Filtrera Hotell

Pris: 310-5123 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New York

Hitta de bästa hotellen i New York, USA för dig!
Visar 76-90 av 290 hotell i New York. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1025kr.

Det billiga hotellet Skyline Hotel har bekvämligheter som tillexempel inomhuspool, gym och restaurang. Detta boende springer du på längs med vägen Ave som är belägen nära Broadway och har en klass på tre stjärnor.

från 1025kr.

Fairfield Inn & Suites by Marriott New York ManhattanChelsea är ett beundrat hotell med flera nöjda gäster och är byggt nära Empire State Building. Hotellstandarden för boendet ligger på 3 stjärnor och som klassas som överkomligt för reskassan.

från 1031kr.

Ganska nära sevärdheterna Empire State Building och Top of the Rock Observation Deck påträffas ett 3-stjärnigt hotell vid namn Four Points by Sheraton Midtown-Times Square som är enkelt utan att förkasta kvalitén. Det är på gatan W Sreet nära Times Square som du hittar hotellet.

från 1031kr.

Med ett kort gångavstånd till en mängd omtyckta restauranger i New York är det billiga Travel Inn Hotel ett bra hotell. Det är nära Times Square som du påträffar detta tvåstjärniga boende med priser från 1031 svenska kronor per rum och natt.

från 1031kr.

På Comfort Inn Lower East Side bor man billigt och har inte långt till flera populära matställen i New York. Det är i New York (East Village - Lower East Side) som detta tvåstjärniga hotell påträffas med rum från 1031 kr.

från 1064kr.

På Windsor Hotel har man nära till en hel del populära restauranger i New York. Rummen kostar från 1064 svenska kronor per natt och det är i New York (Bowery) som man ni stöter på detta 2-stjärniga hotell.

från 1089kr.

Fitzpatrick Grand Central är ett hotell som finns nära Chrysler Building och inte långt ifrån sevärdheterna Top of the Rock Observation Deck och Empire State Building. Med en standard på tre stjärnor anses hotellet vara jämförelsevis bra i pris.

från 1089kr.

Days Hotel Broadway är ett hotell med de viktigaste faciliteterna. Det är i New York (Upper West Side) och längs med vägen W St som ni stöter på detta tvåstjärniga boende.

från 1089kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som finnes nära Empire State Building med hotellrum som är furnerade med det mest väsentliga. På Hampton Inn New York Chelsea är det möjligt att få tag på rum för 1089 kronor.

från 1089kr.

På Room Mate Grace har du mycket nära till en hel del omtyckta matställen i New York. Det är nära Broadway som detta trestjärniga hotell ligger med hotellrum från 1089 svenska kronor.

från 1089kr.

Hampton Inn Manhattan Soho har en standard på tre stjärnor och ett gym att svettas i under ditt besök i New York. Hotellrummen har ett pris från 1089 kr och är försedda med exempelvis AC, Internet och värdeförvaring.

från 1089kr.

Club Quarters Midtown - Times Square har en klass på tre stjärnor och en träningsanläggning att röra sig i under er vistelse i New York. Rummen ligger från 1089 SEK och har det viktigaste för vistelsen.

från 1089kr.

YOTEL New York at Times Square är ett trestjärnigt hotell som är väldigt bra val för bolag och finnes på Avenue. Du kan bli en hotellgäst från 1089 svenska kronor per dygn och det finns exempelvis företagscenter och rum för konferens att ta del av.

från 1089kr.

Återuppliva kärleken i New York med det sagolika och fyrstjärniga boendet The Shoreham Hotel. Från 1089 kronor per dygn kan du få rum på hotellet för och hotellet stöter ni på nära Rockefeller Center i New York.

från 1089kr.

På The Hotel 91 finner du de vanliga faciliteterna och en standard på 3 stjärnor. Detta hotell anses vara rätt billigt och hotellets rum har det mest väsentliga men med Internet.

Alternativa resmål...

Om New York

Det stora äpplet, New York. En av USA:s mest besökta städer med höjdpunkter som frihetsgudinnan, Empire State Building, Museum of Modern Art och mycket, mycket mer. I New York kan såväl gäster som invånare roa sig av ett brett kulturliv som innefattar alla geners med musik, teater, musikal, konst, mm. Här kan du som besökare dessutom äta på trevliga och spännande restauranger, besöka roliga och underhållande barer och klubbar, mm. I New York finns dessutom massor av shopping i alla olika slag, olika stadsdelar med egen charm samt underhållning av olika form.

Du kan hitta boende på hotell i ett dubbelrum i områden som Midtown, Chinatown och i områden kring Central Park från ungefär 500 kronor per natt och uppåt. Hotellen med dessa låga pris är inte av högsta standard utan har i genomsnitt ungefär två stjärnor, men om du skjuter till mer pengar kan du uppnå fler stjärnor och högre standard, ett avvägande du själv får göra efter din budget och önskningar.

Om du vill bo billigare men ändå ha bra standard kan det också vara klokt att kolla efter hotell i områden som inte ligger på Manhattan. T.ex. i Brooklyn kan du hitta billigare boenden vilka det dessutom är enkelt att transportera sig till och från med t.ex. tunnelbana. Om du vill bo billigt kan det också vara smart att hålla utkik efter paketerbjudanden och andra specialerbjudanden, då sådana kan ge dig ett extra bra priser.

Hotellkarta för New York

Karta över New York med hotell