Filtrera Hotell

Pris: 406-631 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Terracina

Hitta de bästa hotellen i Terracina, Italien för dig!
Visar 1-8 av 8 hotell i Terracina. Inga hotell har filtrerats bort!
från 406kr.

Det 2-stjärniga Hotel San Carlo har lediga rum till en kostnad från 406 kronor och ni stöter på det längs Viale Circe. Utrustningen på hotellrummen omfattar exempelvis värdeförvaring och minibar.

från 442kr.

Casa Yvorio är ett tvåstjärnigt boende som ni finner vid Via Bad Homburg och som har en kostnad från 442 kr per rum och natt. Luftkonditionering och minibar är exempel på vad rummen har som utbud.

från 451kr.

Det tvåstjärniga hotellet Hotel Ristorante Meson Feliz hittar ni på Viale Penelope Porto Badino och kostar från 451 kronor per hotellrum. Utstyrseln på rummen består av till exempel luftkonditionering och minibar.

från 493kr.

Grand Hotel Palace är byggt precis intill badstranden i Terracina med superbra plats för sol och bad. Strandhotellet har en standard på 4 stjärnor, finnes vid gatan Lungomare Matteotti och kostar från 493 svenska kronor och uppåt.

från 531kr.

På Albergo Mediterraneo kan ni koppla av med utsökta spa-faciliteter som pool utomhus, massagebehandling och spaanläggning. Spahotellet har fyra stjärnor i standard och ni hittar det nära Terracinas katedral längs med gatan Via Veneto.

från 541kr.

Det 3-stjärniga Hotel Poseidon har lediga rum till en prislapp från 541 kr och du hittar det på Via Piemonte. Hotellets rum har till exempel AC och värdeförvaringsbox.

från 586kr.

På Hotel Torre Del Sole påträffar ni lediga hotellrum från 586 kronor, en standard på fyra stjärnor och ett läge på Via Pontina km .. Utstyrseln på rummen består av bl.a. minibar, värdeförvaring och luftkonditionering.

från 631kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Acquasanta hittar du på Via Appia Km . och har ett pris från 631 svenska kronor per natt. Hotellets rum är utrustade med till exempel minibar, värdeförvaring och luftkonditionering.

Alternativa resmål...

Om Terracina

Terracina är turistort i Italien som är känd för sin fem kilometer långa sandstrand och sin genuina italienska atmosfär. Här kan du njuta av att sola och bada, men också av en fantastisk natur som inbjuder till utflykter för såväl familjen som det mindre sällskapet, intressant kultur och spännande historia finns också att uppleva. På orten anordnas det också arrangemang som kan förgylla din vistelse.

I och med att staden inte är speciellt stor är hotellen inte uppdelade i några tydliga billiga och dyra områden. Men du kan som besökare hitta hotell som erbjuder en natt i ett dubbelt hotellrum för lite över 400 kronor och uppåt. Staden erbjuder hotell av alla typers standard och priser, vilket gör att du har möjligheter att välja vad som passar dig bäst. Du kan också välja att bo lite utanför staden vilket kan bli billigare.

Hotellkarta för Terracina

Karta över Terracina med hotell