Filtrera Hotell

Pris: 342-843 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Zagreb

Hitta de bästa hotellen i Zagreb, Kroatien för dig!
Visar 16-22 av 22 hotell i Zagreb. Inga hotell har filtrerats bort!
från 608kr.

Med behaglig övernattning och en standard på 4 stjärnor har ni nära till de välbesökta sevärdheterna Croatian Museum of Naive Art och St. Mark's Church (Crkva sv. Marka). Från 608 kronor kan ni få rum på Hotel AS nära Zagreb stadsmuseum.

från 676kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Hotel Dubrovnik är mycket uppskattat av hotellgästerna. Det är ett hotell som påträffas nära Ban Jelacic-torget vid gatan Ljudevita Gaja i Zagreb.

från 705kr.

Spahotellet Hotel Aristos har rogivande bekvämligheter som hälsoklubb, bastu och spa. Spahotellet har 4 stjärnor i standard och du hittar det i anslutning till kongresscentret på Cebini.

från 716kr.

Detta lyxhotell med namnet Sheraton Zagreb Hotel hittar ni utmed Kneza Borne nära Arkeologiska museet. Som hotellgäst får ni få tillgång till flotta bekvämligheter som t.ex. pool (inomhus), torrbastu och kemtvätt.

från 744kr.

Hotellet DoubleTree by Hilton Zagreb är inte direkt billigt och har bekvämligheter som pool inomhus, bar och gym. Det är nära Arkeologiska museet och på vägen Ulica Grada Vukovara som ni påträffar detta fyrstjärniga boende.

från 764kr.

Detta lyxiga hotell med namnet The Westin Zagreb finner ni längs gatan Krsnjavoga nära Mimara-museet. Med kemtvätt, hälsoklubb och glamorösa faciliteter blir standarden högklassig.

från 843kr.

Lyxhotellet Hotel Esplanade Zagreb finns nära Etnografiska museet längs med vägen Mihanoviceva. Boendet har både kemtvätt, företagscenter och en lyxig känsla för alla hotellgäster.

Alternativa resmål...

Om Zagreb

Zagreb är Kroatiens huvudstad och även landets största stad. Zagreb är hela 3000 år gammal och har en fantastisk historia som man verkligen känner av när man är i staden och bara tar in stadens gamla och oförstörda byggnader. Här finns en rad kyrkor, trädgårdar och andra byggnader som verkligen är värda att ta sig en titt på. Men Zagreb är inte bara gamla hus och kyrkor här finns även ett pulserande nattliv för den som känner sig partysugen. Zagreb har helt enkelt väldigt mycket att bjuda på och staden passar för människor i alla åldrar.

Att hitta ett billigt hotell i Zagreb är dessutom väldigt lätt. Hotellen kostar oftast lite under 1000 kronor per natt och då får man väldigt mycket för pengarna. De gånger hotellen kostar lite mer så är det riktigt fina hotell som är värda sitt pris. Men också de billigaste hotellen håller en hög kvalitet och är riktigt trevliga.

Hotellkarta för Zagreb

Karta över Zagreb med hotell