Filtrera Hotell

Pris: 154-5030 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i São Paulo

Hitta de bästa hotellen i São Paulo, Brasilien för dig!
Visar 106-115 av 115 hotell i São Paulo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1587kr.

Från George V Casa Branca har ni kort avstånd till en mängd välbesökta sevärdheter som t.ex. Jardins District och Avenida Paulista. Detta fyrstjärniga hotell stöter du på vägen Al. Casa Branca Jardim Paulista i São Paulo.

från 1613kr.

Det lyxiga hotellet Renaissance São Paulo Hotel ligger nära Museu de Arte de São Paulo vid Alameda Santos. Boendet är perfekt för dig som önskar en lyxigare vistelse med bl.a. spaanläggning och gym.

från 1657kr.

Spahotellet Blue Tree Premium Paulista har harmoniska bekvämligheter som bastu, spa och hälsoklubb. Detta magnifika spahotell med 3 stjärnor hittas utmed gatan Rua Peixoto Gomide nära Museu de Arte de São Paulo.

från 1677kr.

Från 1677 kr kan du få ett hotellrum på Caesar Park Sao Paulo Faria Lima, ett hotell med faciliteter som är det enklaste. Hotellet har en standard på 4 stjärnor och är beläget i Sao Paulo (Itaim Bibi - Moema) i São Paulo.

från 1806kr.

Det är i Sao Paulo (Vila Olimpia - Brooklin) längs med Avenida das Nacoes Unidas . Brooklin District som ni springer på Grand Hyatt Sao Paulo, ett lyxigt hotell för den kräsne. Som hotellgäst får ni utnyttja hotellets eleganta bekvämligheter som t.ex. företagscenter, gym och kemtvätt.

från 1935kr.

L'Hotel Porto Bay Sao Paulo är ett lyxigt och romantiskt spahotell med rogivande faciliteter som massagebehandling, spa och gym. Spahotellet har 4 stjärnor i standard och du finner det nära Museu de Arte de São Paulo vid vägen Alameda Campinas.

från 2324kr.

Det romantiska hotellet Tivoli Sao Paulo Mofarrej har en hotellstandard på fem stjärnor och är ett idealiskt val för en romantisk resa. Det är nära Museu de Arte de São Paulo som ni finner hotellet och där du har tillfället att leva på ett kärleksfullt sätt från 2324 svenska kronor.

från 2350kr.

Detta trestjärniga boende är beläget mycket nära de efterfrågade attraktionerna Parque Tenente Siqueira Campos och Avenida Paulista. Från 2350 svenska kronor per dygn kan ni få rum på Maksoud Plaza Hotel nära Museu de Arte de São Paulo.

från 3031kr.

Nära Panetario är hotellet Hotel Unique placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Hotel Unique och Ibirapuera Park. Hotellet är ett femstjärnigt hotell och med ett pris per natt från 3031kr så är det knappast billigt jämfört med andra hotell i staden.

från 5030kr.

Önskar ni varva ned med spa, gym och massage? Då kan kanske spahotellet Fasano Hotel Sao Paulo vara lösningen. Det är i Sao Paulo (Jardins) längs med Rua Vittorio Fasano som du påträffar detta femstjärniga spahotell.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för São Paulo

Karta över São Paulo med hotell