Filtrera Hotell

Pris: 100-2606 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Osaka

Hitta de bästa hotellen i Osaka, Japan för dig!
Visar 1-15 av 134 hotell i Osaka. Inga hotell har filtrerats bort!
från 100kr.

Nära Tsutenkaku-tornet är hotellet Hotel Toyo byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Shinsekai och Shitennoji Temple. Med detta boendes standard på 2 stjärnor anses detta boende vara väldigt billigt.

från 117kr.

Hotel Taiyo är ett billigt hotell med en prislapp från 117 kronor per dygn och där du får tillgång till faciliteter som är de mest nödvändiga. Du stöter på detta boende nära Tsutenkaku-tornet i Osaka med en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 165kr.

En kort promenad från Capsule Hotel Asahi Plaza Shinsaibashi hittar ni de efterfrågade attraktionerna Nanba Grand Kagetsu och Dotombori. Detta 2-stjärniga hotell hittar ni på gatan Nishi shinsaibashi Chuo ku i Osaka.

från 176kr.

På Guesthouse CaminoRo hittar du hotellrum från 176 kronor per natt och en standard på två stjärnor. Detta hotell är billigt och du stöter på det i Osaka (Yodogawa).

från 179kr.

Med ett prisvärt boende och en klass på 2 stjärnor har ni bara ett kort gångavstånd till de populära turistattraktionerna Shinsaibashi och Dotombori. Guesthouse KOMA är byggt i Osaka (Naniwa) och är ett billigt boende där hotellets rum kostar från 179 SEK per dygn.

från 211kr.

Hotel Sunlife, ett prisvärt hotell med 3 stjärnor som inte är beläget långt ifrån turist-attraktionerna Shinsaibashi och Nakanoshima. Det är på gatan Utsubo hommachi Nishi ku nära Osakas vetenskapsmuseum som du finner boendet.

från 246kr.

For Leaves Inn Uehonmachi är ett tvåstjärnigt hotell som tycks vara prisvärt och är beläget nära sevärdheter som Osaka Korean Town och Shitennoji Temple. Detta boende ligger utmed Higashikozu cho Tennoji ku i Osaka (Uehonmachi).

från 255kr.

De mest väsentliga bekvämligheter påträffar ni på det billiga hotellet Hotel Kikuei. Det är i Osaka (Nipponbashi) och vid gatan Nihonbashi Naniwa ku som ni springer på detta tvåstjärniga boende.

från 263kr.

Hotellet Hotel Consort har en trestjärnig standard och rum på hotellet från 263 kronor. Det är i Osaka (Yodogawa) som du stöter på hotellet och det är billigt.

från 266kr.

På Smile Hotel Namba finner du de mest väsentliga faciliteterna och en standard på 2 stjärnor. Hotellrummen är utrustade med det mest nödvändiga du kan behöva för natten.

från 267kr.

Det extremt billiga hotellet APA Hotel Osaka-Tanimachi har ett pris från 267 kr per natt och har faciliteter som är det enklaste. Detta hotell har en trestjärnig standard och finns nära Osakas historiska museum.

från 269kr.

Business Hotel Kansai har ett väldigt bra läge nära till de populära sevärdheterna Tenjimbashisuji Shopping Street och Hep Five Ferris Wheel. Detta 2-stjärniga hotell finnes på vägen Togano cho Kita ku i Osaka.

från 279kr.

Ganska nära sevärdheterna Nanba Grand Kagetsu och Dotombori ligger Osaka Teikoku Hotel, ett tvåstjärnigt hotell som är ganska vardagligt. Det är på gatan Nishi shinsaibashi Chuo ku nära Shinsaibashi Shoppingcenter som du finner hotellet.

från 283kr.

Det extremt billigahotellet Hotel Aldebaran påträffas inom kort gångavstånd till flera bra matställen i Osaka. Det är i Osaka (Namba) som detta 3-stjärniga hotell finns med rum från 283 svenska kronor och uppåt.

från 284kr.

Natural Hot Springs Spa Hotel Hananoi Osaka är ett populärt hotell med en standard på 3 stjärnor och många tacksamma hotellgäster. Detta extremt billiga boende påträffas nära Osakas vetenskapsmuseum vid Edobori Nishi ku.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Osaka

Karta över Osaka med hotell