Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 31-45 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 832kr.

På Hilton Garden Inn New York/Chelsea bor man väldigt billigt och har inte långt till flera populära matställen i New York. Hotellet har 3 stjärnor i klass och är beläget nära Empire State Building med ett pris från 832 SEK.

från 857kr.

Holiday Inn Manhattan 6th Avenue har en hotellstandard på 3 stjärnor och ett gym att träna kondition i under ditt besök i New York. Hotellrummen har priser från 857 kronor, är mycket billiga och har det viktigaste.

från 865kr.

Välbesökta turistattraktioner som Empire State Building och Wicked finner ni en kort promenad från detta fyrstjärniga hotell. DoubleTree by Hilton Hotel New York - Times Square South ligger nära Times Square i New York och är ett extremt billigt boende där hotellets rum har en prislapp från 865 svenska kronor per natt.

från 865kr.

Populära attraktioner som Empire State Building och Top of the Rock Observation Deck ligger på gångavstånd från boendet Hilton Times Square. Det är i New York intill gatan W St som du finner detta 4-stjärniga boende.

från 865kr.

Ni har ett stenkast bort till några välbesökta attraktioner som Broadway och The Lion King at the Minskoff Theatre från hotellet DoubleTree by Hilton New York City - Chelsea. Detta hotell har en hotellstandard på 4 stjärnor och ni finner det utmed vägen West Street i New York.

från 874kr.

Många omtyckta matställen i New York påträffas inom ett kort avstånd till det billiga hotellet Hotel Carter. Det är nära Times Square som du hittar detta 1-stjärniga boende med en kostad från 874 SEK.

från 896kr.

Inte långt ifrån sevärdheterna Metropolitan Museum of Art och Central Park stöter du på Comfort Inn Central Park West, ett tvåstjärnigt hotell som är rätt så okomplicerat. Du finner detta boende längs med vägen W St nära Lincoln Center for the Performing Arts.

från 896kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som påträffas väldigt nära populära attraktionerna American Museum of Natural History och The Metropolitan Opera. Från 896 kr kan du få hotellrum på det mycket billiga Hotel Belleclaire i New York (Upper West Side).

från 896kr.

Från DoubleTree by Hilton Metropolitan - New York City har du inte långt till en hel del populära attraktioner som t.ex. Wicked och Top of the Rock Observation Deck. Det är i New York längs med vägen Lexington Ave som du finner detta 4-stjärniga boende.

från 896kr.

Från 896 SEK kan du få ett hotellrum på Hotel de Point, an Ascend Hotel Collection Member, ett extremt billigt hotell med faciliteter som är det enklaste. Det är nära Citi Field i New York som du påträffar detta 3-stjärniga logi.

från 896kr.

Träningslokalen på det trestjärniga The Edison Hotel ger er ett suveränt tillfälle att motionera under er vistelse i New York. Hotellets rum ligger från 896 svenska kronor, är extremt billiga och har standardutrustning.

från 896kr.

Ni har inte långt till några välbesökta turistattraktioner som Tenement Museum och St. Paul's Chapel från hotellet Hotel Azure. Boendet ligger längs med gatan Lafayette St i New York och har en klass på två stjärnor.

från 896kr.

Håll igång styrkan under vistelsen i New York med gymmet på det trestjärniga The Milford NYC. Exempel på det som finns i de väldigt billiga hotellrummen är det viktigaste, och kostnaden för dem ligger från 896 svenska kronor.

från 896kr.

Med ett kort avstånd till en hel del omtyckta restauranger i New York är det billiga Comfort Inn Manhattan Bridge ett tilltalande hotell. Boendet har 2 stjärnor i hotellstandard och ligger i New York (Bowery) med en kostad från 896 svenska kronor per natt.

från 903kr.

Hyfsat nära sevärdheterna Top of the Rock Observation Deck och Wicked finnner du hotellet Americana Inn som är beläget nära Empire State Building. Boendet är billigt och har en klass på 2 stjärnor.

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell