Filtrera Hotell

Pris: 207-1328 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Myrtle Beach

Hitta de bästa hotellen i Myrtle Beach, USA för dig!
Visar 1-15 av 110 hotell i Myrtle Beach. Inga hotell har filtrerats bort!
från 207kr.

The Virginian Motel är ett väldigt billigt hotell med de huvudsakliga bekvämligheterna. Det är nära Midway Park och utmed gatan South Ocean Boulevard som ni springer på detta 2-stjärniga hotell.

från 245kr.

För sol och bad i Myrtle Beach kan The Oceanfront Viking Motel som finns inte långt ifrån sandstranden vara ett bra alternativ. Det 2-stjärniga boendet ligger på S Ocean Blvd med priser från 245 kr.

från 258kr.

Med en enstjärnig standard finner du rum från 258 kronor på hotellet Happy Holiday Motel. Boendet finns nära Mt. Atlanticus i Myrtle Beach och det anses vara billigare än de flesta hotell.

från 258kr.

Det tvåstjärniga hotellet Value Place Myrtle Beach har inte ett stort utbud av bekvämligheter. Hotellrummen är furnerade med det vanligaste du behöver för boendet.

från 271kr.

Econo Lodge Inn & Suites är ett hotell beläget nära Myrtle Beach Speedway och inte långt bort från sevärdheterna Harry the Potter och Wheels of Yesteryear. Detta boende är bland de mest billiga du kan hitta och med en klass på 2 stjärnor.

från 271kr.

Ocean Plaza Motel är ett tvåstjärnigt beach-hotell utan stor tillgång av faciliteter. Boendet är billigare än många andra hotell och rummen är rustade med det vanligaste.

från 274kr.

Från 274 kr kan du få ett rum på Days Inn Myrtle Beach, ett väldigt billigt hotell med bekvämligheter som är det mest nödvändiga. Du stöter på boendet nära Myrtle Beach Speedway med en standard på en stjärna.

från 284kr.

Hyfsat nära sevärdheterna Myrtle Beach Boardwalk & Promenade och Cancun Lagoon Miniature Golf hittar ni hotellet Polynesian Beach & Golf Resort som är beläget nära Family Kingdom Amusement Park. Med detta hotells standard på två stjärnor betraktas detta hotell vara bland de absolut mest billiga hotellen i Myrtle Beach.

från 290kr.

Nära Broadway at the Beach är hotellet Sea Dip placerat och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Captain Hook's Adventure Golf och Children's Museum of South Carolina. Med detta hotells standard på två stjärnor bedöms detta hotell vara synnerligen billigt.

från 302kr.

Från 302 svenska kronor kan du få ett hotellrum på Days Inn Grand Strand, ett väldigt billigt hotell med faciliteter som är standardutrustning. Detta hotell hittar du nära Family Kingdom Amusement Park i Myrtle Beach och har en standard på två stjärnor.

från 316kr.

Sea Hawk Motel är ett hotell beläget nära Art Museum of Myrtle Beach och inte långt ifrån sevärdheterna Springmaid Pier och Cancun Lagoon Miniature Golf. Hotellet är riktigt billigt och med en klass på 2 stjärnor.

från 329kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på två stjärnor nära The Market Common och rum med standardutrustning du kan tros vara i behov av. På Super 8 Market Commons Area kan du teckna ett rum från 329 kronor som billigast.

från 329kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell mycket nära stranden som är billigt och finns nära Midway Park med hotellrum som är inredda med standardutrustning. På hotellet Days Inn Beach Front går det att under lågsäsong få ett hotellrum för 329 kronor.

från 348kr.

Nära beachen i Myrtle Beach hittar du Boardwalk Beach Resort som är utmärkt för er som mycket snabbt vill kunna gå ut och koppla av. Det tvåstjärniga hotellet är beläget längs med vägen N. Ocean Blvd. med priser från 348 kronor.

från 353kr.

Med ett kort avstånd till flera populära restauranger i Myrtle Beach är det mycket billiga Caravelle Resort ett bra golfhotell. Det är nära Cane Patch Par Three som du påträffar detta 3-stjärniga hotell med ett pris från 353 kronor per rum och natt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Myrtle Beach

Karta över Myrtle Beach med hotell