Filtrera Hotell

Pris: 160-1283 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Indianapolis

Hitta de bästa hotellen i Indianapolis, USA för dig!
Visar 1-15 av 146 hotell i Indianapolis. Inga hotell har filtrerats bort!
från 160kr.

Från 160 kronor kan du få ett rum på Indy Hostel, ett väldigt billigt boende med bekvämligheter som är det vanligaste. Boendet stöter ni på nära Indiana State Fairgrounds and Pepsi Coliseum i Indianapolis och har en standard på 1 stjärna.

från 219kr.

I Indianapolis (Carmel - Norra Indianapolis) hittar du hotellet Super 8 Indpls/NW/College Park Area IN vilket har en tvåstjärnig standard. Boendet är byggt vid gatan Wesleyan Rd och med ett pris från 219 kr per natt är det absolut ej ett kostsamt boende.

från 258kr.

Rodeway Inn är ett hotell med två stjärnor och standardfaciliteter för hotellets gäster. Hotellrummen är utrustade med standardutrustning du behöver för natten.

från 274kr.

Med faciliteter som är standardutrustning är Days Inn and Suites Indianapolis, Castleton ett prima och extremt billigt hotell med hotellrum från 274 svenska kronor och uppåt. Detta boende hittar du i Indianapolis (Fishers - Nordöstra Indianapolis) och har en standard på 2 stjärnor.

från 278kr.

Ganska nära attraktionerna Beef & Boards Dinner Theatre och Caribbean Cove Indoor Water Park hittar ni hotellet Extended Stay America Indianapolis - Northwest-College Park som är beläget i Indianapolis (Carmel - Norra Indianapolis). Hotellet har en 2-stjärnig standard och är bland de billigaste boendena ni kan hitta i staden.

från 285kr.

Hotellet Days Inn and Suites Northwest Indianapolis är placerat inte mer än en bit bort från sevärdheter som Studio Movie Grill, Beef & Boards Dinner Theatre och Caribbean Cove Indoor Water Park. Hotellet har en 2-stjärnig standard och är bland de billigaste valen ni kan få tag på.

från 290kr.

Red Roof Inn Indianapolis South är ett tvåstjärnigt hotell utan stort utbud av faciliteter. Detta boende är bland de allra billigaste hotellen i Indianapolis och rummen är furnerade med det mest viktiga.

från 303kr.

På Super 8 Indianapolis finner du de mest väsentliga bekvämligheterna och en standard på 2 stjärnor. Detta boende anses vara billigare än många andra hotell och hotellets rum har det mest nödvändiga och med förfogande till TV (Lokala kanaler).

från 316kr.

La Quinta Inn Indianapolis Airport Lynhurst är ett hotell med två stjärnor och standardfaciliteter för hotellets gäster. Detta boende är bland de allra mest billiga hotellen i Indianapolis och rummen är furnerade med standardutrustning.

från 316kr.

I Indianapolis (Södra Indianapolis) finnes detta mycket billiga hotell som är 1-stjärnigt och har rum inredda med det mest väsentliga. Knights Inn Indianapolis Airport South är hotellets namn och du kan beställa hotellrum för 316 kronor per natt.

från 323kr.

På Knights Inn Indianapolis East hittar du hotellrum från 323 SEK och en hotellstandard på 1 stjärna. Det är i Indianapolis (Östra Indianapolis) som du påträffar boendet och det är billigare än de flesta hotell.

från 323kr.

De mest grundläggande faciliteter påträffar ni på det extremt billiga hotellet Extended Stay America Indianapolis - Airport. Detta boende har två stjärnor i klass och du hittar det längs med gatan Fortune Cir W nära flygplatsen.

från 323kr.

Om bekvämligheter som är det mest väsentliga är något ni måste ha så kan Super 8 Indianapolis South vara det väldigt billigt hotellet för dig med en kostnad från 323 kronor per natt. Du påträffar detta boende i Indianapolis (Södra Indianapolis) med en standard på 2 stjärnor.

från 323kr.

På det väldigt billiga hotellet Red Roof Inn Indianapolis North - College Park får ni tillträde till bekvämligheter som är det enklaste till en kostnad från 323 kr. Detta hotell har en 2-stjärnig klass och hittas i Indianapolis (Carmel - Norra Indianapolis).

från 323kr.

Håll igång kroppen under tiden du är i Indianapolis med träningsanläggningen på det tvåstjärniga Magnuson Hotel Castleton Inn. Hotellrummen är mycket billiga och ligger från 323 svenska kronor med det man väntar sig av hotellrum.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Indianapolis

Karta över Indianapolis med hotell