Filtrera Hotell

Pris: 75-1906 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i New Delhi

Hitta de bästa hotellen i New Delhi, Indien för dig!
Visar 271-278 av 278 hotell i New Delhi. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1013kr.

The Claridges New Delhi kostar från 1013 kronor per natt och har bekvämligheter som till exempel pub, hälsoklubb och pool utomhus. Ni påträffar detta boende nära Lodhi Garden i New Delhi med en hotellstandard på 5 stjärnor.

från 1014kr.

The Manor New Delhi är ett spahotell med gym, spaanläggning och massage tillsammans med en stämning som är rogivande. Detta fantastiska spahotell med 4 stjärnor ligger längs med Friends Colony West i New Delhi (Södra Delhi).

från 1072kr.

ITC Maurya New Delhi är ett beundrat lyx-hotell med flera tillfredställda gäster sedan förut och ligger nära Dhaula Kuan. Hotellstandarden för boendet är på 5 stjärnor och med ett pris från 1072 kr per natt hör det inte till de billigaste hotellen.

från 1146kr.

Gautam Residency är ett trestjärnigt hotell med ett pris från 1146 kronor per dygn. Boendet påträffar ni i New Delhi (Södra Delhi).

från 1193kr.

Det lyxiga spahotellet The Taj Mahal Hotel har harmoniska bekvämligheter som utomhuspool, massage och hälsoklubb. Detta ljuvliga spahotell med fem stjärnor påträffas vid vägen Number One Mansingh Road nära Nationalmuseum.

från 1193kr.

På The Oberoi, New Delhi finner du pool (utomhus), massagebehandling och pub och en standard på 5 stjärnor. Hotellets rum är rustade med bland annat värdeförvaringsbox, Internetanslutning, luftkonditionering och minibar.

från 1304kr.

Du finner eleganta The Imperial New Delhi längs med vägen Janpath Road nära Jantar Mantar. Detta lyxiga hotell har t.ex. kemtvätt och massagebehandling åtkomligt för sina gäster.

från 1906kr.

Detta femstjärniga spahotell är stationerat nära Presidentpalatset där hotellrummen har till exempel minibar, luftkonditionering och Internetanslutning. The Leela Palace New Delhi är hotellets namn och du kan få ett hotellrum från 1906 kr per rum.

Alternativa resmål...

Om New Delhi

New Delhi är Indiens huvudstad, en stad på stadig frammach! Även om New Delhi kanske inte är någon jättemetropol så är staden på god väg dit och det är absolut värt att åka hit. Dock bör personer med svårare astma överväga resan då stadens avgaser kan vara något åt det extrema.

Det finns mycket underbart att se i New Delhi, till exempel Det röda fortet eller Lal Qila. Lal Qila är ett enormt palats i New Delhi med en hög mur runt omkring, hela bygget är i röd sandsten, därav namnet. Palatset började byggas 1638 men så välbevarat som det är skulle man kunna tro att det byggdes igår. Jama Masjid är en annan sevärdhet som inte bör missas när man besöker New Delhi, detta är Indiens största moské, den byggdes på 1200-talet. Att stå framför denna otroligt ståtliga byggnad kan göra än knäsvag. En annan betydligt yngre byggnad, men inte mindre häpnadsväckande för det är Lotustemplet. Precis som det låter är det här ett jättelikt tempel format som en lotusblomma.

Det finns många hotell i New Delhi och på grund av att det inte är ett så jätteattraktivt resmål för turister är de väldigt billiga att boka. Det finns nästan inte ett enda hotell som kostar över 500 kronor per natt. Många är ännu billigare.

Hotellkarta för New Delhi

Karta över New Delhi med hotell