Filtrera Hotell

Pris: 211-1301 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Sapporo

Hitta de bästa hotellen i Sapporo, Japan för dig!
Visar 1-15 av 65 hotell i Sapporo. Inga hotell har filtrerats bort!
från 211kr.

APA Hotel Sapporo är ett hotell som betraktas vara billigt och är utrustat med sådana bekvämligheterna som bara betraktas vara grundläggande. Hotellet har tre stjärnor i standard och ni påträffar det utmed Nishi Chuo ku nära Odori-parken.

från 233kr.

Detta hotell är extremt billigt, har två stjärnor, påträffas nära Sapporos tv-torn och har rum utrustade med det vanligaste. APA Hotel Sapporo Susukino-Ekimae är namnet på boendet och ni kan boka ett rum på hotellet för 233 kronor under lågsäsong.

från 234kr.

Capsule Inn Sapporo - Hostel är ett prisvärt enstjärnigt hotell hyffsat nära sevärdheterna Clock Tower (Tokei-dai) och Odori Park. Det är nära Sapporos tv-torn utmed vägen Minami jo Nishi chome Chuo ku som detta boende finns.

från 235kr.

Detta tvåstjärniga hotell finnes ganska nära de efterfrågade turistattraktionerna Odori Park och Susukino. Hotel Live Max Sapporo ligger nära Sapporo JR Tower och är ett billigt hotell där hotellrummen kostar från 235 kr per dygn.

från 237kr.

Ni har ett stenkast bort till några omtyckta attraktioner som Odori Park och Sapporo Underground Pedestrian Space från hotellet APA Hotel Sapporo-Odorikoen. Hotellet är beläget vid vägen Minami Nishi Chuou ku i Sapporo och har en klass på 3 stjärnor.

från 240kr.

Ni har nära till många omtyckta sevärdheter som Susukino och Odori Park från hotellet APA Hotel Sapporo-Susukino. Detta boende har en klass på 3 stjärnor och ni hittar det intill Minami Nishi Chuou ku i Sapporo.

från 247kr.

Detta 3-stjärniga boende finns hyfsat nära de välbesökta sevärdheterna Hokkaido University Sapporo Campus och Sapporo JR Tower Observatory T38. Sapporo Clark Hotel hittas nära Hokkaidos universitet i Sapporo och är ett billigt boende där hotellets rum har ett pris från 247 svenska kronor.

från 257kr.

Odori Park och Susukino är välbesökta attraktioner som ni finner ett stenkast detta 3-stjärniga hotell. Med hotellrum från 257 kr och uppåt är Chisun Grand Sapporo billigt med en fin placering nära Sapporo JR Tower.

från 263kr.

Sapporo Tobu Hotel är ett omtyckt hotell med tre stjärnor som fått bra betyg av tidigare gäster. Boendet är billigt och du hittar det på gatan South East Chuou ku nära Sapporos tv-torn.

från 284kr.

3-stjärniga hotellet Comfort Hotel Sapporo är stationerat nära Odori-parken i Sapporo. Boendet är byggt vid Minami Nishi Chuo ku och är ett prisvärt hotell i Sapporo.

från 285kr.

Vessel Inn Sapporo Nakajima Park, ett hotell med 4 stjärnor i standard nära Sapporo JR Tower. Ni hittar detta boendet beläget intill vägen Minami Jonishi Chuo ku och hör till de billiga boendena.

från 288kr.

Hotellet APA Hotel & Resort Sapporo är billigt och har bekvämligheter som massagebehandling, restaurang och torrbastu. Detta hotell har en standard på tre stjärnor och du påträffar det nära Makomanai Sekisui Heims ishall längs gatan Kawazoi Minami ku.

från 289kr.

En hel del populära matställen i Sapporo påträffas nära det billiga hotellet Frame Hotel Sapporo. Boendet har tre stjärnor i klass och ni finner det nära Odori-parken med en kostad från 289 SEK för ett rum.

från 290kr.

Omtyckta turistattraktioner som Odori Park och Sapporo Underground Pedestrian Space stöter du på inte långt ifrån detta trestjärniga hotell. Hotel Ronshan Sapporo finns nära Sapporos tv-torn och är ett billigt boende där rummen har en prislapp från 290 svenska kronor per natt.

från 292kr.

Nära Odori-parken är hotellet Dormy Inn Sapporo Annex byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Odori Park och Clock Tower (Tokei-dai). Detta hotell är jämförelsevis billigt och med en standard på tre stjärnor.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Sapporo

Karta över Sapporo med hotell