Suites kan du beställa rum för 310 riksdaler.

från 316kr.

Faciliteter som gym, pool utomhus och pub finner ni på det extremt billiga hotellet Courtyard by Marriott Houston Medical Center. Det är i Houston (Texas Medical Center) och längs gatan Houston Medical Center Main St som du hittar detta trestjärniga hotell.

från 316kr.

Det extremt billiga hotellet Baymont Inn/Houston I-45 N har främst det mest väsentliga utbudet av bekvämligheter. Det är i en förort och vid gatan North Fwy som du finner detta tvåstjärniga hotell.

från 323kr.

Detta hotell är extremt billigt, har 2 stjärnor, finns nära West Oaks Mall och har rum försedda med det enklaste. Ni kan boka rum från 323 kronor per dygn på hotellet Crossland Houston-West Oaks.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Houston

Karta över Houston med hotell