Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 61-75 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 988kr.

Håll igång träningen under tiden du är i New York med motionsanläggningen på det trestjärniga Holiday Inn New York City-Midtown-57th Street. De billiga hotellrummen har ett pris från 988 svenska kronor och har det vanligaste för vistelsen.

från 1019kr.

Nära Federal Reserve Bank of New York och inte långt från sevärdheterna 9/11 Memorial och Manhattan Skyline stöter du på Holiday Inn New York City - Wall Street. Hotellet har en 3-stjärnig standard och är ett förmånligt alternativ med hotellrum från 1019 kronor.

från 1025kr.

Detta billiga hotell är placerat nära Chrysler Building, har tre stjärnor i standard och hotellets rum har inte mer än det mest huvudsakliga. På The Roger Smith Hotel kan ni beställa ett rum på hotellet från 1025 kronor.

från 1025kr.

Club Quarters, Wall Street har ett superfint turistläge en bit bort från de välbesökta attraktionerna 9/11 Memorial och Manhattan Skyline. Det är i New York intill William St som ni stöter på detta 3-stjärniga logi.

från 1025kr.

Med tak över huvudet och en standard på fyra stjärnor har du inte långt till de efterfrågade sevärdheterna Top of the Rock Observation Deck och Empire State Building. The Roosevelt Hotel, New York City är ett extremt billigt hotell nära Grand Central Terminal i New York med en prislapp från 1025 svenska kronor som lägst.

från 1025kr.

Det företagsanpassade hotellet Bentley Hotel har 4 stjärnor i klass och påträffas på E St. Du kan bli en boende från 1025 kr per dygn och det finns bland annat konferenssal och företagscenter att ta del av.

från 1025kr.

Det trestjärniga hotellet Courtyard by Marriott New York Manhattan/Upper East Side är ett väldigt prima alternativ för bolag och du stöter på det på vägen E St. Rummen kostar från 1025 svenska kronor och exempel på tjänster för affärsresenärer är konferenssal och konferensrum.

från 1025kr.

I Brooklyn (Williamsburg) springer ni på det populära hotellet Hotel Le Jolie som mottagit ett väldigt fint betyg av tidigare hotellgäster. Detta boende är tvåstjärnigt och är ett billigt val med rum för 1025kr.

från 1025kr.

Håll dig i god form under tiden du är i New York med träningsanläggningen på det trestjärniga Best Western Bowery Hanbee Hotel. Rummen på hotellet har ett pris från 1025 svenska kronor, är billiga och har det viktigaste.

från 1025kr.

Ett populärt hotell som fått ett superomdöme är Club Quarters World Trade Center som är byggt nära The National September 11 Memorial. Detta boende har en klass på 4 stjärnor och som klassas som billigt för reskassan.

från 1025kr.

Det är från priset 1025 kronor och uppåt som du hittar på det 2-stjärniga hotellet Holiday Inn Express NYC-Herald Square 36th St.. Det billiga hotellet hittar ni nära Empire State Building i New York.

från 1025kr.

Bryant Park och The Lion King at the Minskoff Theatre är populära attraktioner som ni stöter på inte långt ifrån detta tvåstjärniga hotell. Det är nära Empire State Building i New York som du påträffar The Gershwin Hotel, ett billigt boende med hotellrum från 1025 kronor per natt.

från 1025kr.

Du har nära till några stycken välbesökta attraktioner som Bryant Park och New York Public Library från hotellet Clarion Hotel Park Avenue. Det är i New York intill vägen Park Ave S som du stöter på detta tvåstjärniga hotell.

från 1025kr.

Med ett kort gångavstånd till efterfrågade sevärdheter som The Lion King at the Minskoff Theatre och Bryant Park kanske hotellet Broadway Plaza Hotel ett bra alternativ. Det är i New York längs med gatan Broadway som ni stöter på detta 3-stjärniga boende.

från 1025kr.

Detta trestjärniga boende är beläget väldigt nära de efterfrågade attraktionerna Top of the Rock Observation Deck och Wicked. Amsterdam Court Hotel är ett billigt hotell nära Broadway i New York med priser från 1025 kr som lägst.

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell