Filtrera Hotell

Pris: 348-4296 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Los Angeles

Hitta de bästa hotellen i Los Angeles, USA för dig!
Visar 16-30 av 111 hotell i Los Angeles. Inga hotell har filtrerats bort!
från 548kr.

Detta hotell är billigt, har 2 stjärnor, är stationerat nära Walt Disney Concert Hall och har rum furnerade med det enklaste. Boendets namn är Cecil Hotel och det är möjligt att boka ett hotellrum för 548 SEK.

från 548kr.

Om faciliteter som är det mest nödvändiga är ett krav så kan America's Best Value Inn - Hollywood/Los Angeles vara det billigt hotellet för dig med en kostnad från 548 SEK per natt. Hotellet har två stjärnor som klass och finnes nära Hollywood Walk of Fame i Los Angeles.

från 548kr.

Rodeway Inn är ett tvåstjärnigt hotell som bedöms vara prisvärt och är beläget i närheten av attraktioner som ArcLight Cinemas och Hollywood Forever Cemetery. Du hittar boendet längs N. Vine St nära Hollywood Walk of Fame.

från 553kr.

Om bekvämligheter som är det vanligaste är ett måste så kan kanske Budget Inn vara det billigt hotellet för dig med en kostnad från 553 kr per natt. Det är i affärskvarteren i Los Angeles som ni finner detta 2-stjärniga hotell.

från 559kr.

Med faciliteter som är det vanligaste är Ramada Inn Wilshire ett bra och billigt hotell med rum från 559 kr. Detta boende har en klass på två stjärnor och finns nära Wiltern Theatre i Los Angeles.

från 567kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på två stjärnor nära Westfield Culver City shoppingcentrum och rum med det vanligaste ni kan tros vilja ha. Rodeway Inn Culver City är hotellets namn och det är möjligt att beställa hotellrum för 567 SEK per rum och natt.

från 574kr.

La Quinta Inn & Suites LAX är ett trestjärnigt hotell med träningsanläggning som ger er möjligheten till att röra sig under er vistelse i Los Angeles. Exempel på utrustning i de mycket billiga rummen på hotellet är det vanligaste, och kostnaden för dem ligger från 574 SEK.

från 574kr.

Om faciliteter som är det enklaste är något ni måste ha så kan kanske La Quinta Inn and Suites Buena Park vara det billigt hotellet för er med en kostnad från 574 svenska kronor per natt. Det är i La Palma (Buena Park - Knott's Berry Farm) i Los Angeles som du stöter på detta tvåstjärniga boende.

från 574kr.

Hollywood Downtowner, ett prisvärt hotell med 2 stjärnor som inte ligger långt ifrån attraktionerna Hollywood Forever Cemetery och Pantages Theatre. Detta hotell är beläget utmed Hollywood Blvd i Los Angeles (Hollywood Boulevard).

från 574kr.

Nära flygplatsen ligger detta trestjärniga och extremt billiga hotell med hotellrum försedda med det vanligaste. På Four Points by Sheraton Los Angeles International Airport kan ni få tag på hotellrum för 574 kr.

från 576kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som är billigt och är byggt i Los Angeles (Beach Cities) med rum som är furnerade med det mest väsentliga. Super 8 Los Angeles är hotellets namn och du kan teckna rum från 576 kronor per rum och natt.

från 576kr.

I Los Angeles (Koreatown) finns hotellet Howard Johnson Los Angeles vilket har en 2-stjärnig standard. Det är på S New Hampshire Ave som detta boende påträffas och med ett lågt pris på 576 kronor per natt.

från 580kr.

Det 2-stjärniga hotellet Holiday Inn Express Los Angeles Airport har logi till priser från 580 kronor och uppåt. Det billiga boendet finner du nära Promenad vid Howard Hughes Parkway Center i Los Angeles.

från 580kr.

Nära Occidental College påträffar du detta billiga hotell som är tvåstjärnigt och har rum furnerade med standardutrustning. Det är möjligt att teckna rum från 580 kr på hotellet Comfort Inn near Old Town Pasadena - Eagle Rock.

från 580kr.

Ni har inte långt till några välbesökta sevärdheter som Grammy Museum och Staples Center från hotellet Ritz Milner Hotel. Det är i Los Angeles intill gatan S Flower St som ni hittar detta tvåstjärniga boende.

Alternativa resmål...

Om Los Angeles

Los Angeles är den näst största staden i delstaten Kalifornien i USA. Staden har precis allt och lite till och som turist finns det ingen önskan som inte kan uppfyllas. Här hittar vi Hollywood, hela nöjesvärldens centrum, otaliga nöjesparker, milslånga stränder och ett uteliv som aldrig tar en tupplur. Los Angeles är det ultimata turistmålet oavsett vem du är eller vem du åker med. För barnfamiljen finns nöjesparker som Disneyland Universal Studios Hollywood, och många fler. För den som vill festa finns här fler nattklubbar än vad som går att räkna, speciellt som nya öppnar i princip dagligen. En resa till Los Angeles kan även vara en sol och bad semester som spenderas på stranden.

Givetvis har Los Angeles hur många hotell som helst. Här finns otroliga lyxhotell att boka där man får lägga ut en hel del tusenlappar för att få ett rum. Men faktum är att det inte är alls svårt att söka och även hitta riktigt billiga hotell i Los Angeles. Här finns ju nämligen allting och det går att välja och vraka mellan budgethotell eller hotell i mellanprisklassen. Det vanligaste priset man får betala för ett hotell ni Los Angeles är mellan 1000 och 2000 kronor per natt. Men man kan även lyckas hitta hotell som inte kostar mer än 500 kronor.

Hotellkarta för Los Angeles

Karta över Los Angeles med hotell