Filtrera Hotell

Pris: 220-2894 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Phoenix

Hitta de bästa hotellen i Phoenix, USA för dig!
Visar 1-15 av 126 hotell i Phoenix. Inga hotell har filtrerats bort!
från 220kr.

Med faciliteter som är det mest huvudsakliga är Super 8 Phoenix Metro North ett fint och väldigt billigt hotell med rum från 220 svenska kronor. Det är i Phoenix (Norra Phoenix) som ni hittar detta 2-stjärniga logi.

från 226kr.

Hotellet Extended Stay America - Phoenix - Biltmore har de mest väsentliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Boendet anses vara bland de allra mest billiga hotellen i Phoenix och hotellets rum har det vanligaste.

från 258kr.

Super 8 Phoenix North Bell Road and I-17, ett hotell som anses vara mycket billigt och har faciliteter som enbart anses vara standard. Det är i Phoenix (Norra Phoenix) och utmed gatan N Black Canyon Hwy som ni hittar detta tvåstjärniga boende.

från 265kr.

På det mycket billiga hotellet Homestead Studio Suites - Phoenix - North Metro får ni tillgång till faciliteter som är det vanligaste till ett pris från 265 kronor. Du hittar detta boende i Phoenix (Norra Phoenix) med en standard på två stjärnor.

från 274kr.

Det 1-stjärniga hotellet Knights Inn Fairground-Phoenix har logi till ett pris från 274 SEK per natt. Det mycket billiga boendet ligger nära Arizona State Capitol i Phoenix.

från 274kr.

Days Inn Phoenix North är ett 2-stjärnigt boende med en kostnad från 274 kronor per rum och natt. Det mycket billiga boendet finner ni i Phoenix (Norra Phoenix).

från 278kr.

Crossland Phoenix - West är ett tvåstjärnigt hotell med en kostnad från 278 svenska kronor per rum och natt. Det mycket billiga hotellet påträffar ni nära Maryvale Baseball Park i Phoenix.

från 290kr.

Rodeway Inn Phoenix, ett hotell med 2 stjärnor i standard nära Celebrity Theater. Detta hotell finns på vägen E Van Buren St och det hör till de billigaste hotellen i Phoenix.

från 310kr.

Det är från priset 310 SEK och uppåt som ni finner på det tvåstjärniga hotellet Extended Stay America Phoenix - Airport - E. Oak St.. Detta hotell finns nära El Zaribah Shriners Auditorium i Phoenix och det tycks vara bland de absolut mest billiga hotellen i Phoenix.

från 316kr.

Det mycket billiga hotellet La Quinta Inn Phoenix North har de viktigaste faciliteterna som bland annat utomhuspool. Hotellet har 2 stjärnor i klass och ni hittar det vid gatan W Greenway Rd i Phoenix (Norra Phoenix).

från 316kr.

Extended Stay America Phoenix - Deer Valley är ett tvåstjärnigt hotell med ett pris från 316 SEK per dygn. Detta boende är väldigt billigt och ni finner det i Phoenix (Norra Phoenix).

från 316kr.

På La Quinta Inn Phoenix Thomas Road hittar du hotellrum från 316 svenska kronor och en hotellstandard på 2 stjärnor. Boendet bedöms vara bland de absolut billigaste hotellen i Phoenix och ni finner det nära Arizona Veterans Memorial Arena i Phoenix.

från 323kr.

Hotellet Days Inn Metro Center är mycket billigt och har de mest vardagliga faciliteterna. Hotellet är tvåstjärnigt och du springer på det vid gatan W Sweetwater Ave i Phoenix (Norra Phoenix).

från 323kr.

Från 323 SEK kan ni få ett rum på Budget Inn, ett extremt billigt hotell med faciliteter som är standardutrustning. Detta boende har en tvåstjärnig standard och påträffas nära Maryvale Baseball Park i Phoenix.

från 323kr.

Det enstjärniga hotellet Knights Inn Phoenix har standardbekvämligheter. Detta boende är väldigt billigt och rummen är furnerade med standardutrustning.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Phoenix

Karta över Phoenix med hotell