Filtrera Hotell

Pris: 283-2894 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Washington D.C

Hitta de bästa hotellen i Washington D.C, USA för dig!
Visar 1-15 av 146 hotell i Washington D.C. Inga hotell har filtrerats bort!
från 283kr.

Hotellet Campanile Washington Newcastle Upon Tyne har de mest väsentliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är utrustade med det vanligaste du kan behöva för boendet.

från 302kr.

På det mycket billiga hotellet Days Inn Washington Nc får ni möjligheten att nyttja bekvämligheter som är det mest viktiga till en kostnad från 302 kr. Detta boende påträffar du nära Washington Square Mall i Washington D.C och har en standard på en stjärna.

från 307kr.

Detta tvåstjärniga hotell är väldigt billigt och ligger i Washington där hotellets rum har standardutrustning. Detta hotells namn är Super 8 Washington Peoria Area och det är möjligt att få tag på ett rum för 307 kr.

från 329kr.

Det 2-stjärniga hotellet Econo Lodge North har inte någon stor tillgång av bekvämligheter. Boendet är billigare än många andra boende och rummen är utrustade med det vanligaste.

från 384kr.

Days Inn Washington är ett hotell som bedöms vara extremt billigt och är försett med sådana faciliteterna som bedöms vara standard. Detta hotell har 2 stjärnor i standard och ni påträffar det vid vägen W Chestnut St nära Washington and Jefferson College.

från 409kr.

Det företagslämpade Mercure Newcastle George Washington Hotel Golf and Spa är ett trestjärnigt hotell vid gatan Stone Cellar Road High Usworth Newcastle. Här företagsbekvämligheter som rum för konferens, konferenssal m.fl. och med en kostnad från 409 kronor per dygn.

från 409kr.

Holiday Inn Washington är ett hotell med tre stjärnor och de mest väsentliga faciliteter för hotellets gäster. Boendet är billigare än många andra hotell och rummen är furnerade med det mest huvudsakliga.

från 419kr.

Från 419 kronor kan du få ett hotellrum på Red Roof Inn Washington, PA, ett väldigt billigt boende med faciliteter som är det enklaste. Detta hotell har 2 stjärnor som hotellstandard och finns nära Washington and Jefferson College i Washington D.C.

från 438kr.

Super 8 Washington är ett tvåstjärnigt hotell i Washington D.C i Washington. Det är längs Eckelkamp Ct I Exit (Hwy. ) som du påträffar detta boende och är ett riktigt prisvärt hotell med ett pris på 438 kronor per natt.

från 451kr.

Tvåstjärniga hotellet Econo Lodge Takoma Park finner du i Takoma Park i Washington D.C. Det är vid vägen New Hampshire Ave Building som detta boende påträffas och hör till de mest billiga alternativen ni kan finna.

från 451kr.

Hotellet Quality Inn Washington är beläget nära Washington Square Mall med en två standard. Du finner detta boendet beläget jämte Carolina Ave och med en kostnad från 451 kronor per natt är det ett oerhört förmånligt hotell.

från 483kr.

På Comfort Inn Washington finner du de mest väsentliga faciliteterna och en standard på två stjärnor. Hotellet är mycket billigt och rummen är försedda med det vanligaste.

från 543kr.

Det extremt billiga hotellet Baymont Inn & Suites Washington har de mest enkla bekvämtligheterna som bland annat inomhuspool. Boendet har två stjärnor i klass och ni hittar det utmed gatan Cumberland Dr i Washington.

från 548kr.

Det extremt billiga hotellet Quality Inn Takoma Park har en prislapp från 548 svenska kronor per hotellrum och har bekvämligheter som är det vanligaste. Detta boende har 2 stjärnor som klass och ligger i Takoma Park i Washington D.C.

från 555kr.

Motel 6 Washington D.C. är ett tvåstjärnigt hotell utan stor tillgång av faciliteter. Boendet är synnerligen billigt och rummen är rustade med standardutrustning.

Alternativa resmål...

Om Washington D.C

Washington är dels en amerikansk delstat uppkallad efter Amerikas första president George Washington. Det är också USA:s huvudstad, Washington D.C, och världens mäktigaste stad. Som turist i Washington är det mycket man skall hinna se. Även om man har sett det i otaliga filmer så är det enda mödan värt att ta sig en titt på Vita huset som är väldigt mäktigt att se i verkligheten. Du bör också besöka Kapitolium som är en utav USA:s regeringsbyggnader och som dessutom är slående vacker. Intill Kapitolium finns Washingtonmonumentet, även detta känns igen från alla filmer det figurerar i och man får lätt känslan av att man kanske har varit här förut! Monumentet är en enorm obelisk, hela 170 meter hög vilket gör den till världens högsta murade torn.

I Washington finns också en rad intressanta museum och en hel del annat att titta på, till exempel The Vietnam Veterans Memorial vilket är en otroligt lång mur med över 58 000 namn inristade, namn på de som dog under Vietnamnkriget.

Det finns gott om hotell att boka och bo på för den som besöker Washington. En del hotell ligger centralt och andra lite utanför stadens centrum. Om man vill att det ska bli så billigt som möjligt kan det vara klokt att söka och välja ett hotell lite utanför city, här ligger priset på ungefär 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Washington D.C

Karta över Washington D.C med hotell