Filtrera Hotell

Pris: 406-3860 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i San Francisco

Hitta de bästa hotellen i San Francisco, USA för dig!
Visar 136-150 av 163 hotell i San Francisco. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1154kr.

Prescott Hotel, a Kimpton Hotel är ett 4-stjärnigt hotell i San Francisco med en drömlik stuk. Från 1154 kronor per dygn kan ni boka hotellrum för och hotellet hittar ni nära Union Square i San Francisco.

från 1154kr.

The Huntington Hotel är ett omtyckt spa-hotell med ett stort antal nöjda gäster och finns nära Union Square. Hotellstandarden för detta hotell ligger på 4 stjärnor och med ett pris på 1154kr är boendet något dyrare än genomsnittet.

från 1154kr.

Hotel Monaco San Francisco, a Kimpton Hotel är ett spahotell med massagebehandling, spa och gym tillsammans med en atmosfär som är romantisk och harmonisk. Spahotellet är stationerat längs med Geary St och det är här, nära Union Square som du kan få en rofylld tillvaro.

från 1154kr.

Inn At Union Square har ett superbra turistläge nära till de omtyckta turistattraktionerna Cable Car Museum och Beach Blanket Babylon. Hotellet har en klass på tre stjärnor och ni hittar det utmed vägen Post St i San Francisco.

från 1186kr.

På Hotel Boheme finner du standardbekvämligheterna och en standard på tre stjärnor. Detta hotell anses vara enkelt utan att slarva med kvalitén och hotellets rum har det vanligaste.

från 1188kr.

Handlery Union Square Hotel är ett förtrollande vackert boende med 3 stjärnor, ett självklart val för det kärleksfulla paret. Rummen på hotellet har ett pris från 1188 svenska kronor för en romantisk atmosfär och detta boende finnes nära Union Square i San Francisco.

från 1199kr.

Hotel Union Square är ett förtrollande vackert boende med tre stjärnor i standard. Hotellet ligger nära Union Square i San Francisco och ni kan hitta ett rum från 1199 SEK per dygn.

från 1199kr.

Kensington Park Hotel är ett populärt hotell med en hel del nöjda gäster sedan förut och är beläget nära Union Square. Boendets standard är på tre stjärnor och är absolut inte ett billigt hotell från 1199 kr för en natt i San Francisco.

från 1283kr.

Hotel Palomar San Francisco, a Kimpton Hotel är ett förtrollande vackert boende med fyra stjärnor, ett utmärkt val för det långvariga förhållandet. Rummen på hotellet kan ni beställa från 1283 SEK och du hittar hotellet nära Union Square i San Francisco.

från 1283kr.

Det är från priset 1283 SEK och uppåt som ni hittar på det trestjärniga hotellet Laurel Inn, a Joie de Vivre Boutique Hotel. Det är nära University of San Francisco som ni stöter på hotellet.

från 1283kr.

Hotel Frank har ett väldigt schyst utgångsläge, nära till de välbesökta turistattraktionerna Chinatown och Cable Car Museum. Detta hotell har en standard på tre stjärnor och ni påträffar det utmed Geary Street i San Francisco.

från 1283kr.

Det 4-stjärniga och populära hotellet JW Marriott San Francisco Union Square är väldigt beundrat av tidigare gäster. Det är i San Francisco på gatan Post St Corner of Post and Mason nära Union Square som du finner detta boende.

från 1283kr.

Hotellet Jackson Court har främst det mest huvudsakliga utbudet av bekvämligheter. Boendet har en standard på 2 stjärnor och ni hittar det i San Francisco (Pacific Heights) utmed vägen Jackson St Unit A.

från 1283kr.

W Hotel San Francisco är ett spahotell med rogivande faciliteter som massage, spa och gym. Du påträffar detta fyrstjärniga spahotell nära Universitetes konstakademi längs med gatan St.

från 1347kr.

Argonaut Hotel, a Kimpton Hotel har ett mycket bra turistläge nära till de välbesökta attraktionerna Fisherman's Wharf och Pier 39. Detta boende har en standard på 4 stjärnor och du påträffar det längs med gatan Jefferson St i San Francisco.

Alternativa resmål...

Om San Francisco

San Francisco är USAs mest tätbefolkade stad och under högsäsongen blir den ännu trängre då turister strömmar hit för att ta del utav staden. Staden är en blandning utav viktoriansk och modern arkitektur vackert belägen precis vid havet. Här kan man både sola, bada och njuta av stadslivet. San Francisco är känt för sina extremt branta backar, vägarna kan vara svåra att ta sig fram på för den som är ovan vid att köra i en stad så full utav kullar, det är nämligen med bil man tar sig fram i San Francisco.

Men man ska inte vara ledsen för det, här finns nämligen så kallade cabel cars, en sorts spårvagn som åker genom staden. Även om de nu fungerar mest som turist attraktion så är de också ett förträffligt färdmedel.

Det finns massor av saker att se i San Francisco, den 2740 meter långa Golden Gate-bron är en fantastisk syn, vill man se den från lite längre håll kan man bege sig upp till Marin Headlands. Detta är ett bergigt område högt över San Francisco som ger en enastående utsikt över staden. Hotellen i San Francisco är många och utav mycket varierande pris, men det går att söka och boka riktigt billiga hotell att spendera sin vistelse på. En tumregel är att hotellen kostar något mer i san Fransisco centrum än vad de gör om man letar i stadens utkanter. Priserna går som sagt upp och ner, men de billigaste hotellen att boka kostar runt 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för San Francisco

Karta över San Francisco med hotell