Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 136-150 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1283kr.

Empire Hotel är ett mysigt och romantiskt hotell med 4 stjärnor i klass. Rummen kan ni beställa från 1283 SEK och du hittar hotellet nära Lincoln Center for the Performing Arts i New York.

från 1283kr.

Omtyckta turistattraktioner som Tenement Museum och St. Paul's Chapel finner du väldigt nära detta fyrstjärniga hotell. Det är i New York (SoHo - Tribeca) som du finner Sheraton Tribeca New York Hotel, ett billigt hotell med priser från 1283 kronor per dygn.

från 1283kr.

Element New York Times Square West är ett populärt hotell med 3 stjärnor som fått bra vitsord. Hotellet ligger nära Times Square längs med gatan West Street i New York.

från 1283kr.

Intill vägen Lexington Ave finnes det företagsanpassade hotellet New York Marriott East Side med en standard på fyra stjärnor. Rummen kostar från 1283 kronor per natt och på hotellet finns till exempel bolagsanpassade tjänster som rum för konferens och kemtvätt av kläder.

från 1283kr.

Återuppliva passionen i New York med det sagolika och fyrstjärniga hotellet Gild Hall, A Thompson Hotel. Rummen på hotellet har en avgift från 1283 svenska kronor för en romantisk anda och detta hotell påträffas nära Federal Reserve Bank of New York.

från 1283kr.

Ink48 hotel, a Kimpton Hotel är ett kärleksfullt och romantiskt boende med 4 stjärnor i standard. Rummen på hotellet har en prislapp från 1283 kr för en kärleksfull atmosfär och detta hotell ligger i New York (Midtown West).

från 1283kr.

Nära Central Park och inte långt ifrån sevärdheterna Frick Collection och Metropolitan Museum of Art stöter ni på The Franklin Hotel. Detta boende är enkelt utan att fördöma kvalitén och med en standard på tre stjärnor.

från 1283kr.

Detta trestjärniga boende ligger väldigt nära de populära turistattraktionerna Central Park och Top of the Rock Observation Deck. Med rum från 1283 kronor och uppåt är The Moderne förmodligen inte billigast, men har ett läge nära Rockefeller Center i New York.

från 1283kr.

Aloft Harlem är ett populärt hotell med standard på tre stjärnor som fått bra omdöme. Det är i New York vid vägen Frederick Douglass Boulevard nära Apollo Theater som du hittar detta boende.

från 1283kr.

Bo drömlikt under er vistelse i New York på det fyrstjärniga hotellet Grand Hyatt New York. Från 1283 kronor per natt kan du få hotellrum för och hotellet finnes nära Chrysler Building i New York.

från 1283kr.

Off Soho Suites Hotel är ett hotell beläget nära New York University och inte långt bort från sevärdheterna Tenement Museum och Greenwich Village. Med en standard på 2 stjärnor bedöms boendet vara någorlunda vardagligt.

från 1283kr.

Det fyrstjärniga hotellet Avalon Hotel tycks vara prisvärt och ligger ganska nära attraktionerna Top of the Rock Observation Deck och Broadway. Det är på vägen E Street nära Empire State Building som du påträffar hotellet.

från 1283kr.

Renaissance New York Hotel 57 har ett superfint turistläge med ett gångavstånd till de populära sevärdheterna Central Park och Top of the Rock Observation Deck. Boendet har en klass på 4 stjärnor och du finner det längs med vägen East Street i New York.

från 1283kr.

På Fairfield Inn by Marriott New York Manhattan/Times Square har man väldigt nära till många populära matställen i New York. Det är nära Times Square som ni påträffar detta trestjärniga hotell med ett pris från 1283 kr per rum och natt.

från 1283kr.

The Pearl New York är ett fyrstjärnigt boende i New York med en mysig stuk. Detta hotell påträffas nära Broadway i New York och ni kan boka ett rum på hotellet från 1283 svenska kronor per rum och natt.

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell