Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 286-290 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 4479kr.

Trump International Hotel & Tower New York är ett populärt lyxhotell med en mångfald nöjda hotellgäster och hittas nära Lincoln Center for the Performing Arts. Hotellstandarden för hotellet är på 5 stjärnor och har ett pris som inte tillhör de billigaste i New York.

från 4479kr.

Det eleganta The Ritz-Carlton New York, Central Park längs med gatan Central Park S nära Rockefeller Center. Detta hotell är ett bra alternativ för dig som önskar en lyxigare tillvaro med bl.a. spaanläggning och massagebehandling.

från 4479kr.

Förnya passionen i New York med det drömlika och femstjärniga hotellet The St. Regis New York. Rummen kan du boka från 4479 kr och du hittar hotellet nära Rockefeller Center i New York.

från 4479kr.

Det romantiska boendet Mandarin Oriental, New York har en hotellstandard på 5 stjärnor och är ett utmärkt alternativ för en kärleksfull weekend. Rummen på hotellet kostar från 4479 kr för en kärleksfull anda och detta hotell är beläget nära Lincoln Center for the Performing Arts i New York.

från 5123kr.

Vill ni relaxa med massage, spaanläggning och bastu? Då kan kanske spahotellet Four Seasons Hotel New York fungera bra. Det är nära Rockefeller Center längs med E Street som ni finner detta femstjärniga spahotell.

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell